Автор: foe
Дата: 16-07-10 21:42
Здравейте, казвам се Кирил Кръстев и съм един от организаторите за връзка с мен 0886 399 666.
Тук може да видите как протече предния фотографски уикенд в подкрепа на Ели.http://www.facebook.com/album.php?aid=68074&id=1412059383&l=70e00a7da4 Относно 24 и 25 юли, Борис го е казал. Dynaphos се присъединяват към инициативата, съответно ще трябват още хора, които да снимат и асистират, тъй като на открито предизвикателствата са повече. Идеята за фотографско ателие на открито е следната: Фотографи привличат хора да се снимат благотворително, фиксирана цена няма, кой колкото може (снимаме и без пари). Има кутия за дарения. После снимките се записват на СД или който си носи флаш на флаш, може и да запишем е-мейл и след това да ги пратим. Раздаваме и флаери с инфо за Ели... Имаме ел. ток и разрешение от общината. С всички които проявят желание да помогнат, ще направим една среща на която точно да обесня как ще действаме. Информация за Елена освен на сайта help-eli.org има и във фейсбук, групата се казва: Да помогнем на Ели!!
В две изречения: Събираме пари за парентералното (венозно) хранене, от което се нуждае, докато чака донор за трансплантация на тънки черва в Италия. В момента Елена все още живее във ВМА. Сега излизам, но по-късно ще отговоря на всички въпроси, които неизбежно ще възникнат. Тази събота и неделя ще съм достъпен само по гсм-а, но от понеделник съм на разположение и ще следя форума. Съжалявам предварително за допуснатите правописни и пункт. грешки :)
|
|