Автор: Nooky
Дата: 05-10-06 22:09
Здравейте, до сега само четех и размишлявах по направените промените в сайта, и исках и аз да споделя нещо, което ми направи доста голямо впечатление.Доста хора, са скиптично настроени и не осъзнават факта, че с така променените правила, се спира наплива на по обикновените снимки, и се качват снимки, който си заслужава да се видят.
Едни от най-важните според мен въведения са това, обиковен автор няма значение кой, да може да се включи в отбора от автори на Рейтинг Б, стига да прави хубави и качествени снимки!
Друго което забелязах е, че албум избрано не се претрупва толкова, много и това е добре.За пример мога да дам една моя снимка, която пуснах в "избрано" в 12 часа на обяд днес, и сега в 22 часа е на 9 страница,това са не малко часове а снимката не се изместила толкова много и може да се забележи от повече хора, което мисля, че е добре.А преди ми се е случвало, иначе според мен хубава снимка не визирам само моя, за отрицателно време да се измести от 1 страница на "избрано" на 15-16 за няма и 1 час, така доста хора изобщо няма да я видят.
И трето, което е важно също мисля че и хората ор Рейтинг Б станаха малко по активни и доста снимки почнаха да влизат в Рейтинг Б за последните 3 дни-което мен лично много ме радва, защото там са всъщност най качествените фотографии за тези дни!
Дано съм бил изчерпателен :)
Благодаря Ви за вниманието, поздрави от мен!
|
|