Автор: chicken
Дата: 16-09-10 17:26
Много яко. Седя си отвън и забелязвам колко тънко са се врътнали. Вече не е забранено снимането а има надпис:"фона и украсата са собственост на служебния фотограф"
ОК. Хитро. Седя си и си мисля как тоя ше снима, ама друг път. Да, ама не. Ситуацията отработена, нама как да се откачи човек без да се получи грозно. Абе евала на пича, не е за всеки. Как да е, снима ни, излизаме и аз решавам, че е свършило. Да, ама не. Отвън засичам два Рома с акордеон и тъпан. Да ама не. Като на забавен кадър бебока спи, единия разтяга акордеона а другия замахва с палката. Е не съм предполагал, че мога да крещя "ШШШШШ"
От там един двубой в който надделявам с погледи, съскане през зъби и бебе в ръце. Ако не ми беше тъжно щеше да ми е като на околните забавно. После се наложи да тръгна да слизам от колата, после пък поподпрях единия с бронята, ама се измъкнахме. Май помогна това, че излезе следващото минало през фотографа бебе
Голям купон си беше. Ако не бях в отбора и не се налагше да шофирам щях да се заредя с биричка и пукакнки
|
|