Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 а бе мноо се извинявам, ама..
Автор: elrisha   
Дата:   22-12-04 03:03

...каква е тая мания да се пускат тук линкчета към снимките ви в профила?! Страдате от липса на внимание ли?! Недооценени сте и искате някой да се смили и да цъкне точица за да ви е по-Убавко на душицата ли?!
Все ми се струва,че целта на форума не е баш такава[cool]
Админите, защо толерирате това?!
Нали си има албуми, в които се кичат снимчици и хорицата гледат, ахкат, охкат и ...гласуват?!
Обърнете внимание, моля ВИ!
Влизам да прочета нещо полезно и ..какво да видя " Ауу, кво си снимах! ".." Покефете се на макрото ми".." Да ви се похваля с новата си снимка".... амаха![smilie9]
Те това ме мъчи мене..аре са плюйте ме![smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6]

Re: а бе мноо се извинявам, ама..
Автор: pepi   
Дата:   22-12-04 03:07

Nemash problem,samo pochakai...
Автор: murnau   
Дата:   22-12-04 03:09

oo dusha [smilie5]

ti sia pishesh specialno tema da moje da kliknat na nick-a ti i da ti gledat profila aaaa [smilie23] [smilie18]
Дата:   22-12-04 03:09

[smilie5] май трябваше да я пусна тази тема през деня[smilie5]
Дата:   22-12-04 03:10

мър,тва па изобщо не ми е хрумнало[smilie11] малей, добре,че си ти да ги открехнеш ко да праат,че може някой да не се сети[smilie5] [smilie7]
Автор: murnau   
Дата:   22-12-04 03:12

mina li ti lubovnata muka?
gledash li po-svejo na neshtata?
ili te na teb?[smilie5]

chakam nova seria ot seriala v baniata [smilie5]
Дата:   22-12-04 03:14

има да чакаш![smilie6] [smilie6] [smilie6]
апропо, темата не съм я пуснала за да обсъждаме снимките ми[smilie8] [smilie7]
Автор: gorba4ov   
Дата:   22-12-04 05:26

elrisha: красиво интелигентно момиче си, а се заяждаш за глупости.... а такъв език не ти отива.... Аз се занимавам с фотография едва от месеци и ми е много интересно това което се публикува във форума като снимки на експерименти, сравнения, техники, обективи и т.н. Повечето от хората които го правят не се нуждаят от реклама и от точки, а споделят опит и новаторство.... Малкото, които евентуално го правят за реклама си личат..... Нека да оставим тези дреболии на интелекта на средния фотолюбител и да се отдадем на щракане..... а ти щракаш доста добре.... :)
Автор: ognyan   
Дата:   22-12-04 05:33

elrisha e dobro dete:)i dobur fotograf!
Tia se posheguva a vie vednaga ia napadnahte:))))))
Автор: jumbo   
Дата:   22-12-04 08:54

100%[smilie24]
но да ти кажа ще си остане глас в пустиня
хората обичат да се Фалят и няма начин......
Автор: Mick   
Дата:   22-12-04 09:28

[smilie5] [smilie7] [smilie7] Xa Xa
:)))))))))))
Автор: toncho   
Дата:   22-12-04 09:29

Ако никой не показва тестове,не споделя впечатления,не показва снимки ,които са го впечатлили и или снимки от някое събиране или друго подобно ,какво да се показва в този форум ? Да вземат да го закрият тогава и да стои албум само .
Ти Елриша като не искаш не гледай ,на мене пък ми харесва и ми е интересно да гледам кой какво е направил с някакво макро или нещо подобно
Автор: special_k   
Дата:   22-12-04 09:31

[smilie7] [smilie21]
Автор: Kuncho   
Дата:   22-12-04 09:46

elrisha
В постинга ти има директен намек - обида към мен [smilie7]
Извинявай, ама ти малоумна ли си?
От известно време насам не засичам теми с директен или индитектен намек за това, което казваш!
Ние пускаме тестове!
Ние пускаме нещо полезно за хората тука, стопляш ли?
Къде виждаш възможност за гласуване под макро снимките ми?
И нима после не ги трия?
За какво внимание говориш тука, какво те е подразнило....
В една моя тема писах, че след като споделя нещо за цените все ще стане скандал..
след като споделя забележки под снимка в албума пак ще стане скандал
Е и сега правя един много як тест, с което показвам на толкова много хора нещо много полезно и доста по ефтино от класическите варианти...
... и се намира една като теб (не се чете) да мрънка!

Ае... по леко [beer]

Публикацията е редактирана (22-12-04 09:58)
Автор: boni   
Дата:   22-12-04 09:55

Всеки може да има само ползва от подобни БЕЗПЛАТНИ уроци и тестове ,не виждам на кого пречат и защо.Тва е фотографски форум и в него има място всичко свързано с фотографията във всичките и аспекти.
Автор: opeldjia   
Дата:   22-12-04 10:05

Sia i az da kaja ...
1. I na men sa mi dosadni temi ot sorta na "kvo shte kajete za onaia snimka det mi e v albuma ama ne i obryshtate vnimanie", OBACHE kogato stava duma za hora koito iskat da se uchat i da poluchavat mnenia koito taka i ne se poiaviavat pod koleblivite im pyrvi stypki - OK priema se.
2. Inache za review-tata i samples - privetstvam gi goreshto ! [smilie24]
Автор: acidness   
Дата:   22-12-04 10:51

i az iskam o6te ot baniata
Автор: bs6247   
Дата:   22-12-04 11:23

"Автор: elrisha
Дата: 22-12-04 03:03

...каква е тая мания да се пускат тук линкчета към снимките ви в профила?! Страдате от липса на внимание ли?! Недооценени сте и искате някой да се смили и да цъкне точица за да ви е по-Убавко на душицата ли?!"

Ами доскоро във форума имаше линк не до снимка , а до "онази ти работа" , която беше решила да "споделиш" с нас. Тогава се въздаржах от коментар , но сега не мога да не споделя мнението си , че се бърка понятието "провокативно" и "претенциозно".
Имаше много коментари и съвети относно " фотографията" ,които ти високомерно отхвърляше - естествено - защото за тебе не беше важна снимката , а самият акт на показване ......на "онази работа"....

А сега пък те дразнят някакви си фотографски
тестове на обективи ....,които "какво им е интересното ?? ..."

.....виж - ако бяха изтипосали два големи фалоса да ги сравняват - сигурно щеше да е по-интересно......

П.С.
знам , че линк-а не си го беше пуснала ти...
П.П.С.

..аcidness i murnau - това не е баня а антренце....
Автор: nsirakov   
Дата:   22-12-04 11:37

Pri polojenie che ne go e pusnala elrisha link-a ne mislia che e neobhodimo da go iztakvash po tozi nachin.....

inache elrisha - i az ne vijdam losho v spodelianeto na opitite na Kuncho vav foruma....
Автор: yanee   
Дата:   22-12-04 12:07

несъмнено elrisha, държи на мнението си и оби4а да го споделя с нас, нека не я виним, когато проявява своето дамско упорство [smilie5]

аз ли4но се радвам на това, 4е Kuncho се върна и показва пред нас своите експерименти, тестове и разми6ления

мир вам, 4еда на фотографията [beer]

Автор: Георги   
Дата:   22-12-04 12:42

bs6247 [smilie24] [smilie24]

Краси, следващия път цъкни нещо анатомично, че и на елриша да й е хем интересно, хем провокативно.

между другото оная снимка е пълен шит. а коментарите под нея като под снимка на пашис. засрамете се, сякаш гола (то поне и гола да беше) жена не се виждали.

те така
Автор: acidness   
Дата:   22-12-04 12:47

Георги, всички разбираме колко голям фотограф и естет си, ама според мен е по- добре да просто да пропуснеш да коментираш дадена снимка, отколкото да кажеш, че е шит - просто подминавай ... не че аз не съм го правил, ама сега разбирам как пада човек по тоя начин... относно въпросната снимка - всеки има право да вижда нещата през собствената си призма...

Elrisha, извинявай, ако някога съм те обидил по един или друг начин
Дата:   22-12-04 12:48

Кънчо, батенце, сега разбирам защо стават скандали с тебе[smilie7]
Не може да наречеш някой "малоумен" и да не ти отвърне подобаващо...нали се сещаш...
прави си експериментите - няма да ги гледам,а сега..трябва да ти отговоря по същият начин, по който и ти си се обърнал към мен, нали? е ...НЕ СЕ ЧЕТЕ!НЕ СЕ ЧЕТЕ!!! НЕ СЕ ЧЕТЕ!!!АМА ИЗОБЩО НЕ СЕ ЧЕТЕ!!![smilie7] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6]
Дата:   22-12-04 12:51

bs6247 , какво да ти кажа?! Винаги съм се чудила от де я вадят хората тая злоба?![smilie11] мдаааммм....а "оная ми работа" си е готина и ще си я показвам където си искам и на който си искам. За тебе лично ще си нахлуза шорти до коленете![smilie6] [smilie5]

Публикацията е редактирана (22-12-04 13:30)
Автор: pehata   
Дата:   22-12-04 13:06

а бе мноо се извинявам, ама... не си извинена, хихи. Майтапче [smilie18]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена