Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Българското "правосъдие" отново показа мускули
Автор: Amigo   
Дата:   17-02-09 22:35

Осъдиха условно фермера бунтар
17 февруари 2009 / News.dir.bg

Районният съд в Мездра постанови днес условна присъда 4 месеца "лишаване от свобода" за хулиганство на председателя на Националната асоциация на млекопроизводителите Адриан Цаконски, съобщи пред БТА неговият защитник Николай Пенков.
Заседанието на съда бе по обвинения срещу Цаконски, свързани с организирания от него протестен поход с 25 юници към столицата през зимата на миналата година.
На 16 февруари 2008 г. по искане на ветеринарните власти походът бе спрян от полицията край село Ребърково, община Мездра. Тогава протестиращите влязоха в сблъсък с органите на реда, а Адриан Цаконски заедно с още четирима души бяха задържани за оказване на съпротива.
Адвокат Пенков съобщи, че Цаконски е бил признат за виновен по едно от двете обвинения - за тежко хулиганство, дързост и оказване на съпротива при задържането от полицейските служители. Той е оневинен по другото обвинение, че е създавал пречки на органите на реда да изпълняват служебните си задължения.
Решението на Мездренския районен съд може да бъде обжалвано в петнайсетдневен срок пред Окръжния съд във Враца.
[cool]

В същото време убийци, наркобосове, фараони и всякаква друга измет се разхождат спокойно из страната. [cool]
 Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   17-02-09 22:56

...в същото време за нападение с моторна резачка и нанасяне на телесна повреда, дават 40 кинта глоба... и после същият дивак заколва децата си като ярета и запалва къщата, за да си изгори цялата рода.
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
 Re:
Автор: bobihot   
Дата:   18-02-09 02:43

...
 Re: Българското "правосъдие" отново показа мускули
Автор: totosea   
Дата:   18-02-09 10:10

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] фък
Автор: fove   
Дата:   18-02-09 11:36

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: Todd   
Дата:   18-02-09 11:49

И правосъдието ни е мизерник какато всичко останало.....[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: d256h   
Дата:   18-02-09 12:19

За една нощ може да се реши проблема! Въпрос на организация е..
Автор: Todd   
Дата:   18-02-09 12:24

Ще го реши само че трябва да бачка !!!А опре ли до работа ....кофти !!!

А и отдавна са изпуснали края ...сега вече требе ногу работа .
Още по-кофти !!!

В тия среди имат обръщение :
- Ваша чест !!!

Тия 99% не знаят какво означава думата чест !!!

Тяхната чест струва определено количество пари !!!

[smilie7]

Дата:   27-02-09 22:19

10 години затвор за убийство на крадец [cool]
Автор: jivkojj   
Дата:   27-02-09 22:37

Това последното е потвърждение на мнението ми, че легализирането на носене на оръжие от населението в БГ е лоша идея. Добре, че освен наркомана не е пострадало и някое любопитно дете. Още повече, че го е гръмнал по 100%-та улика - жертвата носел шалче, откраднато няколко дни преди това от някой.
 Re: Българското
Дата:   27-02-09 22:47

jivkojj написа:

> Това последното е потвърждение на мнението ми, че
> легализирането на носене на оръжие от населението в БГ е лоша
> идея. Добре, че освен наркомана не е пострадало и някое
> любопитно дете. Още повече, че го е гръмнал по 100%-та улика -
> жертвата носел шалче, откраднато няколко дни преди това от
> някой.

да, най-добрата идея е да законът да защитава престъпниците според някои, което и прави в БГ! [cool] [smilie23] в САЩ си го гръмват и това е! [cool] наркомански боклуци! [smilie23] [smilie23] и в нашия блок, където живеех преди, обираха няколко апартамента и мазета, включително и нашите, знаеха в полицията, че са те и кои са и нищо [smilie23] [smilie23] [smilie23] правосъдие било това, ай сиктир! [smilie23]

Публикацията е редактирана (27-02-09 22:48)
Автор: PuertoVaras   
Дата:   27-02-09 22:49

Йордан Опиц [smilie24]
jivkojj [smilie23]

Дата:   27-02-09 22:52

Добре че логиката ти не работи наистина, щото сигурно и аз нямаше да съм сред живите.

Като малък съм се разхождал из лозята и един път 2-ма чички ме погнаха с колове, че съм бил крал череши. Ако имаше пушка - можеше и да си пробват късмета. Аз изобщо не бях влизал да бера череши. Но това не попречи да се пробват да ме хванат да ме пребият. [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Аз не одобрявам това, че закона пази престъпниците. Не одобрявам обаче начина с оръжието който прави убийци, щото в конкретния случай тоя го е застрелял на улицата и то само заради това, че наркомана е носел шалче.
Автор: krasitt   
Дата:   27-02-09 22:53

По последната тема случайно днес попаднах на сина на осъдения. Познаваме се, но отдавна не се бяхме виждали, та ми разказа какво е станало. Всъщност убития е скочил от прозореца върху баща му и се е опитал да го намушка с отверка и така в суматохата баща му стрелял и ...
Автор: CanoniO   
Дата:   27-02-09 22:55

Не го е гръмнал в дома си, а във входа.
Ако застреляте някого у вас, достатъчно е да има следи от взлом и делото го печелите.
Друг е въпроса, как се живее с мисълта, че си убил човек...
Дата:   27-02-09 22:57

Законът в БГ е на страната на дегенератите - това е истината [cool] [smilie23]
 Re: Българското
Дата:   27-02-09 22:59

Възможно е и да е станало по случайност убийството, но в новината не е описано така, не знам. Доколкото разбирам обаче по време на убийството не е имало обир. Било е дни преди това.

PuertoVaras, за какво ми сваляш палци - че не одобрявам как е екзекутиран някой по ПОДОЗРЕНИЕ в кражба ли?

Публикацията е редактирана (27-02-09 22:59)
Автор: krasitt   
Дата:   27-02-09 23:06

Обир е имало същия ден, но в друг апартамент от кооперацията. Били са трима души, двама са ги хванали съседите и са се обадили в полицията, а третия (убития) решили, че е избягал, а той всъщност се скрил между етажите след което решил явно да бяга през прозореца и е налетял на Опитс, който слязъл пред блока.
Дата:   15-09-09 01:35

Бандата ”Монопола” се споразумя с прокуратурата
14 септември 2009 / News.dir.bg

Петнадесет от 16-те членове на престъпна група, известна в Пазарджик като Монопола, се споразумяха днес с прокуратурата за наказанията си, предаде БТА.
Групата, занимаваща се с разпространение на наркотици и контрол на местния наркопазар, беше разбита през октомври 2008 г. До съд стигнаха общо 19 души.
През юли 2009 г. трима от членовете на групата се признаха за виновни и сключиха споразумение с Окръжна прокуратура - Пазарджик. Днес, с изключение на един, това направиха и останалите 15. Общият размер на присъдите им е 28 години и 6 месеца.
Споразумението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. Единственият, който не се призна за виновен и не сключи споразумение с прокуратурата, е Божидар К., който ще бъде съден отделно по общия ред.
Според данните от обвинителния акт, между 2001 и 2008 г. престъпната група е пласирала в област Пазарджик 94 килограма хероин, който е закупен за 1 880 000 лв., а е продаден за над 7 500 000 лв.
Групата е била ръководена от Стойо С. - Тото. Обвиненията срещу него бяха в няколко пункта - придобиване, държане и разпространение на наркотични вещества, организиране на престъпна група, причиняване на телесна повреда по особено мъчителен за пострадалия начин, хулиганство.

[cool]

Споразумения са му майката [cool] Споразумяваш се с прокуратурата и вместо да лежиш 20 години, хоп - годинка-две и си навън да злодействаш наново! [cool] [smilie23] [smilie23]
 Re:
Автор: 1vo   
Дата:   15-09-09 01:44

Ей в тая тема много светци, много нещо. Я да вдигне ръка тоя дето не е откраднал нищо през живота си!
 Re:
Дата:   15-09-09 01:59

1vo
Дата: 15-09-09 01:44

Ей в тая тема много светци, много нещо. Я да вдигне ръка тоя дето не е откраднал нищо през живота си!

само така [smilie24] да живее престъпността! [cool] утре като ти напомнат децата с наркотици или им опънат някъде прашките, да не се оплакваш после [cool]
 Re:
Автор: equinox   
Дата:   15-09-09 02:03

Софийска градска прокуратура отказва да образува разследване срещу служители на МВР заради потушения граждански протест пред парламента на 14 януари.

Прокуратурата за нищо не става. [smilie23]

Re:
Автор: 1vo   
Дата:   15-09-09 02:06

Амиго, точно защото имам деца, не искам наказанието за всяко прегрешение да е смърт чрез разстрел.
Напълно е достатъчно да има ред в държавата.
 Re:
Автор: bigemot   
Дата:   15-09-09 02:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re:
Автор: bigemot   
Дата:   15-09-09 02:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена