Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам фото принтер Epson Stylus Photo R800
Автор: jorodoychev   
Дата:   15-06-12 15:55

Принтера е в отлично състояние. Използван е само с оригинални мастила и хартии. Пълен комплект както е закупен. Добавям и нови оригинални вакумирани мастила - 2бр. photo black,1бр. blue,и 2бр. gloss optimizer. За контакт на лични или е-майл jorodoychev@mail.bg

Re: Продавам фото принтер Epson Stylus Photo R800
Дата:   15-06-12 15:55

Публикацията е редактирана (22-06-12 09:49)
Дата:   19-06-12 22:31

[smile]
Дата:   22-06-12 00:50

Спрян от продажба тук. Няма смисъл някои хора да си мислят, че ще го продам за 100лв. или подобно. Да се поразровят да видят какви са цените на мастилата за него и др. Смятам, че техниката втора употреба неможе да се продава с 80%-90% по-ниско от новата.[smilie7]

Автор: ivav1973   
Дата:   22-06-12 07:29

Аз пък искам да ти кажа че техника втора ръка ако ще и с гаранция да е излезнала ли е магазина е 1/3 от цената,а Вие пък искате да забогатеете с втора ръка като ново.Нестава момчето 1/3 от цената я иди го продай в заложна къща да видим колко ще ти дадат [smilie5]
Дата:   22-06-12 09:49

Ха ха. Много сме остроумни. В заложна къща основно се продава злато ако не знаеш, с техника почти не се занимават.Това за цената го кажи на всички, които продават фото техника тука да си намалят цените на 1/3 от продажната. Нещо не виждам такива цени тук.[smilie5]
Автор: ivav1973   
Дата:   22-06-12 15:23

ами на много хора нсъм казал има много заложни къщи даже всички се занимават с техника цълвул такъв,писна ми от търгаши пък на мен като теб,на всчики фотографи лично ще кажа къде има техника евтина по София по заложни къщи от къде аз купувам,ясно ли ти е,а за раници и чанти и тем подобни знам 4 магазина които продават дрехи втора ръка,обувки и доста често се случва да внасят фотографски раници,чанти и т.н.Заемам се да разпратя на всички наистина фотографи които имат снимки много в профилите си кои са магазините.За да може псевдо фотографи като теб,да не могат да си продават нещата тука на малоумни цени.Айде със здраве
Дата:   22-06-12 16:21

Благодаря за хубавите ти думи. Цървул незнам кой е. След като се научиш да пишеш правилно тогава се изказвай - селяндур. И второто - не говорим за чанти и раници, и недей да обиждаш хората без да ги познаваш.Здрав съм благодаря.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.