Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 PRAKTICA MTL5B + PENTACON MC 50/1.8
Автор: viara123   
Дата:   30-11-09 10:03

Намират се в София.Тялото и обектива като нови.
Обективът е леко разглобен, но е едно цяло, има нужда от посещение при Наско. Иначе без следи от употреба.

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   30-11-09 10:03

Цена 40 лв.
Пропуснах, има и калъф, без ремък.

Публикацията е редактирана (30-11-09 10:03)

Re:
Автор: asenr   
Дата:   30-11-09 13:11

Супер оферта [smilie24]

Re:
Автор: d_f   
Дата:   01-12-09 12:45

[beer]

Публикацията е редактирана (01-12-09 12:53)

Re:
Автор: FANTAZIA   
Дата:   01-12-09 12:52

ами взимам го може и днеска да мина ако кажеш

Публикацията е редактирана (01-12-09 13:03)

Re:
Дата:   01-12-09 15:42

Запазен до утре.

Re:
Автор: Baileys   
Дата:   01-12-09 15:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   01-12-09 16:24

Baileys
Дата: 01-12-09 15:57

нямам думи за наглостта,аз го подарявам а ти го продаваш - 1. -но това не е твоят и https://photo-forum.net/forum/read.php?f=46&i=83268&t=83268&offset=all&&phorum_uriauth=#reply_83268

Публикацията е редактирана (01-12-09 16:40)

Re:
Автор: baileys   
Дата:   01-12-09 19:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   01-12-09 19:14

не си го дала на него а на влади D_Ave. едно пълничко момче. тои идва при мене и ми се похвали и беше много доволен, тъи че си направила определено хубаво. аз все още ценя тази техника и не само купувам но и продава. и си снимам отгоре на това. а този които продава в тази обява е друг човек и съм взимал от него неща и съм бил доволен. иначе благодаря. ако имаш нещо друго бих купил, но не гарантирам че после няма да го продам де.

Re:
Дата:   01-12-09 19:19

Лидия, ще ми е приятно да се запознаем на по кафе, а ако имаш още нещо за подаряване ще го приема с благодарност. Не бих отказал и други неща.
Направих 2 търга, хората останаха доволни по думите им, да ама не, нагласени били, сам съм си ги бил купил, обявите били нереални и прочие простотии.
Сега просто продавам нещо и о, чудо, Лидия ми го била подарила.
Понеже скоро пак ще има търг, тръпна в сладко очакване на поредните идиотски реакции.
[beer]

Re:
Дата:   01-12-09 19:22

Муци, видях ти пършивия апарат, този, който продавам и значително по-нов и е модел MTL5B
Няма да е зле да ми поднесеш извиненията си

Публикацията е редактирана (01-12-09 19:22)

Re:
Дата:   01-12-09 19:24

baileys - твоята практика беше MTL5, тази е MTL5B. Познавам и viara123, и d_ave на когото подари практиката, два различни апарата са. [beer]

Re:
Автор: exo99   
Дата:   01-12-09 19:33

Абе карайте, купон да става [smile] [beer]

Re:
Дата:   01-12-09 19:36

Няма, няма, само любов ще правим оттук насетне [smilie5]

Re:
Автор: Baileys   
Дата:   01-12-09 20:19

Re:
Дата:   01-12-09 20:35

ЛИДИЯ, ти си рядко глупаво момиче или момче, лошата новина е, че е за цял живот. Разколебавам се за кафето, май няма да се получи непринуден светски разговор, явно си зациклила върху за твойта Практика [smilie5]
3 души ти казаха, че познават мен и човека на който си подарила антикварния си апарат и, че сме различни хора. Утре ФАНТАЗИЯ, ако има желание да ти го снима.

Re:
Дата:   01-12-09 20:54

И аз имам практика MTL5 с калъф без ремък. Утре ще кача снимки. Проблемен обектив да й сложа ли [smilie18]

Re:
Дата:   01-12-09 21:08

Лидия, а сега сериозно - успокой се. Практика MTL5 или 5B не е нищо уникално, от което могат да се направят много пари. Аз лично съм подарил три такива във форума - на кръжока в село Козловец, която след това отиде в miro.zhivkov, на mudman заедно с още 2 апаратчета, филми, химия и почти пълно оборудване за фотолаборатория, и на ivopopov66. D_Ave, на когото подари твоята практика, има и още едно тяло на М42 - стария ми спотматик, и няма никакво намерение да ги продава. Ако продължаваш да се чувстваш излъгана - сигурен съм че той няма да има против да ти я върне и ти да я продадеш и да й вземеш някакви пари.

Публикацията е редактирана (01-12-09 21:19)

Re:
Автор: exo99   
Дата:   01-12-09 21:23

Я да дигна моята тема за практиките, може да си хареса нещо момичето [smile] [beer]

Re:
Автор: d_ave   
Дата:   01-12-09 23:26

Леле леле, недейте така бе хора! Не се карайте, добре, че Асен ми каза, че да погледна темата...
Лидия, не е твоята Практика това, както ти казах смятам да си снимам с нея, не да я продавам. Поправих си обектива, нямаше му нищо, само развита предна гривна заради филтъра.

Благодаря за подаръка, наистина го оценявам и ще си снимам с кеф с апаратчето, още повече, че визьора е с клин и ще ми помогне много за поправяне на други обективи.

С viara123 сме се виждали веднъж да взема от него едни копирни обективи и един филтър. Изинявам се, че се стигна до такива разправии в темата ти и успех в продажбата!

Re:
Дата:   02-12-09 08:37

Re:
Дата:   02-12-09 08:46

baileys - аз сега отивам да я взема и ако искаш може да се срещнеме да я видиш

Re:
Дата:   02-12-09 09:14

Re:
Автор: valjo   
Дата:   02-12-09 09:21

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР