Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Da se trijat snimki molja!
Автор: pepi   
Дата:   03-01-05 18:49

Predlagam da se trijat i snimki koito nasurchavat unishtozhavaneto na prirodata,imam predvid novata snimka na Alex Markov.
Mnenija?
 Re: Da se trijat snimki molja!
Автор: SanniE   
Дата:   03-01-05 18:52

kakvo uni6tojitelno vidq tam????
Дата:   03-01-05 19:01

Vizhdal sum rovinite koito se poluchavat ot kolelata na takiva jipki,vav planinata pochvenija sloi po princip e mnogo tunak i tui kato po princip vav planinata vali povechko se poluchavat grozni gledki,
Ot druga strana kato se zamislja,super skuchno e da otides sred prirodata i da ne mozhesh da chuesh rumzheneto na motori,bilo rezachki na durva ili puk"Hamura na Slavi",da go duhat tija tupanari zastreljani!
Автор: n1x0n   
Дата:   03-01-05 19:01

Аз пък предлагам да се изтрият снимките на Пепи щото нарича гъските "тъпи"! Това е недопустимо!
[smilie23]

Автор: ancho   
Дата:   03-01-05 19:04

Така и не разбрах каква природа се унищожава в снимките на Алекс Марков но даже и там да имаше булдозели размазващи дъждовните гори - това е по добре отколкото да не знаем, че това се случва !
Автор: Kuncho   
Дата:   03-01-05 19:07

Аз веднъж близо половин час съм седял и мислил каква тъпа тема да сътворя и да постна, но просто в сравнение с фаворитите тука съм мноооого... далеко [smilie7]
Дата:   03-01-05 19:17

Po-gore se opitah da objasnja,ama aide za tebe pak-Kato izljaza na ulicata-koli,kato se razhodja iz parka -koli,kato sedna da piina birichka na spokoistvie alarmata na nekoja brichk-ti-tu-ti-tu...,abe nasekude,po trotoarite-koli,vav gradinkite koli,seki ima takova neshto i vika kolko e got,obache kogato se pojavjat vav planinata veche e prekaleno,mi az hodja tam za da namerja njakakvo raznoobrazie ot vsichki tezi koli i tehnija shum,e sigurno samo na men mi prechat,puk i durvetata samo na men mi lipsvat,ama reshih da proverja,shtrauscheta zadrusteni!
Автор: toncho   
Дата:   03-01-05 19:20

A tazi snimka na Pepi e primer kak toi podtikva kum unishtojavane na tehnikata na Nikon :
https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/fcxa7531.JPG
https://photo-forum.net/images/pepi_1084370826_Img1371.jpg
Дата:   03-01-05 19:24

Tova e kamuflazh za tija deto ne razbirat,sedi si taka i nikoi ne saka da go kradne,a inache si raboti po prednaznachenie!
Автор: alex_markov   
Дата:   03-01-05 20:13

Я аз съм станал "популярен", теми се пишат за мен и моето "творчество", Благодаря Пепи, сега все някой ще се излъже да ми види произведенията[smilie5]
А за опазването на околната среда съм ЗА с две ръце[smilie24] и аз обичам да ходя на планина и да дишам чист въздух. И аз се дразня от шума и мръсотията, но с изказвания от сорта "shtrauscheta zadrusteni" надали ще се оправят нещата.[smilie11]
За съжаление (или за радост?) живеем в 21-ви век и наред с предимствата на технологиите (като мобилните комуникаций - с които в планината сме спасявали човешки животи) има и лоши страни като "Джипки" в планината (с тях ходят геодезисти, горски - дето пазят природата[smilie25] и се карат провизий по хижите...), шарен свят - хора разни.
Поздрави на всички
П.С.
А тези от снимката отиват на 15-16 Януари да карат преброители на дивите патици (европеиска инициатива за опазване на изчезващите видове), а ти Пепи какво направи по въпроса?
Дата:   03-01-05 20:21

Mi na mene edin mi objasnjavashe che ne mozhelo taka da govorja na shefa shtoto...
Az mu objasnjavah che az nemam shef i che trebva da si razkarat mercedesa ot Centralen Balkan,ne go napraviha,no puk i az sum si zhivichuk oshte,hi-hi...
Ti kazhi za erozijata i sechta i sas kakvo se svaljat trupi,i tija geodezisti deto mi gi hvalis te kakvo osven putishta pravjat vav planinata tehnata mama..kazhi de?
Автор: TPECHAT   
Дата:   03-01-05 20:23

олигофрения!!![smilie21]
Дата:   03-01-05 20:25

Opaa...zabravil sum gorskite,i tehnata mama mafiotska...
Автор: Niko24   
Дата:   03-01-05 20:34

"...i tija geodezisti deto mi gi hvalis te kakvo osven putishta pravjat vav planinata tehnata ma..."

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

pepi ти знаеш ли какво е геодезист въобще?
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена