Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Админите защо сте ГУЗНИ?
Автор: Императорът.   
Дата:   05-10-06 00:49

...че затваряте темите, в които хората опитват да си кажат мнението? Поне като правите нещо, имайте куражът и доблестта да посрещнете критиката на хората, които членуват във вашият форум и го обичат, а не да се криете като лалугери. Това е меко казано позорно.

Моето мнение: лично аз не мога да приема, че само някакви си 350 богоизбрани могат да оценяват коя снимка е добра и коя не - човек може нико да да не е държал фотоапарат пред мутрата си, но пак да отдели красивото и стойностното от бозата. Така е и във всяко едно изкуство - критици и "капацитети", които навремето са оплювали Сашо Дюма отдавна са се превърнали на прах и имената им са забравени, но романите на Дюма се четат от милиони... но и тук някои се мислят за богоизбрани "критици". Имаше и по-добри начини за ограничавана на НАИСТИНА дразнещият наплив от снимки - напримерно средноаритметичният рейтинг, включващ ДОРИ некачените в Избрано снимки - така авторите сами ще чистят нискокачествените си фотки, освен ако не искат сами да си сринат рейтингът.

И един технически въпрос - не знам какъв ми е рейтинг Б - като кликна на "Класиране по рейтинг Б" снимките ми излизат с досегашните си точки, само тъпо разместени... А и смешно разместени - явно според вас, "богоизбраните" гласоподаватели тая снимка

https://photo-forum.net/i/371314&USER_ID=12362

е по-добра, ама много от тази

https://photo-forum.net/i/334955&USER_ID=12362

едната е на първата страница в профилът ми, класиран по рейтинг Б, а другата на... СЕДМА... оставям без коментар, за да не се изразявам нецензурно.

Е, може да получа все пак отговор - ще се ослушвам към мишата дупка - бъдете здрави, "разбирачи". А ако бъркам нещо (който иска да се убеди да види профилът ми), извинявам се покорно с 350 поклона (нали сте горе-долу толкова). [ezik]
[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
 Re: Админите защо сте ГУЗНИ?
Автор: navy   
Дата:   05-10-06 00:51

Възобновете му хапчетата, моля [smilie7]
Автор: Императорът.   
Дата:   05-10-06 00:51

...сам си ги яж - просто питам.[ezik]
Автор: Tau   
Дата:   05-10-06 00:52

[smilie5] [smilie21]
Автор: ecobo   
Дата:   05-10-06 00:54

Профила, казваш.... тц, тц, тц... [smilie6]
Автор: snooper   
Дата:   05-10-06 00:54

Оооооооооооооооооооооооооооох... Май трябва тоя форум да не го отварям седмица-две, докато мине бурята в чаша вода [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: boni   
Дата:   05-10-06 00:58

Императоре, теми не се затварят в зоната.Там има няколко, пусни си и ти една .
10 еднакви теми няма кой да ви търпи тука.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена