Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Поредната наглост на "кметът" и управляващите
Автор: Императорът.   
Дата:   21-03-09 21:35

Прочетете ей-тая новинка и тази справчичка - да видите как се дават 142 милиона за "строеж" на вече построено метро, за "прокопаване" на съществуващи тунели и метростанции !!! Всеки, който мине през подлезът при х-л Хемус лесно може да се убеди, че това е преддверие към метростанция, метростанция е и бившият базар в подземието пред НДК - входовете към тях отдавна също са изградени...

Давайте, гласувайте за Б.Б. на изборите - доказа си човекът, че е №1 в наглостта, защото по-нагла кражба човешкият ум не може да измисли !! Като го изберете и турнете министър-председател, нищо чудно да огради НДК, след година да махне оградата и да започне да ни убеждава, че той го е построил на гола поляна и да прибере един милиард за това !!!

Просто нямам думи вече !!! [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: Поредната наглост на "кметът" и управляващите
Автор: slivenski   
Дата:   21-03-09 21:39

Дреме ти на шнура... [smilie21] [smilie21]

Автор: Vinsent   
Дата:   21-03-09 21:44

Стига бе, ама ти вече много се вживя в тази роля! [smilie2]

Re:
Дата:   21-03-09 21:45

Сливенски - тая държава е на тоя хал и всеки нагъл политик става милиардер на наш гръб именно защото не ни дреме от нищо !!!

Ако бяхме нормална държава, представяш ли си какво щеше да стане?

А ако бяхме Китай, Б.Б. сто пъти да са го разстреляли досега !!!

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Vinsent   
Дата:   21-03-09 21:48

Ако тук приличаше на Китай, отдавна да нямаше нито един жив политик! [smilie2]

Автор: slivenski   
Дата:   21-03-09 21:48

Импе, в България политиците са нагли, защото хората са нагли...
Политиците не падат от Марс... Избираме ги изсреди нас си... [smilie21] [smilie21]

Автор: jivkojj   
Дата:   21-03-09 21:49

То ако бяхме в Китай, сер-гейовци, гоцета, сополи и тея около тях отодавна да са намазали въжето.

Дата:   21-03-09 22:13

Това, което най-много ме вбесява е, че ни правят на малоумни... [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: ddimo   
Дата:   21-03-09 23:05

Теб точно няма нужда да те правят...

Дата:   21-03-09 23:27

Айде и тоя изпълзя...
Няма да ти отговарям - обади се на Любо Пенев - той ще ти вместо мене. [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Lalinda   
Дата:   21-03-09 23:38

Чудя ви се как още не сте заминали за... Китай?
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Нещо от книгата, която току-що дочетох (не е нито българска, нито китайска, а шотландска):

- Най-сетне обикновеният човек застава лице в лице с Властния Повелител на света. Само че нито вие сте много обикновен, нито пък аз съм много властен. Нито вие, нито аз можем да променим нещо. Но говорете, все пак. Говорете.
- Дойдох тук, за да говоря от името на жителите на Унтанк.
- Да. Сега ще ми кажете, че те нямат достатъчно работа, жилища и социални служби, и затова сред тях процъфтяват глупостта, жестокостта, болестите и престъпността. Това ми е известно. По света има много такива места, а скоро те ще станат още повече. Правителствата не могат да помогнат кой знае колко.
- Но същите тези правителства могат да изпращат огромни конструкции в Космоса!
- Да, защото това носи печалба.
- За кого? Защо не е възможно тези средства да се използват, за да помогнат на хората сега, в настоящия момент?
- Използват се, но можем да помагаме на хората само като им даваме по-малко от това, което вземаме от тях. Увеличаваме оазиса, като разширяваме пустинята. Това е науката за стопанисването. Някои я наричат икономика.
- Искате да кажете, че на хората им липсва необходимата почтеност и способности, за да се държат добре един с друг?
- Нищо подобно! Хората винаги са притежавали тези способности и нужната почтеност, и дори са ги прилагали на практика в малки, изолирани общности. Но един от тъжните факти на човешката природа е, че когато сме многобройни, сме с в състояние да се организираме само за борба едни срещу други.
- Лъжете! Ние нямаме никаква специална природа. Народите ни не са инстинктивно струпване на човешки тела, подобно на пчелен кошер; те са плод на човешки усилия, като кораб, например, или градина, или килим. Възможните им форми са безкрайно разнообразни. Лошите навици, а не порочната природа ни карат да повтаряме досадните стари схеми на бедност и войни. Само алчните хора, които се възползват от това, могат да твърдят, че то е естествено.
- Потокът на речта ви е очарователен, но не би могъл да има никакво въздействие върху човешкото поведение...

(Алистър Грей, "Ланарк", краят)

Автор: georgi969   
Дата:   21-03-09 23:41

Императоре,по принцип си прав.Ама в Китай стрелящите по магистрали също щяха да са в затвора.Или в едно заведение с меки стени.Но в никакъв случай на свобода.Не мислиш ли?

Re:
Дата:   21-03-09 23:44

Всичко това, Лалинда, е много благородно, но какво общо с конкретен случай?

И въобще - кежавата реакция по тема много ме смущава, какво, дявол го взел, трябва да стане, за да се поразгневите малко? В нормална страна политик 10 кинта държавна пара да гепи и го приковават на позорният стълб, тука на никой не му пука, че един тип нагло краде стотици милиони от общият ни джоб - не мога да се начудя просто - що сме такива плужеци, бе?

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: ffwd   
Дата:   21-03-09 23:50

Борисов: Да се обединим с левицата в ЕП да пуснат размразените европари

Това е по-интересно.. https://photo-forum.net/joro/emoticons/eck16.gif

Дата:   22-03-09 00:12

Ама и метрото се прави с европари май... те да научат в Европа за какво става сума и вече нито евроцент няма да ни дадат за нищо, заради тоя крадец....

Re:
Автор: Safira   
Дата:   22-03-09 00:34

Автор: Lalinda
Дата: 21-03-09 23:38

Чудя ви се как още не сте заминали за... Китай?
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Нещо от книгата, която току-що дочетох (не е нито българска, нито китайска, а шотландска):

- Най-сетне обикновеният човек застава лице в лице с Властния Повелител на света. Само че нито вие сте много обикновен, нито пък аз съм много властен. Нито вие, нито аз можем да променим нещо. Но говорете, все пак. Говорете.
- Дойдох тук, за да говоря от името на жителите на Унтанк.
- Да. Сега ще ми кажете, че те нямат достатъчно работа, жилища и социални служби, и затова сред тях процъфтяват глупостта, жестокостта, болестите и престъпността. Това ми е известно. По света има много такива места, а скоро те ще станат още повече. Правителствата не могат да помогнат кой знае колко.
- Но същите тези правителства могат да изпращат огромни конструкции в Космоса!
- Да, защото това носи печалба.
- За кого? Защо не е възможно тези средства да се използват, за да помогнат на хората сега, в настоящия момент?
- Използват се, но можем да помагаме на хората само като им даваме по-малко от това, което вземаме от тях. Увеличаваме оазиса, като разширяваме пустинята. Това е науката за стопанисването. Някои я наричат икономика.
- Искате да кажете, че на хората им липсва необходимата почтеност и способности, за да се държат добре един с друг?
- Нищо подобно! Хората винаги са притежавали тези способности и нужната почтеност, и дори са ги прилагали на практика в малки, изолирани общности. Но един от тъжните факти на човешката природа е, че когато сме многобройни, сме с в състояние да се организираме само за борба едни срещу други.
- Лъжете! Ние нямаме никаква специална природа. Народите ни не са инстинктивно струпване на човешки тела, подобно на пчелен кошер; те са плод на човешки усилия, като кораб, например, или градина, или килим. Възможните им форми са безкрайно разнообразни. Лошите навици, а не порочната природа ни карат да повтаряме досадните стари схеми на бедност и войни. Само алчните хора, които се възползват от това, могат да твърдят, че то е естествено.
- Потокът на речта ви е очарователен, но не би могъл да има никакво въздействие върху човешкото поведение...

(Алистър Грей, "Ланарк", краят)

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Ще се разходя из Славейков... дали ще намеря книжката, или?

Автор: docenta   
Дата:   22-03-09 09:57

Императоре,
има изградени 2 метростанции, но до половината, като едната няма перон.
Двата съществуващи тунела не са поддържани 25г. и ще трябва сериозна инвестиция за да се приведът в ред.
Ще трябва да се изградят релсов път и контактна мрежа.

Всичко това е отчетено в документацията.

Няма спор, че някой ще намаже, но каква е цената за отсечката от стадиона до интерпред и колко км. прокупан тунел имаме?

Автор: ogimag   
Дата:   22-03-09 10:12

Куче влачи рейс- диря няма...

Автор: stoyan_5   
Дата:   22-03-09 10:14

Бат Бойко още преди месеци натърти, че ще се свързват съществуващи тунели от НДК до Ч.Врък ....
Ама кой да помни и слуша.
Не ми е нито приятел, нито съм му поддръжник, ама трябва да сме честни, нали?

Дата:   22-03-09 10:48

Доцентов, това е ясно - но нима тези ДОВЪРШИТЕЛНИ работи струват горе-долу по 64 000 лева на линеен метър? Златни релси ли ще слагат?
Стояне - тунелът си съществува от Патриархът до х-л Хемус - Б.Б. може да си говори каквото ще. Цялата работа пряко сили струва 40-тина милиона, а другите 100 000 000?

Автор: venny   
Дата:   22-03-09 10:57

Императорът. написа:

> Доцентов, това е ясно - но нима тези ДОВЪРШИТЕЛНИ работи
> струват горе-долу по 64 000 лева на линеен метър? Златни релси
> ли ще слагат?
> Стояне - тунелът си съществува от Патриархът до х-л Хемус -
> Б.Б. може да си говори каквото ще. Цялата работа пряко сили
> струва 40-тина милиона, а другите 100 000 000?

Извинявай ама, но ако имаше сериозна злоупотреба с пари дали само ти щеше да ревеш?!?!?!? Поне го строят, а ти щом си токлова навътре кое колко струвало [thankyou] евала ти правя!!!!!!!

Re:
Дата:   22-03-09 11:04

Вени - точно това е проблемът, че само аз ривъ и тук таме още по някои, а всички мълчим. Затова Доганоглу е гепил над милиард народна пара, а Б.Б., както е тръгнало, за 1-2 години ще го догони - защото си траем. Поне го строили... КОМУНИСТИТЕ са го построили преди 30 години, сега тия ще турят едни релси и ще вземат един ТИР пари...

Ако строежът на метро бе толкова скъпо, градове като Ню Йорк, Мексико Сити или Москва да са затънали в дългове за 8 000 години напред...

Автор: zheko   
Дата:   22-03-09 11:12

на императори не трябва много-много да се вярва, особено като почне да лъха на агент-провокаторите от едни други форуми. Имам усещането, че преди изборите соц-носталгиците и партизаните наизлизат на една форумна война, а?!? тия хора да не са на заплата някъде бе? Я да кажат разбиращите и ония, които са мноооого вътре в политиката и Световната конспирация?

Дата:   22-03-09 11:27

О, да, забравих - феновете на Ниското челце са му толкова верни, че отказват да вярват дори на фактите.
Искаш ли да те поразведа из София и да ти покажа всички подстъпи към "още несъществуващото" метро? Все едно жилищният блок да не съществува, ама стълбищата и асансьорите да са си там...

Ама по-добре не - че тогава ще ме обвиниш, че съм те хипнотизирал... [smilie18] [smilie23]

И не съм нито партизанин, нито соц-носталгик, нито комунист - просто честен Българин, на когото му е писнало да го ограбват и да се опитват да го правят на глупак.

Автор: equinox   
Дата:   22-03-09 11:34

Ха, метрото. Ами АЕЦ "Белене"? Руснаците са предложили същата технология и на китайците, но те отказали защото било много скъпо. Там тепърва ще плащаме. И то не милиони, а милиарди. [smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.