Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Забранена любов - нов БГ сериал по Нова
Автор: mixmike   
Дата:   05-10-08 20:08

току що почна след масирана реклама от около месец.
На мен първото ми впечатление от първите 10 мин. е като от всяка една българска продукция...с една дума - актворите преиграват[smilie5]
Дайте да изкоментираме осветлението, снимането, сюжета, идеята и т.н.[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Забранена любов - нов БГ сериал по Нова
Автор: asahi   
Дата:   05-10-08 20:12

Няма ли друго по телевизиите?

Автор: fundamental   
Дата:   05-10-08 20:13

abe gledah Ntv i izwednyj nadpisa sme smeni na "zona romantica" [smilie10] [smilie10] [smilie5] [smilie5]

Автор: cameraman   
Дата:   05-10-08 20:14

елементарен наивизъм за чалгари.

Re:
Дата:   05-10-08 20:20

не бе, нищо че темата е пусната в зоната и гледането на телевизия принципно и аз не го практикувам (освен спорта).
Ама все пак - млади български таланти правят нещо...а да видим кво са направили[smilie11] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   05-10-08 20:21

mixmike [smilie5] zona romantica e nqkakuw bezumen kanal, po koito puskat samo sapunki, az zatowa mi se priwidq [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Автор: samara   
Дата:   05-10-08 20:38

ха-ха, ся го пуснах и аз...мноо тъпо, неква даже снима, обаче са закрили надписа на тялото , деба [smilie21] ...моеше да спретнем една битка канон-никон [ezik] [smilie18] [beer]

Re:
Дата:   05-10-08 20:39

ето ве, главната героиня е по нашата част. Фотографка...с 5Д и 24-70 и китайски синхронизатор[smilie10] [smilie5]

Автор: samara   
Дата:   05-10-08 20:40

mixmike , ...евала баце, аз не можах да го позная [smilie24] [smilie18] [beer]
едит:...обстановката, декорите, осветлението...верно си е направо реалити-шоу...значи, нема да се гледа повече [smilie23] [smilie18] [beer]

Публикацията е редактирана (05-10-08 20:42)

Re:
Дата:   05-10-08 20:42

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: vladimir666   
Дата:   05-10-08 21:41

те па са едни актьори.
баси малоумието е този сериал

Автор: E.Stanev   
Дата:   05-10-08 21:45

Не знам дали съм прав, но оставам с впечатлението, че нашите "актьори" участващи във всякакъв род филми, не умеят да играят като такива а играят като на театър, защото чисто и просто те са си точно такива. Мое би защото няма школа? И съответно преиграват, което си личи винаги в подобен род бози (Хотел България и прочие...).

Автор: explorer   
Дата:   05-10-08 23:01

Ееех, едно време какви сериали имаше... помните ли ей това тук?
[smilie5]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   06-10-08 10:34

Значи не съм изпуснал нищо?
ТАКА ли??

Автор: Chitsujo   
Дата:   06-10-08 11:05

Аууу, бившият на Ивет Лалова играе, малеее напудренка работа. Добре, че го смени с негър [smilie18]

Автор: bobihot   
Дата:   06-10-08 11:22

Да го пуснат да се гледа през нета, че немам телевизур?

Автор: PeterPAN   
Дата:   06-10-08 12:14

Много са ми е странна играта, като цяло, все едно актьорите са 5 клас и си рецитират ролите, стегнали са се яко.

За съжаление и киното ни загива явно или очакванията са ни прекалено високи[smilie2]

Вярно е че летвата е дигната прекалено високо [smilie5]

Автор: Chitsujo   
Дата:   06-10-08 12:29

Забелязала съм, че бг филмите са по-скоро нещо като театър. Дървени. Хора, май само в щатите актьори от театъра ги бива за актьори в киното, а същото важи и за псевдо ТВ водещи и секси модели [smilie5] [smilie24] Симпатяги са, каквото и да си говорим [smilie6]

Автор: NeDDRAG   
Дата:   06-10-08 13:39

Аз пък по това време хапвах печено хвъркато с шуменско и гледах снукър - финал на Шанхай Мастърс - Рики Уелдън срещуРони О'Съливан. Ракетата ми е любимец, ама този път загуби. Рики игра страхотно, изкефих се. А и го гледах в HD формат - още по-голям кеф.

Автор: letera   
Дата:   06-10-08 16:34

Изумително е, че май единственият, който може да претендира за артистични умения пред камера е непрофесионалистът Тити Папазов. Ама на него още снощи свариха да му светят маслото... Или после ще се появи внезапно възкръснал?!?!

По принцип бих била склонна да аплодирам български опит в един толкова провокативен ([smilie5]) жанр като сапунката... Но те това чудо - снощното - е в състояние да се справи и с най-добре предразположеното ми състояние на духа... бррр...

Прочетох, че от над 200 серии, създадени от сценаристи, избирани след 7 (!!!!) месеца кастинг, са заснети само 35. Мисля си, че има шанс. По примера на колегите-зрители от братска Америка мога да напиша писмо до телевизията-родилка на "Забранена любов" (за който сериал бюджетът бил по-голям от този на Биг Брадър 4) и да приложа подписка за смяна за главните герои... На първо време подмяната на десетина от тях ще свърши работа... Някой с желание да ме подкрепи?!?! [smilie5]

Re:
Дата:   06-10-08 16:44

Тити вярно се представи най-добре от всички, въпреки че не е актьор[smilie24]

Автор: finger   
Дата:   06-10-08 17:48

да Тити, ти -ти, ти-ти .... смях се от сърце, толкова искрено играеше ....
разбира се, винаги могат да се намеря куп забележки и недомислици, като претендиращо за авторитет и богатство семейство, което в кабинета на главата на семейството е залепило нескопосано 3D на три етажна сградичка, което не се връзва за просперираща строителна компания ... общия план на полусанираната панелка ме озадачи ...... но като цяло бих дала шанс и позитивно мнение за прясно започналата продукция

Автор: Tonidi   
Дата:   06-10-08 20:34

отдавна не бях гледал толкова некадърници на едно място [smilie23]

Автор: explorer   
Дата:   07-10-08 20:28

Кво не ви 'аресва бе? Спрете звука и си го представете с испански говор - изглежда досущ като всичките латино сериали които и аз не мога да понасям. Каквото са искали са го постигнали.
[smilie18]

Автор: BOriSoFF   
Дата:   09-12-08 21:47

Въй въй въй! Малииии!
Ей сега попаднах на тоя сериал [smilie7] [smilie7] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Шса напия от тегавина [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.