Автор: pishman
Дата: 02-11-09 15:41
Това другарски съд ли е? Или бледо копие на Френската революция? Смърт на различните!!!
Нямам спомен да съм натрапвал някому 'гениалността' си, за да бъда подмяткван публично. Нямам спомен и да съм плюл по ничии емоции, независимо, че не се умилявам от бебчета и пъпките на любимата... Нито съм просил точици за свои снимки... За чужди - да...3 пъти за 3 години Но пазя всичките 326 подканвания аз да го направя...
За "истински" фотографи
Авторе на темата - явно с нещо лично съм подразнил, мисля дори, че се сещам с какво...
Допуснал си две неточности, обаче - в бързината да захапеш - обикновено слагам и оригиналната снимка, за да се види именно /доколкото е възможно/ как се е получило и най-вече - какво съм искал да кажа...
А втората е - много харесвам пейзажите, но когато предоминират, все ще се намери някой да каже, че съм сладникав
Стоя, все още, в този доста размирисал се форум, заради хората, които ме доведоха и подкрепяха тук. Смятам, че им го дължа. И заради собствениците на сайта, чийто труд и продукт ценя. Не съм от хората, които се омърсяват от кал и евтина популярност, няма да се подчиня и на някаква измислена диктатура на зоналните създания
Маре - ти беше от хората, заради които останах, преди 3 години, когато с първите си няколко снимки и думи, разлаях блатните кучета... Лесно е да се види кои снимки са били "харесвани"... При теб има знак за равенство с рейтинга, тъй че... няма как да "му харесва" на "автора", че експериментите са най-слабо оцененото му "творчество"
Не разбирам негативизма, който редовно предизвиквам, защото винаги съм се стремил да поддържам добрия тон и толерантността... В неподходяща среда, явно...
Усещам от доста време намеци да се махам - обещавам да го направя още днес. Без никаква отсянка на тъй ценените тук публични самоубийства...
Удоволствието от фотографията не умира заради каруца непознати хора
На автора, Данби и подобните им, пожелавам да получат най-сетне тъй лелеяното внимание от страна на "топ" авторите, особено от онези с 300 актови автопортрета, или със смилаеми експерименти
И не - не приемам присъди според вашите критерии. Както ми е казвало известното с разнообразието си Блухело - "добре е, че сме различни, та да има за всички"
Колкото до публично обсъждане на дадена снимка - това винаги е било проява на безсилие и много лош вкус
Много не-ваш и не-професор
|
|