Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  22  23     всички  напред  последна
 За или против мъжкото окосмяване по тялото.???
Автор: Nushenceto   
Дата:   14-11-08 08:59

Такааааа: Аз специално ненавиждам косми по мъжкото тяло.
Първо,че е супер нехигенично и второ е супер неестетически красиво.
Представете си следната ситуация.
Мъж и жена ,много интимни решават да правят секс,но на жената и хрумва,че може да изпробва нещо малко по-различно,а именно да намаже гардите на мъжа с мед и след това да ги облизва бавно...и представете си,ако има космена покривка този мъж,колко първо гнусно ще е за жената и второ може би болезнено за мъжа.
Единствение,косми,които ми харесват въху мъжкото тяло като цяло и ме възбуждат,са брада и то не голяма брада,а някаква набола брада,за да ми боцка.Много е секси,много е мъжествено.[smile]
А да не говорим,колко отблъскващо действат космите отдоло и космите под мишниците...
Все пак не сме в 19 век и сме цивилизовани хора.
Та въпроса ми към вас е следният:
Как вие гледате на този проблем или въпрос,защото за някой може да не е проблем?[smilie3]
 Re: За или против мъжкото окосмяване по тялото.???
Автор: Chitsujo   
Дата:   14-11-08 09:01

Аз обожавам ботаническата градина на гърдите на френда, може да се ровиш с часове в нея [smilie18] Истински мъж! [smilie24]
Автор: mitaka   
Дата:   14-11-08 09:03

Ся ,кво да правя с моите космати гАрди![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   14-11-08 09:05

Ами ако меда е захаросан?[smilie11]
Автор: shama   
Дата:   14-11-08 09:05

мдааа то кат минеш лятото по улиците и мъжете с по-гладки крака от жените

бих казал че никога няма си пипна космите по краката и ръцете иначе иначе на други места съм ЗА
Дата:   14-11-08 09:06

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Ок гърдите може да са компромисно оставени,но отдолу и под мишниците,особено през лятото???https://photo-forum.net/joro/emoticons/stars.gif
Автор: мара   
Дата:   14-11-08 09:08

хигиена и епилация са едни мноо различни работи. той ако си е свиня, просто ще стане бръсната свиня[smilie18]
Автор: kdk   
Дата:   14-11-08 09:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: tnt   
Дата:   14-11-08 09:11

майката си трака [smilie7]
Дата:   14-11-08 09:11

Ей така ли искате да е мъжа ви и всички да ви се подиграват???
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-11/oknp3875.JPG
http://biskvitka.net/uploads/parser/21_09_07/thumbs/21_09_07_9003volos_03.jpg
[smilie18]

Дата:   14-11-08 09:14

е, между черно и бяло нюансите на сивото са неизброими...нушенце, ще пораснеш, ще се научиш[smilie18]
Дата:   14-11-08 09:16

Хич не ми пука какво мислят другите за мене![smilie7]

идзвиньети, да'н съм объркала форума и по погрешка да съм попаднала в бгмама? [smilie10] [smilie10]

Ако е такъв мъжа ми найш ли колко пари ще изкарам по цирковете с него, малииии [cool]
Автор: lumix   
Дата:   14-11-08 09:18

https://photo-forum.net/static/forum/2008-11/hhzq4491.JPG
http://www.dailyhaha.com/_pics/hairy_hairy_man1.jpg

[smilie5]

Дата:   14-11-08 09:18

ееее,ама гадно си е сега.Все пак живем в 21 век,това косми по раменете,по гърба,отдолу,под мишниците,са направо отвратителна история особено през лятото.А да не говорим и като започнат разните му там миризми,колко приятно му става на човек.
Ок и аз съм за да не си махат напълно космите по краката и по ръцете,защото е педалско да,но поне могат и те както ние жените да се грижат за себеси да изглеждат естетически добре,ок за хигиената.Това си е решение на всеки човек.
На плажа жените по кое повече се заглеждат:по някой,които изглежда като този отгоре на снимката ли????Или по някой,който има хубаво тяло,което се вижда все пак,защото няма косъм по него???
Стига бе хора...[ezik]
Автор: e-mil   
Дата:   14-11-08 09:19

Мъжете отдавна сме взели отношение по този въпрос: "На крива ракета космите и пречат." [smilie5]
Дата:   14-11-08 09:21

Не всички мъже за съжаление,а и още по-лошото е ,че повечето и го показват демостративно през лятото.Все едно казват:
Вижте ме каква горила съм,все пак съм произлязал от маймуните.[smilie18] [smilie18] [smilie18]
 Re:
Автор: alsash   
Дата:   14-11-08 09:23

за!
Дата:   14-11-08 09:24

нушенце, еволюцията викаш за 20 години е напрайла тва, дет за 20 века не е успяла? ърм?[smilie18] щот кат сме 21 век и мода неква е минала, да земем и да опърлим мъжовете, щото ти викаш, че били нехигиенични и "супер неестетически красиви"?! ърм?(цитирам[smilie18] )
Автор: Georgeta   
Дата:   14-11-08 09:24

ЗА (естествено)! [smilie24]
Дата:   14-11-08 09:25

Ммм, не мисля! Но както и да е... Кво ми пука всъщност [smilie5]
Автор: Gruyu   
Дата:   14-11-08 09:28

kdk - евала за точната приказка,... лятоска синковеца си беше епилирал кълките и ми стана много мъчно като го видях
Дата:   14-11-08 09:33

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Аз съм за космите на мъжете по краката и ръцете,стига да не са някакви огромни,като на животно и едни такива черни и къдрави и чак половер да си изплетеш от тях,но тези на гърдите мисля,че всеки мъж,който иска да изглежда естетически добре е хубаво да си ги хайде не маха,но поне намалява,а да не говорим,колко гнусно е даже косми по раменете и по гърба,а чисто погледнато от хигиенна гледна точка тези отдоло и тези под мишниците е даже задължително да си ги махат.
Как ние жените може да си ги махаме на всякъде,а вие мъжете не???Това е дескриминация[ezik]
Дата:   14-11-08 09:35

ша повърна.... от дЕскриминацията ли от що ли?
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  22  23     всички  напред  последна

Тази тема е затворена