Автор: victorcito1978
Дата: 08-12-09 19:42
В събота си купих - за първи и последен път - техника от български магазин. Избрах Германос. голяма фирма, много реклама. Избрах плейър на гаджето - DIVA FX-72. приличен външен вид, на теория много функции, блябля. Вечерта на бляскав купон и го подарявам. Зареждаме батерията и, разбира се, той не работи като хората. Файловете накъсват. Снимките се зареждат бавно. Боза.
В понеделник отивам в Германос. Красиви любезни каки смениха машинката. Връщам се вкъщи. Машината работи по-добре от първата, но все пак забива на 2 от 3 пускания.
Във вторник отивам в Германос. Управителят нахално и доста арогантно (но имаче без да вика) ми отказва да ми върне парите, въпреки, че каките от понеделник бяха потвърдили, че фирмената им политика била да връщат парите до 3 дни след покупка.
Заменят устройството с ново. Трето подред. Връщам се вкъщи. същата история - работи колкото да не умре. В момента имам плейър, който мога да ползвам като mp3 плейър с 3-инчов дисплей. НЕ съм доволен. Пиша жалба до Комисията за защита на потребителите.
Призовавам колегите да избягват тази фирма. Магазинът се намира в ЦУМ.
Занапред ще си пазарувам само в ebay, защото американците връщат пари без да се замислят. Защото след това се връщаш при тях и пак купуваш и купуваш. А нашите са задници.
|
|