Автор: nomadsl
Дата: 31-05-10 12:59
За мен, като човек ценящ комплексността и пълнотата на възприятията, отдавна стои въпросът как да обогатя усещанията си при четене на темите в "Клуб".
От край време ми се струва, че словата от екрана, привидно разностранни, не могат да задоволят този, който търси цялостност, многопластовост и дълбочина на изживяването. Нещо недостига, нещо липсва. Интересни въпроси, ценни мнения и разсъждения от най-разнообразно естество, но при всичко това винаги в мен остава едно чувство на аскетичност и копнеж към нещо недефинирано, но осезаемо липсващо.
Нещо непълноценно. Нещо, което трябва да се прибави задължително.
Наложи се да експериментирам.
В началото опитвах да прибавя леки бели вина и пролетни салати. Струваше ми се, че се приближавам. Добре вървеше с някои теми, но с други бе пълен дисонанс.
Пробвах и със сладки деликатеси. Стори ми се, че шоколадовите мусове са попадение, но с изказванията на определени лица се получаваше блудкаж, а с постовете на други - дори пълен кич.
Отбрани червени вина и сухи пастърми нарязани тънко поддържаха няколко месеца интереса, още повече, че тънките резени позволяваха да не се отделя взор от екрана, но с времето се получи някакво засищане.
Смених и няколко групи тютюни - когато темата е с повече хумор и ирония се получаваше добър букет,но при обсъждане на застрахователни теми вървеше вяло и лулата гаснеше.
Твърд алкохол често спасяваше нещата, но още не мога да се определя коя марка за кои групи теми е подходяща.
Затова много бих искал да чуя и вашето мнение. Как консумирате темите от КЛУБ, с какви подправки и допълнения за да се получи търсеното интелектуално-гастрономическо гурме преживяване.
Нали точно това ценим?
Щото аз снощи се оплетох с тези:
https://photo-forum.net/static/forum/2010-05/bixj0774.JPG
http://photo-zona.net/images/user27930/album23326/large/1275294894_fwte4674_At_night.jpg
|
|