Автор: nomadsl
Дата: 21-05-10 00:58
Тази вечер съдбата ме срещна с известната наша колежка Нушето.
С присъщата и плахост и стеснителност девойката, дума след дума, ме направи съпричастен със злочестата съдба на едно пленничество.
Нейното собствено пленничество.
Преди години, поради неопитност и незнание тя била въвлечена /както и много други/, на територията на т. нар. "Представяне". Невинното и моминско съзнание не предполагало, че с един клик на клавиша тя вече става пленник на едно пространство, от което НЯМА ИЗЛИЗАНЕ. Момичето многократно опитвала всичко, което било по силите и, стараела се по всякакъв начин, но напразно.
Със затрогваща емоция в гласа, Нушенцето угнетено ми разказа, как вече е загубила всяка надежда някога да напусне това пространство. Вече нищо не зависело от нея, ат от подкрепата на разни "Б"атковци и "Б"аби, които нехаели, че живота и гасне сред непреодолимите прегради на този зандан.
Колеги! За да се освободи от "Представяне" на Нушенцето и трябва само още една "Б" точка. Проявете, както винаги сте проявявале състрадание и нека всички заедно да дарим свободата на Нушенцето.
Свободата от "Представяне"!
С тези слова откривам Национална дарителска кампания - "Точка за Нушето". Нека разтворим сърцата си и натиснем клавишите. Свободата заслужава тази жертва.
|
|