Автор: boni
Дата: 19-03-10 18:20
Един познат, който е доста близо до Бойко, ми обясни днес, че Бойко имал фикс идея да остане в историята като човекът, който е извадил България от калта. Не го интересувало нищо друго и правел всичко възможно като играч да доведе играта до край. Много се ядосвал като се допускали грешки. Подкарал яко всички дори и от Герб и бил затегнал много нещата да няма издънки, корупция, далавери и т.н.
Дори негови приближени мрънкали в момента, че ги е стегнал много и правел яки проверки в държавния сектор.
Каза също, че имало наистина огромни далавери от предишното правителство, особено с приятелски фирми и държавни поръчки, някои от които в безумни размери и много нагло скалъпени.
"Той е соло играч и се е вманиачил да се докаже в тая игра с цената на всичко. Такава му е натурата. Не мога да го разбера дали играе заради самата игра и за да се докаже и дали ще издържи, защото около него има бая народ, който вероятно ще го изпорти"
Аз мисля, че няма лошо да се доказва, ако това в края на краищата е в полза на страната.
Днес бях свидетел как разкараха един катун просяци от Орлов мост и ги натовариха в полицейски бус.
По улиците забелязвам доста полиция.
Няма да е зле да се поразчисти накрая.
|
|