Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 А пък аз да се похваля... се сдобих...
Автор: Kuncho   
Дата:   12-01-05 21:39

... с ей твачка железо:
https://photo-forum.net/i/72935&USER_ID=6222

Най-добрия руски портретен обектив, експортно производство, нов [smilie7]
 Re: А пък аз да се похваля... се сдобих...
Автор: jumbo   
Дата:   12-01-05 21:45

ареее тоя пък с евро [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Автор: Stim   
Дата:   12-01-05 21:48

Честит да ти е [beer]
А от къде се сдоби с него?
Дата:   12-01-05 21:48

Аз ли да снимам с Никон, а? Аз ли?
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Stim, купих си го [smilie7]
Който търси - намира. С питане става всичко... уж[smilie10]
Запознах се с един човек, който има може би най-голямата колекция от апарати и обективи във Варна... такива ми ти рабути...

Публикацията е редактирана (12-01-05 21:52)
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   12-01-05 21:52

Извинявай ,че ти прецаквам темата ама предложете ми една хубава лубителска камера !!! (не фотоапарат)
Че чичо ми иска да си купи, а не съм се интересувал от камери до сега !!!
Автор: LinkBeat   
Дата:   12-01-05 21:54

Краси, имам от доста време един МИР 35/2 и напоследък се уверих, че е в пъти по-добър от 18-55 при 35. Най важното му качество е че при бленда 2 се държи като китовия при 8.
Автор: jumbo   
Дата:   12-01-05 22:00

е ти откри топлата вода [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Дата:   12-01-05 22:04

Ето как снима този ПОРТРЕТЧИК:

https://photo-forum.net/i/72941&USER_ID=6222

Ама МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО му се кефя, щото снима МНОГО МНОГО МНОГО хем детайлно, хем пластично, а дефокуса му е мек и правилен, идеалното Bokeh...
Автор: cristo   
Дата:   12-01-05 22:39

мисля че този юпитер то продават по eBay като чисто нов по 80 евро, за всякакви байнети, но на външен вид онзи ми изглежда по дебеличък... може да е по-нова модификация, а може и да бъркам, и все мислех да питам дали някой не го има да сподели впечатления
Дата:   12-01-05 22:46

Аз го имам от 2 часа и набързо успях да заснема един портрет на малката... с 15 ламели на блендата е, прави идеално кръгче[smilie7] със 7 лещи е май или 9, забравих, като първата е отделна, просто изпипан руски обектив, приятно тежи в ръката [smilie7]
Автор: lucky   
Дата:   12-01-05 22:46

eeeeee,Kuncho izlaga6 se......[smilie25]
vij skoro da ne gi snima6 i varhu 5 leva kakto si ia podkaral sas pokupkite.....[smilie5]
Vzimai primer ot Thor i se pridarjai kam pravilnata skala ot 100 Evro :P[beer]
Дата:   12-01-05 22:47

Бе аз ще набарам някой хилядарка доларова и ...
Автор: lucky   
Дата:   12-01-05 22:53

be az imam edno biv6o''priatel4e'' deto 6te6e da ti ia nameri 4isto nova no ve4e ot doma6en arest izlejava efektivna prisuda :o)[smilie19]
Автор: cristo   
Дата:   12-01-05 22:53

Кунчо, направи едно тестче (може верно с една банкнота на преден план) на няколко бленди, да видиме как му се променя резкостта
Автор: thor   
Дата:   13-01-05 00:06

драга ми Къцинка тоя наистина го хвалят като мноо добър за цената си ,върви по около 45US$ чистак нов ,не си сбъркал ..[smilie6] някъде ти бях писал за него че го хвалят ..ама ти не си ме прочел [smilie5] ...
да ти е честит [smilie24]
ама ако искаш нещо добро ,острилка требе нещо като 85mm от големите Pentax-Takumar или EF Canon дето отварят на f1.8 ,ама и на мен изпадне ли ми новата ти играчка ,ще го грабна одма ...[smilie6]
Автор: stoevmobile   
Дата:   13-01-05 00:12

thor,
виж си пощата де [smile]
Автор: Георги   
Дата:   13-01-05 00:14

срамота бе, хората правят Л серии обективи за по няколко хилядарки, вие купувате руски обективи от преди 20 години :Р
Дата:   13-01-05 00:20

Георги,
други направо крадат фоткиза без паре...[beer]
Дата:   13-01-05 00:22

Гиоргей [smilie5] [smilie5]
пак си са набутал като глуха свиня в тръстиката ,какво искаш да ти говоря за L обективите ми ( в частност ) дето струват два-три пъти колкото сапюнясата ти ли ..... и какъв е смисъла [smilie11] [smilie19]
Дата:   13-01-05 00:27

тхоре, говори ми братле :)

като ти се пише, пиши ми. ще го прочета утре докато си пия кафето и се барам за дънките (па като свършиш с приказките за обективите намини през профила ми, не се оплаквам засега от сапунерката) :))))

горното беше шега. да не са ти оперирали чувството за хумор тия дни? :)))
Дата:   13-01-05 00:29

thor,
дай малко съвет.....
писах ти на меила...
или да шляпкам на тъмно, както уцеля?
Дата:   13-01-05 00:37

пък и като стана дума за сапунерки

http://photography-on-the.net/gallery/list.php?exhibition=2

за нещо което струва толкова

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=46315&item=3864818240&rd=1

говори ми за Л-сериите и сапунерките (и за това който го може го може и който не го може не го може)

такива ми ти работи :)

благодаря, че отвори дума за сапунерките че скоро не бях гледал тия снимки а ги харесвам (на тоя сайт има и снимчици с D30... въпрос на визия било викат... даммм)

поздрави и наздраве :)))))
Дата:   13-01-05 00:51

аве Гиоргииией аве папа Джорджио ,не си ли разбрал че всички тия напъни са глас в пустиня ,важното е да ти е кеф това какво правиш ,а не да се надуваш колко си креативен [smilie19] и какво като си креативен ми кефи те теб ,мене пък ме кефи да не съм креативен ,ама кефа ми не е по малък е ,някои имат по 20 ферарита и никога не са ги карали и мислиш ли че им се кефят по малко от майкъл шумахер ,естествено че не ,а пък какво да ти кажа ,за некои капацитети тука дето се имат за гооооолеми фотографи с 20год стаж нема им коментирам "творчеството" ,ама на голяма част от него пада такова шарпване че ако го беше вадил на хартия или щеше да я запали или направо щеше да отреже масата под фо-С-то увеличителя ,ама това не им пречи да се надуват като пуяци из форума и да не приемат критика ,щото някои си други там им пляскали ,ами кеф си им е ,на мене пък ми е кеф да ги дразня с липса на креативност и други магии ти се досещаш какви де [smilie19]
ае както винаги наздраве [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]
Дата:   13-01-05 00:54

ан тъй :)))))

важното е да ти е кеф :))) затова говорим.
Дата:   13-01-05 00:59

Thor-e,
обектива обещава да е доста... маниашки!
Утре по светло, а и чакам 2-3 мацета с фотогенични мутри да ми дойдат да ги отщракам с 3-те обектива дето имам... па после ще говорим [smilie7]
Има много малко хора, които узряват за фотографията, че основното нещо за нея е ОПТИКАТА!
И не само като резолюция, опази Боже, нека не мислим едностранчиво. Ние говорим за Изображение. А то не е само детайлност, но... много малко хора го разбират на думи.
Когато едни и същи неща ги прекараш през лещите на най-различни обективи, и накрая погледнеш кадъра като цяло, като детай и мекота, като контраст и динамика... разбираш, че голямата безшумна матрица ти е НЕОБХОДИМОТО условие, но не и ДОСТАТЪЧНОТО, за една Блага фотография....
Бе ко са обяснявам [smilie19]
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена