Автор: mujimasa
Дата: 10-10-06 00:12
...израстването!
Напоследък много се изписа за разни неща,много критика,чак до нецензурни обиди и едва ли не до война ще се стигне.И защо е всичко това?Виновни,недооценени,недообмислени и т.н.Не желаех да се намесвам,мислех,че все пак всичко ще се обмисли,прецени(от всеки) и тази халтура на нерви и егоцентричност ще спре.Но явно това е типична бьлгарска черта и скоро няма да умре.Не е важно на мен да ми е добре,а на другия да му е зле-това до никъде няма да ни докара.Аз лично съм почнал със сапунер за 300лв-нещо достижимо за почти всички тук.Правих некви снимки и ги пльосках по емнайсе на брой,ма пусто "ни ма забелязваха"!Е,имаше два варианта-да си продължавам и да са оплаквам и да гледам треските в очите на другите или да се поогледам и да преценя защо и как.Аз реших второто.Научих доста неща от тук(и още научавам).Никога не бях се занимавал с това(даже на знаех какво е бленда и скорост и какво е общото помежду им).Порових се тук и там из форума(има много линкове за разни сайтове).Ето един линк,от който може да се научат много основни неща:http://photoinf.com/ и така стъпка по стъпка мисля,че успях да си покажа,че проблема е в моя тлевизор!Намерих и други сайтове за фотография от които доста може да се научи.Гледах,четох и снимах и не мрънках,когато нещо не се получаваше,а тьрсех каде е проблема.Питал сьм цивилизовано и сьм получавал цивилизовани отговори и се получава.Но трябва да се работи,да се опитва отново и отново и да са учи(мързела и мрънкането не помагат),за да се постигне нещо.После нещата си идват на място.Опитах и на сайтове като:photosight.ru,photo.net,photopoints.com,photodom.com и още няколко.Резултатът беше налице.И не ме амбицираха с рейтинг Б-не беше необходимо.Мисля,че можех повече.И все още го мисля...
|
|