Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Фото-Форум е сайт за авторска фотография
Автор: admin   
Дата:   20-12-04 13:54

Нямаме нищо против графичните дизайнери и хората които се занимават с колажи,но искаме да ви обърнем внимание ,че Фото-Форум е сайт за авторска фотография.
Има много добри 3-д графици,дизайнери и колажисти ,но техните произведения при условие ,че не се базират на собстени снимки ,нямат място на страниците на този сайт.Има си сайтове за колажи и дизайн.
Фото-Форум е за авторска фотография.
Повод за това обръщение е следната творба:
https://photo-forum.net/i/66256&OFFSET=2

Така се създава неприятен прецедент ,утре някой ще започне да показва колажи от тела на културисти и глави на холивудски звезди или нещо подобно и като ги изтрием ще вдигне врява ,че за едни може а за други не.

Моля Josef ,да си свали всички колажи ,които не са базирани на негови лични фотографии.
Можете да показвате свободно такива неща във форума след като сте ги линкнали от друг сайт,но не можете да ги качвате в албума на сайта.

Екипът на Фото-Форум благодари за разбирането.
 Re: Фото-Форум е сайт за авторска фотография
Автор: junior   
Дата:   20-12-04 14:07

сега,май, шъ си наложи Йозеф да почне да снима и дъ види с колку зор се праи убава фотка...
Автор: acidness   
Дата:   20-12-04 14:15

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
tia s kolaj4etata ne sa za toia sait/ moe li4no mnenie/, aman ot bozi deto sabirat to4kite...
Автор: admin   
Дата:   20-12-04 14:20

Пак казвам ,че за всички ще е интересно да разгледат и обсъдят колажите на Josef,нямаме нищо против него.Просто нека ги качва някъде и да ги показва като линкове във форума.
Дата:   20-12-04 14:22

absoliutno suglasen- o6te pove4e sled kato razgledah profila mu i ako niakoi kaje, 4e tova e fotografia prosto i toi ne e za toia sait... ama da be6e samo Josef...

admina da si svur6i rabotata [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: junior   
Дата:   20-12-04 14:37

админ, аз от месец шумя по повот Йозеф и до сега който видел-видел....стига толккуз
Автор: чичовия   
Дата:   20-12-04 14:43

acidness
tia s kolaj4etata ne sa za toia sait/ moe li4no mnenie/, aman ot bozi deto sabirat to4kite...[smilie5]
Я пробвай пак
Автор: boni   
Дата:   20-12-04 14:47

всичко може ,стига да е базирано на лична фотография
 Re: ????-????? ? ???? ?? ???????? ??????????
Автор: murnau   
Дата:   20-12-04 14:51

za tva, vseki det puska tuka, sha triaa da dostavia na admin-a po edin fajl pone 2100x1200 pixela za dokazatelstvo
[smilie5]
Автор: Георги   
Дата:   20-12-04 14:56

аз не давам :Р
Автор: niavaah   
Дата:   20-12-04 14:59

dam.. i az sum za!
A ina4e sa qki kolaj4etata naistina!
Автор: GuruMMX   
Дата:   20-12-04 15:03

radvam se che drasna naj nakraja dva, tri reda i admina po vuprosa, shtoto vze da pisva tva s vzaimstvaneto ot toja i onja heh..

[beer] [shtrak]
Автор: cyberdelic   
Дата:   20-12-04 15:04

ei чичовия, кво се засягаш - имам предвид крадците на чужди снимки, които дори не смятат за нужно да напишат кой е автора на снимката. Иначе нямам нищо против колажите правени със собствени снимки.
Автор: murnau   
Дата:   20-12-04 15:04

Публикацията е редактирана (20-12-04 15:42)
 No Subject
Дата:   20-12-04 15:12

Публикацията е редактирана (20-12-04 15:20)
Автор: boni   
Дата:   20-12-04 15:38

acidness izberi si do 1 chas koi ot dvata nika shte polzvash ,drugia shte bude zakrit.
Ako ne kajesh shte zakria po-kyusno registriarnia
Автор: Kuncho   
Дата:   20-12-04 15:46

Muncho:)
Дата:   20-12-04 15:46

ok, purvo izviniavam se na vsi4ki za deto sam registriral dva nicka, ama kvotata e mnogo malka, apak imam dosta snimki.
Iztrii cyberdelic. Nadiavam se tova da ne e ssamo spriamo men, za6toto mnogo hora v toia forum polzvat po dva, tri profila, i ne za da si glasuvat za snimkite, ami zaradi kvotata.

p.s. Otnovo se izviniavam i se nadiavam tezi merki da ne sa samo spriamo men...
Автор: Георги   
Дата:   20-12-04 15:47

аз имам 10 ника, че никак не ми стига квотата (то зако мислиш правя понякога такива точки? като не ме мързи да се кликам сам)
Автор: BONI   
Дата:   20-12-04 15:54

Da merkite sa sreshtu vsichki s podobni naklonnosti.
Ako sega acidness,mi obiasnish i zashto si pishesh sam pod snimkite s dvata nika i si glasuvash shte ti buda blagodaren.

Публикацията е редактирана (20-12-04 15:55)
Дата:   20-12-04 15:56

izviniavam se, niama da se povtori
Дата:   20-12-04 15:59

tui kato az si gi sutvorih takiva, ti predlagam da gi zitrie6 i dvata profila, taka 6te e nai - 4estno spriamo vsi4ki
Автор: charm   
Дата:   20-12-04 16:06

аз обикновено гледам да не се заяждам, но ми прикипя тук нещо!!!
абе acidness, човече какво значи, че ти е малка квотата, а имаш много снимки? трябва ли всички снимки, които някога си направил да ги пускаш във форума? хората са преценили кое е най-удачно, на тях все малко им било. то затова стана така, че като отвориш форума и няма какво да видиш /извинявам се, има стойностни снимки/ но повечето напоследък е ужас! не съм фотограф, не претендирам, че мога или че разбирам, но до толкова доколкото ми стига птичия мозък, мога да преценя. Ами огледайте се в рейтинга - на първа страница снимки м/у 150 и 50 точки - всичко назад е с по 20!!! Това не ви ли говори нещо? Ами дай сега и да бълваме по 50 снимки седмично, щото сме големите фотографи и трябва да ни видят всички! Защо на TheMadMan, svetalcho, atira, e-design, nsirakov, ValentinRussanov, Pho, inmitev, Vadin и още много автори, които пускат хубави снимки не им е малка квотата, а?

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТИНГ, АМА НАИСТИНА МИ ПИСНА ОТ ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ НАПОСЛЕДЪК!

Извинявам се, ако съм обидила някого!

Хайде, Коледа идва....
[beer]

Дата:   20-12-04 16:12

charm, да ти кажа- случва ми се да напрява по 200 кадъра дневно, щото тва е голяма краста, и за да разбера дали струват нещо искам да ги пусна някъде, в някой форум - та затова се тези профили... Снимам от 6 месеца с Canon powershot A300z, преди това никога не съм снимал, но имам повече снимки от хора които снимат по 20 години...
Автор: charm   
Дата:   20-12-04 16:18

човече, наистина ли мислиш, че ще се научиш като покажеш всичките си кадри? дълбоко се съмнявам! опитай се да събереш конструктивни мнения от хората, които разбират в този сайт. а това може да стане и върху няколко снимки, а не по 200 на ден!
а и ако не покажеш, че си възприел нещо, което те са те учили, едва ли ще го направят отново.
не искам повече да споря, нито искам да те засегна, но ми се струва, че наистина е излишно да се качват толкова много снимки без стойност.

извинявай, ако те обидих и съжалявам, че отместих темата
https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена