Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разврат,блудства,чикиджийство,истерия и пошлост...
Автор: vkamenov   
Дата:   15-12-04 11:11

Всеки ден това се вижда от екрана чрез предаването биг брадър.мен то въобще не ме интересува ,но въпроса е защо трябва да се пуска то в ранните часове на деня ,когато и подрастващите могат да го гледат и да се влияят по един или друг начин.не е ли това предаване продължението на чалгата в телевариант.имах възможност да следя същото предаване по германската РТЛ2 от няколко години ,там обаче и досега не съм видял някой да се целуне.сигурен съм ,че ако има такива моменти ,то те са изтеглени в по-късните часове на деня
Обръщам се директно към ръководителите на това предаване-нямате ли угризения,че правите лоша услуга на подрастващите с вашето предаване?
Ако темата е значима за фотофорумци,моля кажете си мнението.
Съжелявам,че трябва да ви занимавам с тема ,която не би трябвало да е тук,но този форум има своето място и в обществения живот,поне се надявам ,че е така.
 Re: Разврат,блудства,чикиджийство,истерия и пошлост...
Автор: terminator   
Дата:   15-12-04 11:17

Има една известна вече фраза:

"Welcome to the real world"

Re: Разврат,блудства,чикиджийство,истерия и пошлост...
Автор: sas   
Дата:   15-12-04 11:17

Съжалявам, но тук не е мястото където да бъдат обсъждани такива теми. Фото Форум е сайт за фотография, а не Хайд парк.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена