Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 35-70 обектив на Pentax К байонет - 20лв. ПРОДАДЕН!
Автор: Zdram   
Дата:   23-09-12 19:25

Продавам ръчнофокусен обектив Auto Kepcor Zoom MC 35-70 f/3.5-4.5 на байонет Pentax K. Произведен в Япония. Диафрагма: f/3.5-f/22. Обхват на фокусиране: 0.8м - безкрайност. Резба за филтър: 52мм.
Обективът е в отлично състояние. Стъклата са чисти и здрави, гривната за фокусиране и зуумване се движи плавно и гладко. Няма протривания или други следи от ползване по корпуса. Няма капачки, но върви с отличен кожен твърд калъф.

Снимки: снимка 1 , снимка 2 , снимка 3

Цена: 20 лв.

Обективът е в Стара Загора. Доставката другаде е за сметка на купувача.
За контакти: лични съобщения

Re: 35-70 обектив на Pentax К байонет - 20лв. Отново в продажба!
Автор: Zdram   
Дата:   13-10-12 12:20

Пазих обектива две седмици по молба на колега и чаках още една да си го вземе от офис на Еконт. Вчера ми се обадиха, че пратката е отказана без никакви обяснения. От 4-5 дни се опитвам да се свържа с колегата - никакъв резултат. Несериозен съфорумец, който дори не си направи труда да ми се обади и човешки да ми обясни нещо.
Така че ако не искате да си губите времето и да си хабите нервите, по-добре избягвайте сделки с
tornado.66

Та в крайна сметка обективът отново е в продажба. Дано на някого му върши работа.

[smilie24]

Re: 35-70 обектив на Pentax К байонет - 20лв. Отново в продажба!
Автор: kolev68   
Дата:   13-10-12 22:06

Колега имаш Л.С.
[smile]
 Re: 35-70 обектив на Pentax К байонет - 20лв. Запазен за колега!
Автор: kolev68   
Дата:   16-10-12 09:39

Получих обектива , състоянието е перфектно .Коректен продавач.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.