Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотографа в Майчин дом
Автор: chicken   
Дата:   16-09-10 17:26

Много яко. Седя си отвън и забелязвам колко тънко са се врътнали. Вече не е забранено снимането а има надпис:"фона и украсата са собственост на служебния фотограф"
ОК. Хитро. Седя си и си мисля как тоя ше снима, ама друг път. Да, ама не. Ситуацията отработена, нама как да се откачи човек без да се получи грозно. Абе евала на пича, не е за всеки. Как да е, снима ни, излизаме и аз решавам, че е свършило. Да, ама не. Отвън засичам два Рома с акордеон и тъпан. Да ама не. Като на забавен кадър бебока спи, единия разтяга акордеона а другия замахва с палката. Е не съм предполагал, че мога да крещя "ШШШШШ" [smilie5]
От там един двубой в който надделявам с погледи, съскане през зъби и бебе в ръце. Ако не ми беше тъжно щеше да ми е като на околните забавно. После се наложи да тръгна да слизам от колата, после пък поподпрях единия с бронята, ама се измъкнахме. Май помогна това, че излезе следващото минало през фотографа бебе [smilie5]
Голям купон си беше. Ако не бях в отбора и не се налагше да шофирам щях да се заредя с биричка и пукакнки [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотографа в Майчин дом
Автор: dedopop   
Дата:   16-09-10 17:28

Ее, аз съм зяпал тоя филм доста време. Интересни ситуации има.

Автор: BOrisoFF   
Дата:   16-09-10 17:29

[beer] Загрижен татко [smilie5]

Автор: slivenski   
Дата:   16-09-10 17:30

Преди време, като взимахме на един приятел бебето от родилния дом, накарах едно братле да излезе отвън и да даде десет кинта на циганите с тъпана да се разкарат, докато излезем... и беше тихо... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: krist   
Дата:   16-09-10 17:33

е, те това именно и чакат - да им дадеш пари, та да бегат.. и аз бях свидетел преди време на същата картинка..

Автор: tofo   
Дата:   16-09-10 17:52

Ако не иде реч за Шейново, пък на! [smile] Като изкарвахме сина, мислех, че през другия вход ще мина метър. Да, ама не! Да скиваш кво се вика 100м. гладко бягане с тупан и окардьон!Строшиха се да тичат. Дадох им некакви пари да траят и толкоз. Май изкарват повече за да не свират тия...[smilie5]

Автор: cicomanco   
Дата:   16-09-10 18:16

Maй става дума за Майчин дом....[smilie2]

Автор: Todd   
Дата:   16-09-10 18:24

Кога им дам и 1 лев ела ми се обади !!!

И на фотографа и на мангалите ...

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Кога съм ги викнал работат е друга .... [smilie24]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-09-10 20:06

Автор: slivenski
Дата: 16-09-10 17:30

Преди време, като взимахме на един приятел бебето от родилния дом, накарах едно братле да излезе отвън и да даде десет кинта на циганите с тъпана да се разкарат, докато излезем... и беше тихо..
-----------------------------------------------

Аз бих накарал братлето друго да им даде...

Ще си изнасям бебето от родилното, а тия мангали ще ми бият тъпани.

[smilie23] [smilie23]

Дата:   16-09-10 20:09

ами... малко е кофти, щото почват да думкат много яко и може да стреснат бебето... какво да се прави... [smilie8]

мултикултурни различия, райш... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Дата:   16-09-10 20:15

По скоро антикултурни различия...

Освен това от къде на къде в обществена сграда - Майчин дом някакъв си фотограф ще има претенции кой кога и къде ще снима?

Наеш ли как ще стане?

[smilie21]

Дата:   16-09-10 20:18

Що? Ако си занесеш фонче, осветленийце, цветенца и разни други пинизчета и си снимаш, който иска, би ли позволил на всички снимачи да ги ползват? [smilie21]

Дата:   16-09-10 20:21

Е така може, но аз останах с впечатлението, че тоя хубостник го е нагласил така, че щеш не щеш да го ползваш за фон и после бецален.

Но за мангалите с тъпана съм категоричен - бой, а не 10 лв.

[smilie5]

Автор: kdecheva   
Дата:   16-09-10 21:42

Когато ние излязохме от Майчин дом с бебетата/близнаци/(миналата година януари ) минахме през входа на поликлинката, обаче циганите се засилиха към нас. Таткото им обясни МНОГО спокойно, че излизаме оттам именно да ги избегнем и няма да получат нищо. Това някак си ги укроти и си тръгнаха. Аз разбира се щях да се разправям, бебоците си спяха и ако ги бяха събудили не зная какво щях да сторя. Колкото до фотографа - попита ни искаме ли снимки, аз МНОГО категорично отказах и толкова. После заснехме пристигането в къщи както ние искахме. Спомена оттогава ми е хубав, нямаше никакви пазарлъци [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   16-09-10 22:48

Чикъне, обаждай се бе! Щях да ти ги строя до стената мирно с инструменти "при нозе".
Айде следващия път.

Автор: feliz   
Дата:   16-09-10 22:58

Ха ха, преди десет години нямаше ни фотограф, ни тъпани.[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   16-09-10 23:01

Тодор Колев го нямаше даже.[smilie7]

Дата:   16-09-10 23:03

Автор: asahi
Дата: 16-09-10 23:01

Тодор Колев го нямаше даже
===========================
...Лили пееше, малка съм аз...[smilie5]

Автор: otkata   
Дата:   16-09-10 23:04

къде е лили

Дата:   16-09-10 23:06

коя Лили?[smile]

Автор: otkata   
Дата:   16-09-10 23:09

[smilie5]

Автор: netLady   
Дата:   16-09-10 23:09

Циганския окестър и фотографа са на щат я болницата и пари не требе да ти искат.

Автор: Mec   
Дата:   16-09-10 23:28

в коя държава се случват тия цигански работи ?

Автор: vladod   
Дата:   16-09-10 23:38

Фотографът там е много възпитан и не вярвам да си имал проблеми с него или да е нахалствал да ти пробута снимки [shtrak]На мен, лично, ми разреши да снимам бебето на един приятел пред фона му, ама аз попитах /ако беше казал НЕ, надали щях да скокна тук и да пиша за проблема във форума/ [beer]
За съжаление, много от новоизлюпените татковаци се изживяват като полубожества, та как някакъв си фотограф да претендира, че фонът е негов [shtrak]

Автор: gradskia   
Дата:   16-09-10 23:44

Малее, ма сте!....
Вместо да се радвате, че бият тъпана, че се е родило българче, Вас Ви е срам! И си намирате оправдания разни! Сега се засрамете!
Така ли почвате да учите горките деца?! Като се научат сега на тишина, и след това свикват да мълчат! Тюх, тюх!
Не съм очаквал, че българинът може да стигне дотук! Да не се радва, че му се е родило дете!
Както казваше Жорж, "Не гледай умно, българино!" Бий тъпана и се радвай на живота и децата си!
[beer] [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.