Автор: Императорът.
Дата: 14-01-09 14:52
Не оправдавам в никой случай провокаторите, хвърлящи камъни, но влиза ли в правомощията на куките на юруш да нападат хората? Видях как бият наред - деца, възрастни хора, да не говорим, че на хлъзгавите жълти павета можеше да има стъпкани, да не говорим, че някой можеше да падне върху заострените железни пръчки на оградата около паметникът на Цар Освободител и там да си остане.
Но нищо - нека цял свят види, как Българските куки смазват от бой хората, които със жалките си заплати плащат данъци и хранят и техните семейства. Пак питам - защо когато миналото лято побеснелите кафяви размахваха брадви из моят квартал и крещяха "Смърт на Българите" куките им стояха мирно и не смееха да ги пипнат?
Това не са Български полицаи, това са еничари, измет !!! Искат големи заплати да им плащаме - защо - за да ни бият ли? Ние - с Ивет и Нушенце измъкнахме на косъм, но ако бях пострадал, и то сериозно, щях да им разгоня майките в съдът. Видях как една двуметрова кука погна да бие 14-15 годишно момче, дето можеше да му е син и сигурно беше 80 см по късо и 100 кила по-леко... добре че не можа да го стигне. Не знам, ако го беше пребил с палката, сигурно щеше да се почувства велик мъж, да се почувства герой, супермен, Батман някакъв...
Всички тия куки и жандармеристи, които биеха днес, са народни врагове !!! Трябваше просто да стоят на местата си и да се пазят с щитовете - къмъните бяха малко (там и отде камъни - основно снежни топки, от които не би пострадало сериозно и дете), както и по някоя пластмасова бутилка от минерална вода.
Колко полицаи пострадали има и колко демонстранти? сякаш се върна епохата на фашизма !!!
Нямам думи просто !!! И ако им вдигнат заплатите на тия отрепки, аз данъци няма да плащам !!!
|
|