Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Много странно..
Автор: d256h   
Дата:   13-12-09 19:02

Случайно, вчера, цъкам си по каналите на кабеларката и гледам РеТиВи отново работи... нали уж беше прекратила съществуването си...както и да е..
Но документалният филм, който предаваха направо ме разби. Казваше се 'Космически хакери' и sе разказваше за двама братя италианци, които след Втората световна война, маняшки се занимават, като радио любители. Успяват да създадат и настроят апаратура и антени за честотите използвани при опитите за изстрелване на сателити и космонавти... по онова време.
Най-силно впечатление ми направиха два записа, които са направили. Единия е запис на пулса на космонавт, който участва, явно в експеримент дали може, да оцелее човек в космоса... и втория запис, направо ужасен.... , защото се чува как космонавт(ка) докладва как и е горещо и гори при навлизане в атмосферата, предамъртен доклад...

Целия филм е много интересен, заслужава си. Варианта, който гледах тази събота имаше субтитри на български.

Днес реших да намеря този филм, да споделя с вас и да го обсъдим. ..Обаче много ме изненада, за първи път срещам такова нещо в мрежата....
От всички места, където търсачките сочеха, че се намира филма, го нямаше, включително в сайта на братята Юдика. При торентите положението беше същото сочеха, но физически файла липсаше...Това ме озадъчи много и допълнително ме амбицира да го открия. В крайна сметка открих само едно място, където има активен торент за този филм. Изтеглих го и го предлагам на всеки, който иска да го види, после ще го обсъдим! Копието на филма е на италиански език с английски субтитри...

Сайт внасящ малко яснота по темата за някои изчезнали космонавти

В следващия пост ще посоча линка за изтегляне, за да може да го редактирам при необходимост! Файла (филма) е с размер 211Мб

Отговори на това съобщение
 Re: Много странно..
Дата:   13-12-09 19:03

Линк за теглене

Автор: Amigo   
Дата:   13-12-09 19:07

некви мистерии май [smilie8] дърпам [smilie24] [thankyou] [thankyou]

Автор: e-mil   
Дата:   13-12-09 19:09

RE:TV вероятно имат неприключени договори за реклама и затова още излъчват. Но програма доколкото знам вече нямат - само филми. Журналистите им също се разпиляха по други медии.

Автор: christal   
Дата:   13-12-09 21:32

Вие да не мислите, че като канала си смени собственика и името му ще се смени [smile]
Напротив, доказано гледан канал разчита на старо "утвърдено" име.

Автор: e-mil   
Дата:   13-12-09 21:57

Аз чух, че имало само опити за продажба, но не и финализирана сделка.

А филмът е интересен. Особено разсъжденията им за ерата на радиото. [smile]

Дата:   13-12-09 23:05

Филам за мен е събитие.
Напомня ми за невероятния откривател Никола Тесла, не знам по каккво... просто стила на целия фил много ме кефи..

Автор: Lalinda   
Дата:   13-12-09 23:10

Изтегли се за 19 секунди. Как ги правиш тия работи?
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   14-12-09 12:31

Успя ли някой да гледа филма? Думите на изгарящия космонафт направо ме извадиха от нерви... да изгаряш и да докладваш по радиото..ужас!

Автор: danbi   
Дата:   14-12-09 12:37

d256h служил ли си? [smilie8]

Дата:   14-12-09 13:37

Хм, ти пък за любов ми говориш...[smilie5]

Служил съм разбира се, едно време нямаше отърване от казарма!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.