Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ситуацията е следната: Паднах от близо два метра свободно и по гръб като круша, но за нещастие долу имаше една тухла от плътните и... абе фраснах се отзад отдясно на кръста (бъбрека) на тухлата.
Излезе ми въздуха, но полежах малко, подишах и се изправих. Сега е много лилаво и не мога да мръдна настрани, защото страшно боли и другата болка освен тъпата постоянна болка е и нещо като прещипване с остро и боцкане Ще живея ли или да ходя на рентген/ехограф да се види има ли нещо вътрешно?
Личен лекар ако имаш се свържи с него и той ще те насочи.
Аз зимата така си изкълчих зверски крака и веднага докуцах до GP-то.Без усложнения мина,но две седмици лежах
Като дете, около 12 г, паднах от дърво (върба ) катерейки се по нея да си правя наблюдателница (индиански истории) от не по малко от 4,5 м. Клона под мен изпука, гепих горния и той ... и така с двата клона по гръб. Късмета ми беше, че паднах върху отпадъци папур (от близката бъчварска работилница) Поне 5 мин бях в безсъзнание и като погледнах, в близост видях етернитова тръба Нямах никакви външни синини и др, щото съм паднал на целия си гръб. Седмица - 10 дена ходих с болки (явно не непосилни) и усилие и вече си казах, утре отивам на лекар - чудо, на сутринта се събуждам сякаш нищо не ми се е случило ... С години след това се услушвах при някакви болки ... Много ми вървеше тези години (до 8 клас) - пукнах си брада при скок от покрив в сено (без техника ... удар в коляното), шипове в корема от ограда (шев, от 4 инжекции с/у тетанус, на посл, 3 не отидох ), удар с мотика в ръката (шев и дренаж), чупих си ръката ... Но само в първия описан случай не ходих на лекар.
няма да е лошо след лекар да минеш и през някой мануален терапефт. при всички положения може да имаш засегнат нерв. аз преди години паднах със ски и имах "прещипване" и "боцкане". много ме облекчи намесата на такъв човек.
Мисля строшени ребърца няма Ивет, според както ми описа... много тревожа за нея, но е имала ужасен късмет, можеше да пострада много тежко върху тухлата падайки... нямаше да си простя, че не и направих човекозастраховка...