Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   26-01-09 23:02

ай стига с тва ядене [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: anete   
Дата:   26-01-09 23:16

ами темата е за манджи, не за плетки

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   26-01-09 23:18

две лице и едно опаци си е трудна манджа [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 23:21

аз мога само една плетка, на вълнички [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: ejko   
Дата:   26-01-09 23:26

То и една стига. И аз само един вид чикия мога, ама ми върши работа...:)))

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   26-01-09 23:27

тая на вълните е опаковата [smilie7]
за чикията не знам ква е [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 23:28

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Хахахах днес където и да отворя все на тови бисери попадам...хахахааахахх!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: black_swans   
Дата:   26-01-09 23:42

олдис бът голдис
народна кухня (предимно за маскюлини):

Пълнен свински гръклян с праз и билки.

Продукти: свински гръклян, пазарски сноп праз, мазнина, бутилка бяло вино, чаша балсамов оцет, супена лъжица мед, зеленчуково бульонче Маги, сол, билки (мащерка, босилек, розмари, за табиетлиите може и гьозум), две шепи гръцки стафиди.


Гръцмуля кисне цяла вечер в равни части балсам оцет и зехтин, плюс лъжицата мед. Сутринта, на бавен огън, се задушава в сосеца. Отделно се задушава праз-лука със зеленчуковото бульонче. След това задушения праз, разбъркан с билките и гръцките стафиди, се натъпква в гръклянчето, което се полага в намазнена тава. Залива се с винцето и право в нагорещената фурна. Къкри на бавен огън - час, час и половина - два, като от време на време доливате малко винце. Първият път, когато го консумирах, имах усещането, че ей сега ще заквича с все сила от неописуемо удоволствие, но си останах само с тихите, благодарствени въздишки.

Рецептата е много яка и почти неизвестна, и недоумявам защо ме баннаха от един кулинарски форум, когато реших да споделя нещо от готварската съкровищница [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 23:54

Ти пък като не може да готвиш,къде се обаждаш![ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: black_swans   
Дата:   26-01-09 23:56

[cool] о-о, Танчо [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   26-01-09 23:58

О-О дааа[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: black_swans   
Дата:   27-01-09 00:02

Омлет, тип пържена филия.

Три яйца се разбиват, та да стане пяна. Котлона е включен. Яйцата се изливат в тигана и в тях се полагат две (или колкото там побере) филии хляб. Тиганът се слага на котлона и си пушите цигарата и четете спорта, респ. лакирате ноктите (за домакините, ж.р.). Ако не ви мързи, по някое време можете да обърнете омлета (с филиите). Ако - да: здраве да е. Яде се сладко/солено - по избор.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: dtv   
Дата:   27-01-09 22:53

е то плетки има и в манджите [smile] едни сувлакита опаковани в плетени чревца примерно

[smilie18] сетих се нещо просто, вкусно и бързо:
препечена филийка със синьо сирене

или пък, за да не ме обвините в несериозност:
печени филийки с маслинова паста, резенче домат, шайба лук и печен патладжан.патладжана на филийки по дължина, преди печенето знаете, посоляване, отцеждане на горчивото.

и разни други неща, сега ще ме учат, би трябвало да са много бързи, щото са само 2/2см [smilie18]

а лоената супа на black_swans ме впечатлява за втори път, но май няма да се осмеля да пробвам

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-01-09 17:04

някой би ли могъл да ми каже, дали мога да фърля в тигана едни филета от сьомга, ей така както са замразени ?? [smilie11] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tnt   
Дата:   30-01-09 17:08

можеш, ма ш'са втечнят по някое време. По-добре ги размрази, зехтинец, черен пипер.... Гости на вечеря приемати ли?[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-01-09 17:09

запувядайти, има и пиячка [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   30-01-09 17:42

Адаш,сега е момента да носиш оня сибулет[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   30-01-09 17:51

дубре, ида и сибулет ши донеса [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: vladomatev   
Дата:   30-01-09 18:53

black_swans ти си бил кулинарен артист уаааа!!!

Удари ме у плочките!!!

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.