Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Досега не съм правил никога такова предложение. Може да прозвучи налудничаво или прекалено авантюристично, но пък реших да го направя. Та за какво става въпрос.
Каня непозната дама с мен на екскурзия в Любляна, Словения. Аз отивам там по работа – ще чета лекция на Световен конгрес по автоимунитет. Обаче не искам да ходя сам. Досега съм бил в чужбина много пъти или със съпруга, или с приятелка. Сега желая да замина с непозната. Не искам да взема с мен колежка или позната, защото ще бъде доста ангажиращо, а не искам да е така.
Какво ще получи моята спътница:
Безплатно пътуване с луксозен лек автомобил София – Белград – Загреб – Любляна.
Платен хотел със закуска за целия престой /6 нощувки/.
Платена гала вечеря на откриването на конгреса.
Ежедневни разходки за снимки с мен /или без мен/ из Любляна и околностите.
Посещения на Яма Постойна – една от най-големите и красиви пещери в Европа, истинска атракция на 50 км от Любляна.
Какво се очаква от моята спътница: нищо не се очаква, каквото и да значи това
Тръгване – 5 май рано сутринта
Пристигане – 11 май късно вечерта
Надявам се, че мястото ми в обществото е достатъчно сериозно, за да бъде възприета идеята също достатъчно сериозно. Изборът на спътница ще бъде изцяло мой по критерии, които няма да е етично да бъдат публикувани. Надявам се, че няма да имате пошли идеи. Очаквам предложения на лични.