Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Vuzmushtenie
Автор: kaschiyski   
Дата:   22-12-04 20:33

Shte izpolzvam foruma za da opluq edna komputerna firma. Znam che ne nai podhodqshtoto mqsto no e dobre da znaete kato reshite da si kopuvate komputar, zashtoto otdavna fotografia bez komputer ne stava.
Kopuh si predi dve sedmici komputerna konfiguracia ot firmata STEALTECH za 1400$ vkluchitelno skener i printer. Vzeh si komputera mnogo shtasliv i kato se pribrah i se opitah da mu kacha operaciona sistema toi beshe tolkova nestabilen che ne uspqh. Vurnah im go i te gledaha tupo i kazaha che ne znaqt kakvo mu ima....i vsichko rabotelo po odelno ama zaedno neshtqlo[smilie9] sled nqkolko dene kazaha che mu smenili ramta i sega varvi....varveshe dve sedmici.
Vchera pak neshto mu izgorq i savsem ugasna. Zanesah im go smeniha mu videokartata i kazaha che raboti....Raboti ama dokato se pribrah vkushti...
Purvo tia hora mi prodadaha komputer koito vobshte ne e bil testvan.
Vtoro sa mi slojili nekachestveni komponenti. Ne znam shto za chudo e tova ama mai v nqkoi drugi darjavi ne se sluchva. Ili pone go opravqt kato horata.
Shte se radvam da mi dadete idei kade drugade da se oplacha che mi pisna da se zanimavam s glupavi pechelbari[smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена