Автор: Kalrla
Дата: 11-10-06 12:24
Blagodarq na vsi4ki vi za otgovorite!
Vysyshnost vyprosa mi se prevyrna v obqva i obqvata vyv vypros:) Tyi kato ve4e osysnah na praktika, 4e moga da izpolzvam prostranstvoto vyv foruma za obqvi eto malko pove4e informaciq za izlojbata:
Ideqta na izlojbata e da "razkazva" za gradskiq jivot v Bylgariq, da spodelq "prikazkli" ot/za gradskiq transport, ulicata, kvartala, spirkata, peikata v parka, liceto/rycete na bezdomnika spqsht na neq, da portretira vsekidnevieto ni, da ulavq uniklanostta na povtarqshtioto se ejednevno deistvie.(zadavam razteglivo-poeti4ni parametri za da ostavq svobodno prostranstvo za vyobrajenieto i inovativnostta vi:).
Izlojbata shte e kolektivna(t.e vseki avtor shte u4astva s po nqkolko svoi snimki).
A pod mladi(dumichkata koqto vi razvylnuva tolkova mnogo) avtori imam predvid avtori, koito ne sa otdavna nalojili se imena vyv fotografiqta i izpolzvat syvremeni pohvati pri obrabotka na rabotite si.
Proqvqvashtite interes biha me ulesnili mnogo ako mi izprashtqt snimki, koito smqtat, 4e sa podhodqshti za temata i kontakt(email, isq, telefon).
Molq proqvqvaite tyrpenie, shte se svyrja s vseki edin ot vas, no mi e nujno malko vreme.
Pozdravi
Karla
|
|