Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Какво се случи снощи?!?!?!?!
Автор: emmmo   
Дата:   30-01-04 10:54

Не е честноооооооооооооооооооооооо [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] !!!!!!!
Час и половина писах, писах, писах, писах, нова "Илиада" написах и в един ужасен момент всичко изчезна!!! Всичко бях описал... [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] И целият тоя къртовски труд в ужасно разположение на духа и тялото като резултат от снощните буйства... Не, не мога да го повторя! Sorry...
А сега ще получите един списък като за вечерна проверка. Снощи бяха: special_k+Ани, TheMadMan, Pho, le_corbeau, Поли, atira, mitko, jumbo+Милена, borovinka, Miro, snooper, spitfire, mim, prozac, mmm, JORO, NikonF2, Avel, junior+фен, Deno, SAS, r_popov, choki+Милена, magnet, mia+Ваня, asahi, ceco и моя милост.
Това е. Компроматите в снимки очаквайте най-вече от mmm. Само ще спомена, че junior се появи със следното нещо в ръка
https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/xxlu1714.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/emmmo_junior.jpg

Той твърдеше, че сам си го е направил, за да ни разпознае, но на мен повече ми прилича на извадка от регистрите на ФБР или на Досиетата Х.

Отговори на това съобщение
 Re: Какво се случи снощи?!?!?!?!
Автор: J0R0   
Дата:   30-01-04 11:10

Мисля, че снощния купон беше един от най-масовите, които помня.
Мнооооооооо ЯКОООООО!!!!
Ето малко компромати... Я, какви хубави снимки са станали, а кой ми се присмиваше на апарата?!!?!?! А?
Viva Panasonic! [beer]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/lwvz7616.JPG
https://photo-forum.net/joro/temp/kupon.jpg

Автор: boni   
Дата:   30-01-04 11:30

Bahti iakia kolaj !
Brao kolega !

Автор: borovinka   
Дата:   30-01-04 11:34

Абе, Жоре, аз гледам и по-добре понякога . . .[smilie22]

Дата:   30-01-04 11:36

Следващия път ще те снимам безплатно - за компенсация!
[smilie6]

Автор: borovinka   
Дата:   30-01-04 11:38

Ок !
Няма да ти искам пари.

Автор: Gafa   
Дата:   30-01-04 11:40

aaa ima i lica koito ne sa opisaniemmmo написа:

> Не е честноооооооооооооооооооооооо [smilie9] [smilie9]
> [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]
> !!!!!!!
> Час и половина писах, писах, писах, писах, нова "Илиада"
> написах и в един ужасен момент всичко изчезна!!! Всичко бях
> описал... [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] И
> целият тоя къртовски труд в ужасно разположение на духа и
> тялото като резултат от снощните буйства... Не, не мога да го
> повторя! Sorry...
> А сега ще получите един списък като за вечерна проверка. Снощи
> бяха: special_k+Ани, TheMadMan, Pho, le_corbeau, Поли, atira,
> mitko, jumbo+Милена, borovinka, Miro, snooper, spitfire, mim,
> prozac, mmm, JORO, NikonF2, Avel, junior+фен, Deno, SAS,
> r_popov, choki+Милена, magnet, mia+Ваня, asahi, ceco и моя
> милост.
> Това е. Компроматите в снимки очаквайте най-вече от mmm. Само
> ще спомена, че junior се появи със следното нещо в ръка
> https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/vfpg5192.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/emmmo_junior.jpg

> Той твърдеше, че сам си го е направил, за да ни разпознае, но
> на мен повече ми прилича на извадка от регистрите на ФБР или на
> Досиетата Х.

Автор: Miro   
Дата:   30-01-04 11:44

Абе това с гсм-а ли го снима?!?
Не може да бъде! [smilie10] [smilie11]

Дата:   30-01-04 11:49

Не е ГСМ, бе, 2 МП апаратче си е
[smilie18] [smilie18]

Автор: Miro   
Дата:   30-01-04 12:01

Ааааааааа, докъде стигна техниката, досущ като гсм! Пробвал ли си да се обадиш на някоя фенка по този апарат, може и да стане :-) [smilie21] [beer]

Снимки от купона
Автор: mmm   
Дата:   30-01-04 12:15

Пускам няколко снимки, ако не ме пребият ще продължа с още [smile]

https://photo-forum.net/static/forum/2007-09/oivo1254.JPG
http://web.orbitel.bg/mmm/phofo/P1290034.jpg

- тука е показано как на певците им лепяха банкноти на челото :)

https://photo-forum.net/static/forum/2007-09/ugfm2908.JPG
http://web.orbitel.bg/mmm/phofo/P1290051.jpg

- тук емммо нещо крещи, ама не разбрах какво (много силно пееше Джъмбо) :)

https://photo-forum.net/static/forum/2007-09/suyz7623.JPG
http://web.orbitel.bg/mmm/phofo/P1290057.jpg

- ето самия акт на снимане на Жоро с малкото тамагочи :)

Автор: mia   
Дата:   30-01-04 12:29

Е, аз не си представях, че съм имала толкова унесен и даже отнесен вид, ама нейсе... То това сигурно се дължи на Panasonic-a! [smilie3] По този повод – снощи наистина го помислих за GSM и реших, че Жоро вероятно е решил да се посвети на спазването на онези безценни правила на Alice…, но сега – като видях резултата – не ще да е така! А наистина изглеждаше като GSM!!! Пълна заблуда на противника. Подценяване на ситуацията – е ето какъв е резултатът – издебнати по папарашки!
Емммо – една полезна идейка от мен, ако не възразяваш: Когато пишеш дълги, дълги и пре-сладкодумни истории, просто не го прави он-лайн. Copy&paste –а много помага в такива случаи. BTW - и аз в момента практикувам точно така... А то сега какво – лишаваш ни от вдъхновеното си слово! Не е честно![smilie9]
Но какво пък, в крайна сметка – който иска да знае как е – да си помисли за следващия четвъртък! На мен ми хареса, очаквах да видя,... абе нищо не очаквах да видя, но това, което видях, ми хареса [smile] Ще дойда пак!

Автор: lukcheto   
Дата:   30-01-04 12:34

Като гледам всички сте били на черешата....... и щракащите най-вече[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Хехехееее[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Дата:   30-01-04 12:42

Хе хе, аз тия правила много ги харесах (дори ги качихме на сайта) и се стремя да ги спазвам!
Миа, имаш вид на романтичка, но това е вероятно от голяааааамата бира [smilie18]

Автор: mia   
Дата:   30-01-04 12:59

Жоро, принципно си прав - от питието ще да е!E, да кажем, че беше каберне, но това не e толкова от значение[smilie8]!
Все някакси човек трябва да се поокопити при първа среща с толкова накуп събрани колорити, а за целта аз не познавам нищо по-добро от чаша червено сухо[smile]

Публикацията е редактирана (30-01-04 13:04)

Дата:   30-01-04 13:02

E, щом се почна с компроматите, и аз ще пусна един

https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/rlsn3844.JPG
https://photo-forum.net/sitepics/emmmo_nikoncho.jpg

На този безобразен, но правдив кадър, ясно се вижда как двама от участниците в конкурса "Снимка по песен" се опитват да подкупят Жоро. И хайде, mmm поне дава десетачка, ама jumbo/NikonF100 се опитва да мине с едно левче!!! Обидно, някак си... И то се опитва да го пусне в главата на Жоро, която сигурно му прилича на касичка.

Автор: r_popov   
Дата:   30-01-04 13:09

Изтривам постинга, тъй като показаните в него снимки /качени в категория "Всекидневие"/ получиха основателна критика от Gafa, че не отговарят на хидожествените критерии на сайта. Изтривам и самоте снимки.
Извинявам се на всички.

Публикацията е редактирана (02-02-04 10:43)

Дата:   30-01-04 13:09

Абре, Емо!!!!!
Ти не чете ли условията за публикуване на снимки на тоя сайт?
Копирам:

все пак когато качвате някоя снимка, помислете, дали точно тя ви представя достатъчно добре като фотограф. Дали точно с тази снимка бихте искали да ви запомнят. Надяваме се, че авторите биха могли сами да преценят коя снимка има художествени достойнства. А ако не могат да се ориентират - нека да погледнат в класацията "най-доброто".

[smilie21] [smilie21] [smilie21]
У-у-у--у-у-у-у-у!!!! И това ми било фоторедактор!!!! Пияна тояга!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   30-01-04 13:22

Жоре, аз ясно съм написал: "безобразен, но правдив кадър". Това е то фотодокументалистиката! Святата истина преди всичко!!!
[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: dreamweaver   
Дата:   30-01-04 13:23

[smilie25]
Ето, сбъдна се и моята мечта да публикувате снимки от сбирките.
Нали е по-добре така[smilie25]
JORO???[beer]

Автор: junior   
Дата:   30-01-04 15:13

ЕЕЕХ, КОЛКО ВЕСЕЛО СИ ЖИВЕЕМ!

Тук ще представя моята версия и ще се опитам да помогна на другите да си сглобят мозайката от снощи...

Значи, вървя си по баира нагоре по "Париж" (с един приятел) и си мисля "Бре, тия фото-форумци сега ше ме почнат с едни фотограф-щини и фотоапарат-щини и аз само ше зяпам в захлас, нищо нема да отбера и ше се изложа". Казвам го на моя приятел и си викам: "Добре, че го взех с мене да ми пази страх". С него после би трябвало да ходим на индийско етно парти в "НО". Подминавам О'Антре (след като вече съм подминал О'перата) и влизам в известния двор по-нагоре в дясно.

Слизам по стълбите в О'кмета и си зяпам тук публикувания списък с най-търсените.... Зяпам, ма не се налага - още от вратата се чува шумотевица - нещо средно между влашка сватба и jet engine. Гледам 3 маси народ си ходат по главите, натрупали са 4 куб м. сметка по средата на масите и всеки е с по една барикада от мезенца - и ЗНАМ: Те са.

Приближавам се, Сас ме скива, че се дву-ума и започва да ме заговаря отдалеч. Ама аз не изпускам инициативата и започвам с историческата реплика (и добре научена на изуст преди това) "Имали тука клу..графи?" (не, то учена, учена, ма пак я обърках). Представям се. Всички отговарят поотделно. В резултат се чува нещо като:"...еее...аз съм Сашо.... Ти кой беше... Това ли бил Junior (аз го мислех за по-висок)... една бира.... значи при печатането на фото принтер....????.....бе тука май нема вече места.... ууу колко много хора...едни картовки и бира..." и други такива. Показвам им моя малък пищов за разпознаване - бурен смях. Емо говори нещо от сорта: "Я и сестра ми си турил".

Както и да е, на основните маси няма места и аз сядам на една (според мен) странична маса (а то ква се оказа) до човек с дълга коса, познат ми от снимки от предишни сбирки и до един много буден младеж с брада, който си отстоява правото да седи в ъгъла на масата (а аз да не разбера, че цяла вечер съм бил до самия Avel... пипнах го - материален е хора!!!).

Почва разговор. Дългокосия се оказва "наемникът" NikonF2. Говори се за най-различни теми, от време на време долита emmmo, ефирно. Идва и sas, получава похвали за добрата работа. От съседната маса с нас говори TheMadMan. Pho разнася няк'ви албуми, листовки ама кой ти гледа, а то било важно - неговите впечатления от работа с фотопринтери (къф съм заплес, а аз точно това исках да проуча). По едно време от лютия снеговалеж навън доплува и special_k, размахващ апарат за 3 висши. Бил си поръчал един галон бира на наш'та маса отпреди и дойде да си я допие.

Между другото некой записва едни неща на лисче (било списъка на хората дето дошли). А да видим утре некой ще успее ли да прочете т'ва или emmmo ще се наложи да взима курсове по китайски краснопис.

На съседната маса критикуват emmmo, че не е позирал за снимка "Голо тяло", а той вика (и понечва да си събува гащите): "Бе неска ше ме снимаш на промоция - първо отзад!". Малко по малко разни души отлитат (първо r_popov, после sas, след това special_k, borovinkata, Jumbo/NikonF100 и т.н.) Моят приятел отива на индийското парти и аз едва сега забелязвам, че е с мен.

Та към тоя момент вече има място на основната маса. Преместваме се при лагерния огън (аз попадам до Pho по негово желание - да ме "поразпита малко") и започва разговор като на сбирка на съученици. Това не бяха G3 филтри, това не бяха макро снимки абе мама палче.

TheMadMan се опитваше да ръждяса като пи вода цяла вечер, а после в един момент се измъкна да продължи купона някъде другаде... Хммм.... значи цяла вечер се пази и после отиде да "купонясва"....Ясно! Дано (няма съмнения) е хубава.

Почват да ни угасят лампите по малко, "Кмета" постепенно се превръща от бирария с мезенца в чалга-клуб с мигащи светлини (мдааа... верно Panasonic-а на Joro върши добра работа). Това, разбира се подгонва още хора, което говори за наличие на определена социална отговорност у персонала на заведението - утре е работен ден все пак.

След като и Pho отлетя, аз оставам да си лафа с le_corbeau и mmm (днеска проучих кой кой е). Водките са станали вече 3, а разговора излиза извън границата на рационалните числа. Тръгваа си и NikonF2 и emmmo (задигайки ми снимката с портретите на клубари, за да я покаже на "сестра си"). Тръгват си и мойте нови събеседници.

Оставаме шепа хора - ще дерзаем! Някой се заема да оправя сметката. На масата стоят около 200 (БЕЗ ПРЕУВЕЛИЧЕНИЕ) касови бележки и около 200 (с малко преувеличение) лева. Аз полазвам ceco. Оказва се, че той има много интересна работа в БАН.

Става време да си ходим. Погледите са замътени, навън е студено, утре ще се става рано... След нас заведението май затваря или може би сервитьорите се опитват да избягат с парите от нашата сметка, която надхвърля брутния вътрешен продукт на Бангладеш. Разделяме се на "високото" и всеки по своя път.

Ееех колко хубаво, че живея наблизо. Малко се тюхкам, че изпуснах индийското парти - можеха да излезат яки снимки. Нищо, другия месец има арабско парти (дано не е четвъртък). Прибирам се изнурен по стълбите "ама как ще си легна самооo...". От вратата на съседа се чува музика, мацки крякат, чаши се чупат.... Има парти - НЯМА ДА СИ ЛЯГАМ. НАХЛУВАМ!

ЕЕЕХ, колко весело си живеем!

И ако така като мен се ставаше фотограф... То аз за това не'ам една свястна снимка публикувана за месец - ми то трябва човек поне апарат да си носи.

"Бог като си няма работа си е*е децата - фотографите като си нямат работа се снимат един друг" (Касабов/NikonF2)

Публикацията е редактирана (31-01-04 01:28)

Re: Снимки от купона
Автор: special_k   
Дата:   30-01-04 15:21

[smilie19]

Дата:   30-01-04 15:32

Браво бе, Джуниър. Писател е трябвало да станеш, а не фотограф.
[smile] [smile] [smile]

Дата:   30-01-04 15:42

Изпуснаха гениалнита снимка [smilie10] [smilie10] [smilie10] актовите фотографи, следващият път - срещу заплащане! [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: le_corbeau   
Дата:   30-01-04 15:59

emmo гледа с поразяващ поглед сервитьорчето, което му докладва, че "Сливенска перла" НЯМА!!!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна