Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Може ли творецът да е лайно?
Автор: NeonBird   
Дата:   07-11-04 20:53

Бях любим автор на Лукчето, а преди малко в една друга тема тя ме нарече смешник. Разстроих се и се замислих, дали е възможно да харесваш творчеството на някого, а де не харесваш човека? За обратното съм сигурен, че може. Как мислите? Може ли някой да е Голямо лайно, а да произвежда Голямо изкуство?
Моля ви за кратки отговори с "да" или "не", и ако може в отговорите да не са дадени за пример познати персони.
 Re: Може ли творецът да е лайно?
Автор: boni   
Дата:   07-11-04 20:55

Da,moje.
Автор: photoforce   
Дата:   07-11-04 20:56

Моят отговор, несъмнено, е ДА.
Дата:   07-11-04 20:59

Ima mnogo primeri v svetovnata istoria
nai presen e tvorecut "Neon Bird"
Автор: lukcheto   
Дата:   07-11-04 21:00

Хахахаа.....аман от любимци, дам!!!!
Дата:   07-11-04 21:02

Бони, нали помолих да не вадим познати имена. Защото се сещаш, че ако почнем да правим списък, той може да започне с Неон Бърд, но няма да свърши само с него.
[smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19]
Дата:   07-11-04 21:03

ок
Автор: ceco   
Дата:   07-11-04 21:04

Всичко може.
Утешителното за теб е, че и двете мнения подлежат на промяна, като по правило това към личността ти може да се промени по-лесно от това - към творчеството ти.

Автор: special_k   
Дата:   07-11-04 21:05

da
i az miri6a[smilie19]
Дата:   07-11-04 21:07

Спешъл, ти си занаятчия, бе, къде се пъхаш в списъка!
[smilie25] [smilie18] [smilie21]
Автор: Krassy   
Дата:   07-11-04 21:07

Хе хе голям панаир, ама и музиката убава и циганката гиздава.... ама като цяло - циганска работа [smilie7]
Автор: RossN   
Дата:   07-11-04 21:09

тук, явно често се изразява един и същ синдрома, един се притеснява, че друг нямало да хареса профила му, друг незма си какво...е моето мнение е "и какво от това". Колко ти плаща, за това да си и фаворит? [smilie9]
Автор: cveta   
Дата:   07-11-04 21:12

Moje, zavisi oba4e dali prosto se pravi na takova.Davam za primer Salvador Dali, toi e bil ujasen s horata no tova e samo aktiorsko maistorstvo.Strannoto oba4e e 4e toi to4no s tova pe4eli.
Автор: Krassy   
Дата:   07-11-04 21:13

На кого и колко да дам, за да имам 398 точки и само хубави коментари, м?
Автор: icikonti   
Дата:   07-11-04 21:20

Не е задължително да си асоциален и екстровертен тип (общо казано - да си полуидиот), за да си гениален , но помага....!!![smilie23]

Автор: GuruMMX   
Дата:   07-11-04 21:22

za kakvo stava vurpos???

shto za nova moda e njakoj da zanimava celija forum s njakakvi si negovi problemi???

ili ni vkaraj v chas, ili si mulchi ili pishi za neshto po konkretno!

ae sus zdrave!

[smilie7]
Дата:   07-11-04 21:24

Guru [smilie24]
Автор: TPECHAT   
Дата:   07-11-04 21:36

Guru,
ti pa otkoga pushish [smilie21]
 До админите.
Автор: borovinka   
Дата:   07-11-04 21:42

Бе що не земете да затворите тази тема. Никак не ми е приятно да виждам поредната помия и то на фона на анонса за смъртта на човек от клуба.
Автор: ivand   
Дата:   07-11-04 22:35

MI , NI ZNAM ,MI SIGYRNU MOJI!!!MA DA NE TI PUKA MNOGO MNOGO
Автор: niavaah   
Дата:   07-11-04 23:01

ne moje - na4i ne e tvorec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TVORECUT bi trqbvalo da izrazqva haraktera si i 4uvstvata si kogato suzdava neshto.
Ako toi e ... kakto se izkaza "laino" v takiva slu4ai, zna4i mami sebe si- i nemoje da nameri istinskoto si az- tova e razdvoena samoli4nost. Takiva hora tursqt sebeopoznavaneto cqla ve4nost v o4ite na drugite- i nakraq ? Pticite umirat sami, za sujalenie takuv e jivota priqteli. Istinata boli , no trqbva da q priemem!:)
Автор: sp   
Дата:   07-11-04 23:01

оф аман! всеки ден в тоя форум някой се депресира за нещо и трябва всички да разберат това! един си заминава(като непременно обаче преди това трябва да разясни защо така е решил) ся тука някакви любимци глупости... абе снимайте радвайте се, който ви харесва хубаво, който не не и толкос![smilie23]
Автор: La_Risa   
Дата:   07-11-04 23:10

jivota e kratuk..fotografiqta puk ne se u4i za edin takuv...jiveite, snimaite i ne se zanimavaite s gluposti molq vi...horata si otivat..6to za komplexi sa tova neon ?[smilie9]
Автор: tgeorgievbg   
Дата:   07-11-04 23:10

100% moje poznavam edin mn dobyr mlad tvorec (risuva i pravi i skupltori i dyrvorezba- be geniii) no kat 4ovek - PYLEN GYZ
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена