Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абе не искам да звучи лошо но новата ви система е отврат...
Автор: hose   
Дата:   27-12-04 18:47

до сега не ми се занимаваше да говоря по въпросната тема по която се счупихте да се карате но...
днес се опитах да си кача снимките...
и както винаги качвам и после натискам стрелката... първата как да е на втората ми каза че вече съм качил 1 в категория избрани и не мога повече
е добре де аз НЕ искам да са в категория избрани?! и никъде не съм му казвал такова нещо - защо реши да ги качва там?!?!
изтрих я за да сложа другата която е по-добра според мене но пак същото - не може да качите повече от 1
а сего ми кажете що да правя?!?!

изобщо смятам че подобно разделение определено не е добро и по този начин като създавате привилегии не печелите потребители ами точно обратно - всяко подобно разделение противоречи на принципите на форума в който могат да участват всички - останалото на личните страници
да знам че не стига място - но според мен проблемът много лесно се решава - старите снимки се архивират или изтриват - може и двете - просто се изтриват след 1-2 месеца година... така и така никой не се разхожда назад толкова или ако го правят това са много малко хора много рядко
(не знам ваша работа но така определено губите потребители според мене а оттам и реклама
 Re: Абе не искам да звучи лошо но новата ви система е отврат...
Автор: boni   
Дата:   27-12-04 18:51

Hose ,predi da pishesh ,nai-dobre procheti purvo.Ne e vapros do miasto.
Kato ne iskash da kachvash v izbrano ,ne natiskai strelkata. Imash pravo na 3 snimki na den v obshtia album i te otivat tam bez da natiskash strelkata.Ako ia natisnesh otivat v izbrano
Дата:   27-12-04 18:52

Da beshe prochel obiasnitelnia text predi da kachvash snimka ....
Дата:   27-12-04 18:54

eto cheti :
Броят на снимките, които регистрираните потребители имат право да публикуват, е по 3 на ден, като те отиват в "албум - всичко". От профила могат да бъдат местени в "албум - избрано". Потребители, чиито снимки са с рейтинг под 100 точки, могат да местят една снимка седмично. Потребители, които имат снимки с рейтинг между 100 и 200 точки, могат да местят две снимки седмично. И потребители, които имат снимки с рейтинг над 200 точки, могат да местят три снимки седмично. При преместването снимките запазват получените гласове. Администраторите на сайта могат да изваждат по своя преценка от "албум избрано" снимки, които не отговарят на условията на сайта, като автора им губи квотата си за седмицата.
Автор: hose   
Дата:   27-12-04 18:54

ами четох го бре Бони
добре ще имам предвид
ако искате изтрийте темата
е да ама снимките сега ги гледах - в албум всичко са не в природа?!?!
абе нищо не ви схващам системата ама ваша работа

Публикацията е редактирана (27-12-04 18:56)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена