Автор: ejko
Дата: 24-02-09 17:33
Ааааа то ставало дума за изкуство:
"Поради огромния интерес ще обясня подробно за да спрат безбройните лични съобщения.:)
На тази снимка отделих около 50 часа работа за обработката може би на някои ще му се строрят много, но аз го направих с огромно удовостви през всеки един момент. Не спрях да експериментирам с различни филтри, да рендвам по десетки, пъти да проверявам колко е прешарпено, колко е изгладено и каква емоция и внушение създава. Няма как всеки да разбере посланието ми с тази снимка, но за мен тя е уникална и не заради това, че я заснех с новия си обектив или още по малко заради това, че пропатувах близо 400 километра за да реализирам този свой проект, а защото да снимам с Петя беше моя мечта, която близо година се подготвях да реализирам и в този следобед тя се сбъдна. Бях невероятно щастлив! Нека всеки които се чуди за някакав детаил по снимката дали е грешка или търсен ефект, дефект или какавото си реши първо си зададе въпроса, след като съм вложил близо година за замисъла, над 2 денонощия за обработка, и доста сериозна инвестиция в оборудване, дали ако смятах, че каквото и да било от снимката не ми харесва, щях да го оставя така?
За пореден път казвам хора изпитвайте удоволствие от това което възприемате а не мислете за правилата и грешките! Фотографията е изкуство и най-важното е внушението което създава, всичко друго е губи значение!"
Тоя е нечовек
|
|