Автор: тьма
Дата: 16-05-10 07:23
нямаше как да не се изкажа по овенски, след като видях тази тема
----------------------------------------
70. тьма
(16.05.2010 07:14) не бих написала мнение, ако не бях видяла темата в клубчето, от доста време не пиша под снимки, които не ме грабват.
Но, макар и съвсем некомпетентна, ще кажа - страхотна композиция, авторе, но тоналността за мен разваля цялата магия - искаше ми се да я видя по-ярка, може би, защото маковете създават у мен асоциацията за нещо бурно и много живо, други цветя са по-подходящи за снимки с умилително и нежно излъчване
с една дума - композицията не е в унисон с цветовото решение на кадъра
но моето мнение едва ли има някакво значение, може и да ме блокираш, тоест да си ме сложиш в списъка на онези с липсваща им компетентност
ИванГП
(14.05.2010 23:58) Лили и Диди - двете царици - е, човеко, все трябва да се намери някой, който да извика: "Царицата е гола!"
----------------------------------------
С едно съм напълно съгласна с Диан - това е форум. Показвате снимките си и сте длъжни да приемате всяко мнение, което не ви обижда лично. Никога не съм блокирала никого, дори и когато обидата е съвсем лична и няма нищо общо с показаната от мен снимка.
Кристални човеко, не мисля, че трябва да се изказват само компетентните и доказали се с рейтинг, именно с рейтинг, а не толкова с грабващи фотоси автори. Който иска мнение на професионалисти, да си спретне изложба, да си покани критици и да се радва на хвалебствията им, ако са обективни, разбира се.
а специално тази снимка на Лили я подминах с едно потропване на токчетата
мдаа, явно дясното ми полукълбо е напълно закърняло
|
|