Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 16:00

Адаш, ползвай ги за маска, може и за пилинг[ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tutttifrutti   
Дата:   26-01-09 16:02

какво за триците? аз изпуснах, щот юнгата окъка темата и не мога да намеря[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   26-01-09 16:02

Адаш, трай ся! Тва са полезни храни [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 16:04

Няма трици, адаша си измисля само глупости!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tutttifrutti   
Дата:   26-01-09 16:09

кажете, де!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   26-01-09 16:13

с трици се фащат маймуни. глупави.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 16:17

(вари цвекло)

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   26-01-09 16:22

танчо, аз напоследък открих едно адски вкусно, маам го сурово, на тънки филийки, или на салата с моркови и ряпа.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 16:24

Ряпа не обичам много!
Но другия начин за цвекло,който харесвам е пак сварено, овкусено с чесън,оцет и олио!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: BOrisoFF   
Дата:   26-01-09 16:24

Едно време правех много вкусна супа с овесени ядки...помня, че имаше настърган морков и прясно мляко...трябва да изровя рецептата [smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tutttifrutti   
Дата:   26-01-09 16:25

а, ок.
слагаме чубрица,...

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Radomirov   
Дата:   26-01-09 16:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: lokole   
Дата:   26-01-09 16:37

Пилешки филенца (осолени и опиперени) се покриват с филийки масло и филийки кашкавал. Пекат се в много бира и с шепа небрежно разпилени гъбки наоколо.
Ако се пече на микловълнова 15 - 20 мин. стигат.
На грил става малко по-бавно. [beer]


Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   26-01-09 16:47

ммммм! радомиров, щи си на гладна диета?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   26-01-09 17:04

Автор: мара
Дата: 26-01-09 16:13

с трици се фащат маймуни. глупави.


[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   26-01-09 17:07

ма аз от тях, де....[cool] па и не са толкоз лоши....вкусно е.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Radomirov   
Дата:   26-01-09 17:07

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 17:08

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: dtv   
Дата:   26-01-09 21:27

ммм да, с цвекло всякакви неща

последно научих "гювец" [smile] точно с "ц" щото гювеча на гърците, много вкусно и доста изненадващо, очакваш гювеч, то се оказва съвсем друго - пиле, един специален вид паста, като оризчета, доматен сос, лук.чудно, бързо, но чак като за между два спама не е [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: NeDDRaG   
Дата:   26-01-09 21:34

Ади с една "салатка" да се включа. Извара. малко чесъм. Или лук. Или и двете. ( не съмм го пробвал с двете). Малко изцедено (а може и не) кисело мляко. Малко мяйонеза. А ако варианта е с лук, майонезата може да се замести с лютеница. Малко черен пипер. Обърквате всичко до еднородност. (Ако изваата е мека и доста мокра, можете да си спестите киселото мляко. Изварата можете за замените и със сирене крема, онова в пакетчетата.



Публикацията е редактирана (26-01-09 21:35)

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: baddimo   
Дата:   26-01-09 21:39

..Трепиш Ахмед Емин...
...четеш рецептата на Сливенски ...
...И Асоцийрайки готвиш...
...За Ахмед....
...Сори...
..Спама беше само един...[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: ejko   
Дата:   26-01-09 21:41

Само като кулинар не ме знаете:))), но ето какво готвих последно:
Пилешко месо- пеперуда за две порции. Реже се на две и всяка част се разрязва напречно като джоб (много лесно става). Леко и отговорно от двете страни с чукчето, колкото да се понакъсат връзките в месото. Осолява се и се подправя на вкус (както си го правите за пържоли). Като всяко пилешко ако имате време е добре в малко марината да го сложите предварително, знаете как става- вино, кисело мляко, бира, соев сос и т.н.). След това така направените джобчета се запичат на скара или скара тиган от вътрешната страна. Вадят се и запечената страна се пълни с кашкавал, може шунка или филе, кисели краставички (всичко това на лентички). След това джобчетата се затварят с конец или клечки за зъби или кой както може и се пекат на скарата от всички стани както си можете.
Става вкусно и отнема 20-30 минути макс.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: anete   
Дата:   26-01-09 21:48

Свински джобчета

Мат`риали - котлети, шунка, топено сирене

Приготовление - котлетите се разцепват на две от едната страна, без да се стига до края. Овкусяват се с подправки по избор и се намазват с малко мазнина . / Имам някои дежурни подправки, но често мириша продуктите и слагам подправки импровизирано, които да допълнят и разнообразят аромата на ястието. Добър метод, нямам издънки./ Вътре се слагат филийка шунка и филийка топено сирене. Процепът се затваря с клечки за зъби, които се отстраняват преди поднасяне. Пече се на фурна 40-50 мин. Консумира се с гарнитура от предни зеленчуци.

Едно такова ястие просто си плаче за Асеновградски мавруд или Широка мелнишка лоза.



Публикацията е редактирана (26-01-09 21:50)

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: dtv   
Дата:   26-01-09 21:49

отговорно [smilie18] [smilie18]
то и от плетаческите ти умения нищо не разбрахме, пуловер не видяхме [smilie5] [smilie18]
ejko, това е рецепта за виртуози [smile]

ще се включа и аз с още някоя като ми дойде вдъхновението да издам дълбоко пазените кулинарни тайни и умения

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: anete   
Дата:   26-01-09 21:55

Свинско със сметана

Месото / най-добре контрафиле/ се нарязва на филийки малко по-тънки от 1 см. Нарежда се в огнеупорен съд с капак - ред месо, намазва се със заквасена сметана, следват тънки резени топено сирене. Редувате до изчерпване на продуктите. Пече се със затворен капак на фурна 40-50 мин.


Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.