Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос към админите
Автор: labrax   
Дата:   23-12-04 12:26

Като се кликне менюто албум горе се отваря "избраният албум"? Това ли е идеята? Струва ми се, че е по-добре като default да се отваря общия албум, а "избрания" само при специално цъкане върху него. Вие си знаете, де.
 Re: въпрос към админите
Автор: Kuncho   
Дата:   23-12-04 12:36

А някой изобщо ще отваря ли 'обикновения' албум?
Автор: RossN   
Дата:   23-12-04 12:42

Хубав въпрос, кой ще ходи да гледа "общият", в който ежеминутно, някой качва по някоя снимка и до дето се разгледа всичко, ще натрупаме такъв трафик... а и кой има нерви да гледа на всички всичко?
Автор: scrap   
Дата:   23-12-04 12:49

така е [smilie24]
Автор: emsago   
Дата:   23-12-04 12:50

ami tai kato v momenta mnogo ot nas sa ogranicheni da kachvat snimki kam izbranijat album, az si razglejdam obshtijat. [smilie7]
Автор: fogas   
Дата:   23-12-04 12:51

и за мен един брой общ албум, моля. [smilie24]
Автор: boni   
Дата:   23-12-04 12:52

Общия албум ще го гледа който иска ,както беше преди.Общия албум е почти както албум преди ,защото хората постоянно заменяха снимки.
Избрания е по подразбиране,той се разглежда лесно,снимките се задържат дълго в него и в дясната колона на форума.
Който има желание нека да гледа общия.
Знам че не може да се угоди на всички при толкова много юзери и всеки с различно желание.Това е последното ни решение ,албумите ще бъдат по този начин
Дата:   23-12-04 12:53

Въпроса опира до там, че ако вземем някой, който няма рейтинг, мен например, и искам да се издигне, то той трябва да почне с обикновения албум. И ако никой не гледа там или много малко хора гледат, то надали някога ще направи 100 точки там.
Остава надеждата, че за лимита 1 снимка на седмица, тази снимка да удари стотака [smilie7]
Е, аз съм лесен, вадя някой стар рейтингов кадър на гола кака и съм готов [smilie7]
Но много нови форумци ги е страх от това положение... е, освен да им пожелая успех друго не знам какво [smilie7]
Дата:   23-12-04 12:55

Ще преценяват каква снимка да показват.
Айде Кънчо,отвори сега общия албум и ми кажи колко снимки достойни за избрано виждаш ?
Не много май.
Автор: fogas   
Дата:   23-12-04 12:56

е да снимат по една гола кака- има много [smilie24]
Дата:   23-12-04 12:56

аз доколкото виждам снимките в дясно са вече 6(преди бяха 5...нали[smilie8]) защо не се увеличи с още една бройка снимките на рейтинг-а..тоест 5..както беше преди

П.П. може да бъркам и за броя [smilie5]
Дата:   23-12-04 12:58

Има си рейтинг,това в десните колони е за анонс и дали ще са 5 или 6 не е съществено
Дата:   23-12-04 13:01

прав си бони [smilie24] [smilie24]
Дата:   23-12-04 13:03

Е аз нищо лошо не съм казал... просто забелязах малко 'страх' от по-напредналите [smilie7]
А Бони, остава да почерпиш като дойдеш на морето [smilie7]
Автор: RossN   
Дата:   23-12-04 13:05

Бони, кажи ми моля, каква е идеята на общият албум. И въобще какъв е смисъла, някой да си качва снимки, които няма да показва. Ти самият казваш, че в "общият" преобладава плявата, е какъв е смисъла от него? Пеосто да се трупа обем?
Дата:   23-12-04 13:09

Смисълът е че хората могат да си качват по 3 снимки на ден.Който иска може да ги разглежда.Едни имат време ,а други нямат
И после може да си насочи оттам снимка към избрано.Както беше преди със снимките в личните профили.
Вече виждам примери как снимки биват забелязани още в общия албум,значи има смисъл
Дата:   23-12-04 13:13

Ето ти пример :
https://photo-forum.net/i/67183&TYPE=ALL

Тази снимка е забелязана още в общия албум и вече има точки и коментари.Което показва че хубавите неща ще бъдат забелязани още там .
Общия албум е основата на пирамидата,после идва избрания,после рейтинг 24ч,3 дни 30 дни.
Целта на всичко това е по-прецизно филтриране на хубавите снимки ,за да могат те да бъдат забелязани и да не потънат в морето от снимки.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена