Автор: Lalinda
Дата: 02-06-09 14:30
Подкрепям Martellus!
Човек става наясно, че нещо не е наред със свободата на словото - Царят дава, пъдарят не дава - още в самото начало.
Не е необходимо да снимаш, за да коментираш снимки.
Не зная как бихте се почувствали ако в магазина, преди да си купите сирене, примерно, ви накарат да покажете вашето!
Смешно е. Като че ли не критикувате цялото правителство, вкл. не само родното, всеки ден, без някога да сте били част от него!
И аз предлагах преди време само АДМИНИСТРАТОРИТЕ да преценяват да се спират ли коментарите или не.
За моя най-голяма изненада веднъж администраторите ВЪЗСТАНОВИХА МОЙ КОМЕНТАР, изтрит от автор, който не го е харесал. При това, без да се наложи да се оплаквам, че са ми трили коментар.
За още по-голяма моя изненада, се видях на 13-то място - оле! - в списъка на авторите на ПОЛЕЗНИ КОМЕНТАРИ.
Вероятно съм оглавила и списъка по брой банвания, разбирай спиране на коментарите, ако някога на бял свят се появи и такъв, но както рече мара по един друг повод, нищо не е черно и бяло.
Да, в началото човек бива шокиран, после започва да се примирява... и адаптира... до пълната победа на харесванщината.
|
|