Автор: LSK_Lindemann
Дата: 14-12-09 17:02
Абе само така ли ми се струва или тука има мно чекиджии?? В "Голо тяло" гледам някакви оценки от рода на 872/253, 345/180, 1019/567.... а в останалите и особено най-важната за мен - Представяне - където всички нови надежди на българската фотография, публикуват, където трябва да има насърчаване и високо участие на опитните фотографи, няма снимка, за която да са гласували повече от 20-25 човека. Коментари, почти никакви - аджеба как да се разбере арна ли е тази снимка, не е ли арна??? Ама като се появи поредната гола кака и юруш на маслините - то не е "велико произведение на изкуството", то не са предложения за паметници на авторите, то не са хвалби, то не са четки. И ако някои от творбите определено си заслужават, то има случаи на голи каки, които не само не придават стойност на снимката, ами и направо си лъха на нескопосаност от страна на ЗАУто. Но стига каката да е хубава, оценката е в десетки пъти по-висока от най-хубавото цвете или буболече издебнати за макро или от най-красивият пейзаж на някое китно местенеце в прекрасната ни страна. Та искам да попита - къде личи (освен от няколко много "скромно" написани точки в правилата, че този форум не е просто място за разтоварване на флаш-картите и източник на материали за чекии???? Питам аз, къде е елитността, къде е стойността и къде са за Бога тези 60 000 потребители, с които се гордее сайтът, след като във форума пишата не повече от 100-150 човека, а за снимки гласуват сигурно и по-малко???? Много ми е гадно, защото като пълен аматьор и любител, очаквах това да е място за ФОТОГРАФИЯ. Жалко, че не е
|
|