Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Оооолеле - лудница! ху-МОР!
Автор: photoforce   
Дата:   13-11-04 23:19

Опа!

Отново очите ни се изпълват с прелестната композиция, неповторимо пресъздадена във следната фотография.

Публикацията е редактирана (13-11-04 23:58)
 Re: Оооолеле - лудница! ху-МОР!
Автор: RossN   
Дата:   13-11-04 23:27

Колега, време е да престанеш с подобни изказвания, прочети двете теми от онзи ден, относно фотографията, и качествата на различните участници тук. Смяташ ли, че като участваш тук от 2 месеца, ти дава право, да поучаваш другите как да снимат и какво, пиши си коментарите относно твойте виждания, но се въздържай от директни квалификации.

Публикацията е редактирана (13-11-04 23:28)
Автор: marto   
Дата:   13-11-04 23:34

Аре стига и ти бе,на всяко гърне-мерудия
photoforce [smilie23]
Дата:   13-11-04 23:41

Добре, бе, всички снимки на автора са "Дъщеря ми - супер". Ми добре, дайте да пишем всички под снимките си "еди-кой си много як" или "АЗ СЪМ ВЕЛИКАН ВЪВ ФОТОГРАФИЯТА". Ми нека снима! Чудесно! Но това самолюбие малко дразни в един момент. Окей, извинявам се, пак аз не съм прав, нищо ново. Дерзайте! [smilie23]
Дата:   13-11-04 23:47

колега, мъченичеството, не ти приляга в този случай, това е свободен сайт, всеки публикува това, което вижда и разбира, за това има точки, за да гласуваме, ако нещо ни харесва и да не го правим ако не ни. Можем да коментираме, нагрубяваме или хвалим някого или нещо, но това показва нашето собствено виждане за света, а не това на автора.
Дата:   13-11-04 23:56

Уха!

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/auwl7480.JPG
https://photo-forum.net/images//n_1100265674_mimi8080.jpg
Автор: murnau   
Дата:   14-11-04 01:16

po povod "sgulchavaneto" na photoforce :

az bih iskal da oburna vnimanie na glupavite zajajdania i poricavania ot roda na "snimka na denia", koito niamat nishto konstruktivno i sa prosto mesta i temi za obijdane (estestveno se govori za majtap, smiah i tem podobni)
linchuvaneto nikoga ne mi e bilo lubimo zanimanie, taka che molia, prestanete
Автор: komrad   
Дата:   14-11-04 01:22

murnau: [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: nlbk   
Дата:   14-11-04 01:26

photoforce https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif
и по рано съм ти казвал, спиране нямаш...вземи си почини малко и си гледай кефа

Автор: Transfiction   
Дата:   14-11-04 01:36

Стига бе! Вие нещо сте се наговорили май [smile]
Подкрепям photoforce и ТРЕСНАТ, който пускаше Снимка на деня или нещо подобно. Ми какво пък, малко майтап, безобиден [smilie25] Имаше една мисъл "Ако хората не можеха да се шегуват, нямаше да могат да казват истината".
Защо сайтът трябва да се пълни с неща, които не са художествена фотография? Нищо че всеки има право да си пуска каквото си иска. Офтопици. То и всеки има право да си прави квото си ще навсякъде, ама прави ли го? Нали затова сме тук, защото ни обединява общ интерес. Струва ми се тъпо ПАСПОРТНИ СНИМКИ да заемат ценно място на сървърите на сайта. Мдам. [smilie8]
Автор: murnau   
Дата:   14-11-04 01:39

transfiction, po taia logika shto ne si iztriesh snimkite?
Дата:   14-11-04 01:41

murnau - Защото не са паспортни [smilie7]
Дата:   14-11-04 11:28

Еми, сигурно няма да си ги изтрие, защото са хубави, ясно ли е? А ти, МЪРНАУ си ПРОСТАК! До преди пет минути ти четях лайната в темата на БъзФъз дето продава апаратче - сега пък, в мойта тема, авторът е виновен. Стига да можеш да се насереш в някоя тема и айде - ПРАС! https://photo-forum.net/joro/emoticons/eck16.gif
Автор: pehata   
Дата:   14-11-04 12:11

Are pochnahme pak s kvalifikatsite. Ne znam kakvo e kazal murnau v buzfuz, ama ti v momenta ne mi zvychich mnogo po-inteligenten ot tova, koeto go narichash.
Дата:   15-11-04 10:17

Transfiction на чужд гръб и 100 тояги са малко, на своят обаче и 1 е много....[smilie7] [smilie8]
Автор: GT   
Дата:   15-11-04 10:24

Започвам да се питам ... дали Athom не е бил прав .... [smilie5]
Автор: m.o.p   
Дата:   15-11-04 11:03

Zaglavieto ima li neshto obshto s imeto mi?ha ha ha:))))))))))
Автор: gorba4ov   
Дата:   15-11-04 11:31

photoforce: ако дадена снимка много, ама много смешна ти се вижда или не на мястото си, помоли админите да направят и отрицателен рейтинг.... Цъкаш си на минус 4 точки и си пишеш коментара отдолу - виж k`во копеле, не и е тука мястото на тази снимка - ходи я слагай в семейния албум.... Но е гадничко да и се присмиваш "във фокус".....
Автор: knutanozavar   
Дата:   15-11-04 11:40

photoforce: [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Дата:   15-11-04 11:47

Авторът на тази снимка я бъзикаха под другите й снимки, но на тази последната, щото някой се обади, че не му харесва, се дава злато! Забавно, господа фотографи [smilie5] [smilie18] Ще си правим напук, лаф да става. Трябва още злато да дадем и на другите й снимки, аз отивам да гласувам! [smilie7]
Дата:   15-11-04 17:32

И, разбирасе, под останалите снимки, като се бъзикаха и недоволстваха, намаше проблем, щото бяха доайените във фотофорум, дето са си агитка и си пият бирата. Но ето го сега ФотоФорс, името, което всички тук малко или много ненавиждат - ха, фотофорс е прасе! Нека да го натиснем, да му кажем на него! А, ма ха! Ще се заяжда той... таквиз яки снимки! брех! [smilie7]
Дата:   15-11-04 17:38

пак ли не си разбрал, за какво става въпрос, едно е да коментираш под снимките на автора, друго е да се гавриш публично с него. Това е проблема, надявам се да съм бил ясен този път. А както забелязваш, аз нито съм от доайените, нито си бия бирата, с когото и да било, аз въобще не пия бира.[smilie9]
Дата:   15-11-04 17:41

А тогава ТРЕСНАТ как може да го прави ? Защото на снимката изглежда по-як ли, кво. Яко нагласена работа е тука. И под неговите теми винаги се вика "уаа, уаа, уаа" браво треснат!
Автор: koko_k   
Дата:   15-11-04 17:42

хахаха!пак ли?абе фотофорс,4ак пък и теми пускаш!и кво?има ли смисъл!?не исках да се намесвам,ама...пове4е нищо няма да кажа!каквото имах,казах!айде успех и на теб!
наздраве на вси4ки![beer]

Дата:   15-11-04 17:49

ми като не ти харесват снимките на някого, кажи го. Като не си доволен, как снима ТРЕСНАТ, напиши му го под снимките. И на мен, не всичко негово ми харесва, ама не пускам тема. А това, че той си го позволява, говори за него самият. И Господ не може да те изложи така, както ти сам можеш да го направиш. А и до колкото помня, ти нищо против не си имал, когато той кометира, защо не му каза тогава, че не става за фотограф, а сега мрънкаш.[smilie3]

Публикацията е редактирана (15-11-04 17:54)
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена