Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Харесвам новата система!!
Автор: zooyork   
Дата:   04-10-06 18:35

Аре стига сме плюли нововъведенията! [ezik] [ezik]
Доволен съм от новата система. [smilie24] [smilie24] Имам чувството, че желаният ефект е постигнат.
Сега хубави снимки не се пропускат, а добрите аФтори и в другите галерии се забелязват!
[shtrak] [shtrak]
 Re: Харесвам новата система!!
Автор: navy   
Дата:   04-10-06 18:40

Хе хе, днес аз първи се сетих да го кажа [ezik]
Дата:   04-10-06 18:42

scheisse [smilie9] [smilie9] [smilie2]

еми карай, аз да си кажа... не ти видях темата.. [ezik]
Автор: n1x0n   

Мда, и аз ги харесвам. Дори ако може "последно качени" да не ми се появява [smilie5] , че да се откъсна от чалгите тотално.
Автор: Стоев   

Кефи[smilie24] - де що има Тема - все затворена [smilie5] [beer]
Автор: mrtn   
Дата:   04-10-06 18:44

[smilie24]
Автор: boni   
Дата:   04-10-06 18:45

Аз пък гледам един автор сутринта нямаше право на нито една снимка в избрано, а от утре ще може да гласува за Б... Значи можело...
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=12323
Дата:   04-10-06 18:45

Никсън, може софтуерно с Adblock или хардуерно с една ивичка от хартия, дето се залепва на монитора или ако си с лаптоп - закача се с щипка за пране над снимките [ezik] [smilie5] [beer]

Всъщност мен ми хареса, макар да се борих с това навремето [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: ALBIREO   
Дата:   04-10-06 18:47

пОрмоция, бате!
За всяка снимка с над 250 точки от рейтинг Б - ипотечен кредит от Първа Фото Банка с преференциална лихва до 1 000 000 еврО! :)
Автор: boni   
Дата:   04-10-06 18:48

Смятаме да оставим последно качени, нека хубавите снимки да имат по-голям шанс да бъдат видяни, независимо къде са пуснати. Албум-избрано обаче мисля, че се поизчисти. Това беше и целта. Неминуемо ще има и по-слаби неща, както и недоразумения, но важното е да не доминират и да не затискат добрите снимки.
Дата:   04-10-06 18:50

бони, абсолютно съм съгласен, още вчера забелязах един автор, който си извоюва 3 снимки на 5 дена от албум представяне..
Дата:   04-10-06 18:50

Hi Hi vuob6te ne sa mi jasni novovuvedeniata. Posledno vlizah predi mesec i pak za reitingi se spore6e. Sega pak gledam 4e pu6ek se vdiga. Tuk vinagi ima nedovolni - ot kakvo? Kakvo vi nosi reitinga - po4esti slava zlato...Li4no men me valnuvat samo komentarite na njakolko avtora pod snimkite mi - ostanaloto e sueta ili ni6to smisleno. [smile] [ezik]
Автор: avi   
Дата:   04-10-06 18:51

n1x0n написа:

> Мда, и аз ги харесвам. Дори ако може "последно качени" да не ми
> се появява [smilie5] , че да се откъсна от чалгите тотално.

тва иаз съм ЗА него...
Дата:   04-10-06 19:01

Ави, имах снимка с "патент" как се прави...[ezik] [beer]
Автор: NNNAAAMMM   
Дата:   04-10-06 19:30

[smilie24] [shtrak] ja jaaa ;)
Автор: PiToMeN   
Дата:   04-10-06 19:33

Wunderbar! Prima!!! Klasse! Wundershoen! Fantastisch!
[ezik] [ezik] [ezik]
Автор: ecobo   
Дата:   04-10-06 19:44

Добре, добре [smilie24]

А кой има право да класува за "Б" [smilie11]
Автор: Jamess   
Дата:   04-10-06 19:50

Аз пък не гласувам за снимки пуснати едновременно в Албум и в Тема[ezik]

И всъщност изобщо спрях да гласувам, защото от една страна все още нищо не разбирам от фотография, а от друга страна трябва всеки мой глас да формира така наречения 'фотографски' рейтинг.Нещо не ми се връзва.

Но бира не съм спрял да пия и очаквам всеки, който е готов да [beer] да се обажда, да му качим рейтинга, 'дет са вика[ezik] [beer] [beer] [beer] [shtrak]
Автор: Olinka   
Дата:   04-10-06 19:53

Определено "Избрани" се поизчисти, а и виждам доста добри кадри там днес! [smilie24]
Дата:   04-10-06 20:16

Ще започна да надзъртам от утре [smilie5] [beer]
Автор: equinox   
Дата:   04-10-06 20:32

Утре ше е късно - Ша изпуснеш патките [ezik]
Автор: kalah   
Дата:   04-10-06 20:43

ъъъъъ.....какво стана с ВИДОВЕ ?

Автор: samara   
Дата:   04-10-06 20:47

...видове са у рейтинг "В" [smilie21]
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   04-10-06 21:00

Да, силно се надявам новите правила да променят нещо.

Много хора изреваха "ама аз качвам тук снимки, за да ги видят приятелите ми, дето са еди къде си, аз не разбирам, не съм профи, моля не ми хулете снимките". Уж да ги покаже на някой, пък ги качва в "Избрано" и форумът се задръства с боза. Еми вижте сега, за тази цел – разтоварване на карти и семейни албуми си има други сайтове. Този тук претендира да е фотографски. Писна ми, ама наистина много ми писна, да преглеждам над 30 страници в "Избрано"(450-500 снимки) и от тях да намеря 10 дето стават. Т.е. от всичко качвано досега 2-3 % ставаше. Твърде малко. Дано сега това положение се промени.

Няма съвършена система. Админите много пъти са отправяли предложения към потребителите да дават идеи как да се вдигне нивото на сайта. Всички лаят, но малко хора дават конструктивни/работещи/ефективни предложения. В този смисъл – чест прави на Админите, че се опитват да направят нещо, дори и да им струва намаляване на трафика. Дали ще работи или не, времето ще покаже. Може да се наложат още промени, ще видим. Засега добре изглежда. Твърдо съм ЗА да се правят всякакви промени/ограничения/рестрикции, ако това ще доведе до намаляване на плявата и вдигане Фотографското ниво на сайта.

Щото сайта е готин, нал тъй [smilie3]

Автор: cerebellum   
Дата:   04-10-06 21:02

Един голям плюс е, че се смениха хората от Рейтинг Б, и поне на мен ми се струва, че сега се гласува по-активно. Виждат се и животинки с б рейтинг тук таме:)
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена