Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Новата PEPSI 2.5 l. - боядисана вода?!
Автор: photoforce   
Дата:   30-11-04 14:04

Много офтопик!!!

Но, ще ви помоля, да не ме нападате. Просто тук са моите близки познати и с вас искам да споделя. Ако имаше раздел на форумът "други", веднага бих го пуснал ТАМ! Но няма, а вие сте тук. Току-що си я взех ( просто по принцип пия чай ) - но ми направи много силно впечатление, че си има вкус направо на алтай! Досега несъм се заяждал че едно, или друго е разредено, но това вече е много! Става ли ми нещо, или наистина тия тоя път прекалиха ? [smilie19]
 Re: Новата PEPSI 2.5 l. - боядисана вода?!
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-11-04 14:06

А българските обувки са с хубава кожа, но менте подметка. Сега ще трябва да си купувам други:(

Дата:   30-11-04 14:09

Ей, извинявайте, ама се ядосах и веднага писах, щото и без това съм тук цял ден, с кой да споделя, ако не с вас! Ми това е пепси бе, може ли! И сега във всички кафета, партита, кетъринг и т.н. ще се купува, щото на посредника търговец му е все тая - и ония ще продават вода на цената на кола. То е лесно, като си голма марка да се насереш, ама марката си е изградила това име точно, щото това не и е позволено. Ама в българия, сакън всичко може. Пак минавам на чай.[smilie19]
Дата:   30-11-04 14:13

А в онова Change срещу "Халите" курса ЕВРО-Купува си е 1.5 ..и то вътре написан!! След всички ТВ предавания, залавяния и подобно.https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif

Автор: fogas   
Дата:   30-11-04 14:15

пепси в България вече не се прави

Преди 5-6 години го развалиха и в единствените два завода, в които беше качествено- Велико Търново и Благоевград

Сега е алтай в цялата страна

https://photo-forum.net/joro/emoticons/trink40.gif

пии бира

Дата:   30-11-04 14:24

Аз купувам Кока-Кола от 2 л. и ми обърнаха внимание да е с етикетче на дядо Мраз. Уважавам си я, пък и 7-джуджета ще донесе на едно дете /засега има три/. Аз кириза за некоя Снежанка дали се предлага, ма нейсе....

Автор: kirilius   
Дата:   30-11-04 14:24

PEPSI sucks! Смуче демек [smilie5]

Така е, като не си купуваш Cola Cola...
[smilie7]

pepsi https://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif

https://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonBand.gif

Публикацията е редактирана (30-11-04 14:31)
Автор: borissov   
Дата:   30-11-04 14:27

"с кой да споделя, ако не с вас"?
Леле, и на тебе не ти е лесно :-)
Автор: ejko   
Дата:   30-11-04 14:29

Az pak sam mnogo razstroen ot fakta 4e na nikoi ne mu dreme kolko nehubavi sa stanali bulgarskite krenvir6i!!! Edno vreme drugo be6e!!! Iadiahme si krenvir6i i dori surovi si gi hrupahme, a sega gnus! I napravo sam obiden 4e vse o6te nikoi ne e pisal za tova vav foruma:))))))))))))))))
p.s. bez lo6i 4ustva photoforce, nali:)))))))
Дата:   30-11-04 14:30

Борисов, [smile]

Еми, Пепсито ме кефи по принцип много, по-сладко е и някак, изпълващо [smilie21]
... обаче сега това от 2.5 има ТОЧНО вкус на онова, дето ти носят в някое надуто гадно кафе за 1.50. Просто невероятно! [smilie23]
Автор: kirilius   
Дата:   30-11-04 14:33

Кренвиршите, ДА! По 3.60 лв. килото бяха в бакалницата!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: ancho   
Дата:   30-11-04 19:46

Купете си кремвирши по 8 лева килцето и да видиш качество !!!
Автор: matasel   
Дата:   30-11-04 20:33

Моби, ти докато киризиш за Снежанката, що не си обуеш едни джапанки - ем е модерно, евтино, а и много здравословно, ОСОБЕНО ПРЕЗ ЗИМАТА!!!![smilie25] [smilie25]
Е, ако на мен не ми вярваш попитай и д-р Н. Сираков - да ти го обясни научно, .... по докторски![beer]

Автор: TPECHAT   
Дата:   30-11-04 20:40

photosilen,
ima mnogo sanatoriumi po spokoini selca.
tam moje da si prekarvash po-dobre vremeto [smilie18]
Автор: stoevmobile   
Дата:   30-11-04 20:43

Снимай и качвай в албума, пък ние ще ги разбийм тези долни търгаши на българското национално самочувствие!
И пий бира - по-здравословно е [smilie5]

Автор: Stefoo   
Дата:   30-11-04 21:39

Като стана дума за лимонадки и други ми ти такива - на Coca Cola Fanta грозде си е чисто веро разредено с газирана вода и подсладители. Не че съм пробвал веро ама така си ми мирише!
Дата:   30-11-04 21:43

Ако визираш Фанта Дизи, то в началото беше страшна, но в момента, в който започнаха рекламите по телевизията ( около 2 седмици, след като бе забелязана на пазара ), на момента се развали. Но какво, рекламата струва пари, логично е напитката да се разреди и пак - ще има повече печалба, щото на хората, като им святка по телевизора, че е супер, купуват. Колко неща така се развалят - минимален е броят на нещата, от това което ядем, които са такива, каквито трябва да бъдат - по рецепта. Всичко е минимализирано и разредено [smilie19]
Дата:   30-11-04 21:46

ne si u red [smilie21]
Дата:   30-11-04 21:46

[smilie22] [smilie22]
Дата:   30-11-04 21:50

pii gas [smilie21]
Автор: cooler   
Дата:   30-11-04 21:51

Не ме кефи Пепси, ама един път седя на една бензиностанция и гледам от това синЬото дето беше като антифриз и си викам "Е сега просто е момента да се изгавря със себе си и да си купя едно шише".Обаче се оказа вкусно бе мамка му! Даже го изпих с кеф.А прилича на антифриз едно към едно. Сега нещо го спряха.Сещам се понякога ама нещо не намирам.Photoforce,ти нещо да си виждал количества от тоя продукт?[smilie21]
Автор: Junior   
Дата:   30-11-04 21:52

Абе вие превъртЕхте на цело, вече...?!?!?!?
Дата:   30-11-04 21:55

Кулър,

Да. Сега за нова година ще се пуска по магазините... Или ще е май червена тая година, не съм сигурен. Само тая 2.5 л на цената на 2 не взимайте, има вкус на алтай. Иначе синята цепи!
Дата:   30-11-04 21:57

mene tui sinyoto syshto ma kefi :)
pa samo levski ua! [smilie18] [smilie21]
Автор: marto   
Дата:   30-11-04 22:02

Имам 30 стека синьо с изтекъл срок[smilie18] [smilie24] [smilie18] [smilie24]
[beer] пийте бира - [smilie24]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена