Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Въпрос относно Петнадесета изложба
Автор: auftreten   
Дата:   29-09-06 22:35

Интересува ме, дали участниците в изложбата ще получат Рейтин Б права?

Re: Въпрос относно Петнадесета изложба
Автор: GOSPODIN   
Дата:   29-09-06 22:40

auftreten, и пагони + устав ще получат...[smilie5]
Автор: asahi   
Дата:   29-09-06 22:43

Колегата точки ли ще продава?
Дата:   29-09-06 22:46

[smile] [smile] [smile]
Предимно любопитство
Автор: cerebellum   
Дата:   29-09-06 23:20

те и права ли имат:)
Автор: svetal   
Дата:   29-09-06 23:22

не-щом не участвам аз[beer] [beer] [beer]
Дата:   29-09-06 23:24

cerebellum, знам ли [smile] просто не се сетих как да го формулирам :) "знаменца, банерчета" не ми звучеше добре [beer]
Автор: Стоев   
Дата:   29-09-06 23:27

(тихо страда и си чеше патката)
Дата:   30-09-06 00:11

И все пак ще се радвам на отговор от админ или някой, който е информиран по въпроса [smile]
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   30-09-06 05:26

И аз се интересувам.
От една страна това си е 15-та изложба на ФФ.
От друга - снимките са избирани само от Метрореклама.
Въпросът защо не са избирани заедно от Метрореклама и ФФ вече едва ли има значение.
Факт е, че Рейтинг Б е формиран от участниците в предишните 14 изложби. Тази 15-та прецедент ли става? [smilie8]
(и ако е така - за кво се трепахме да носим тия тежки апарати от село в Софията [smilie18])

Автор: asahi   
Дата:   30-09-06 08:31

Добре де, админите ще ви черпят боза. До сега не са го правили - ще сте първи.
Автор: baenas   
Дата:   30-09-06 10:27

тоя рейтинг Б нещо като второ ниво ли е?
[smilie8]
мен си ми е добре у А... по-неангажиращо и безметежно е. У Б човек трябва да е по-отговорен и сериозен, пък и се засилва мъничко снобарийката[smilie18]
Автор: boni   
Дата:   30-09-06 10:34

Споко, споко. Всички от изложбата ще получат жълто картонче. Системата с правата за гласуване в рейтинг Б обаче ще бъде основно променена от следващата седмица, заедно с другите промени по сайта.
Автор: n1x0n   
Дата:   30-09-06 10:41

Мда, време е да се направи рейтинг "В", щото и "Б" се понапълни с хора с по 2-3 свестни кадъра от 100 в профила си.

Изобщо концепцията "1 кадър в изложба - и си в елита" доста куца и много бързо доведе рейтинг Б почти до нивото на рейтинг А.

Изобщо, ако ще се правят в този форум някакви подобни разграничения - А и Б, топ 100, топ 10 и т.н. е редно първо да се помисли върху тяхното функциониране и начина на опеделяне на достойните, а чак после да се въвеждат като категории.
Автор: boni   
Дата:   30-09-06 10:46

Сайтът се развива, някои неща вършат работа до едно време, после се заменят с други(когато му дойде времето). Добри универсални инструменти няма, както няма и добри универсални обективи[smilie18] Рейтинг Б все още не е заприличал на А, това се вижда много ясно като се сравнят двата рейтинга за последния месец примерно.
Смятаме обаче, че вече му е дошло времето за известни промени. В това няма нищо страшно[smile] Рейтинг Б ще продължи да съществува, ще се смени само начина за селекция на хората, чиито гласове се зачитат и за рейтинг Б .
Автор: baenas   
Дата:   30-09-06 10:47

кардиналния проблем за рейтинг Б е, че основната част от хората гласуват чак след като видят, че някой друг от Б вече е гласувал там... много малко са хората, които имат смелостта да оценят нещо без да се съобразяват, че някой може да подложи под съмнение естетическите им критерии... но това са и хората, които истински заслужават мястото си в този рейтинг!
Автор: n1x0n   
Дата:   30-09-06 10:47

така бива[smilie24]
Автор: Стоев   
Дата:   30-09-06 10:56

(поглежда да не са му сложили жълта патица вместо картонче..)

Дата:   30-09-06 11:25

boni, мерси за разяснението.

Публикацията е редактирана (30-09-06 11:28)
 рам-там-там
Автор: special_k   
Дата:   30-09-06 11:43

А дали смятате да промените нещо със седмичния лимит? ...щото тия 100 и 200 точки отдавна вече не са актуални. Или поне да добавите и вариант с над 1000. Сещам се за доста автори ,тук, които имат снимки с по над 1000-1500т., и съм сигурен че ако техния лимит бъде вдигнат с ...колкото и да е - няма да започнат да пълнят "избрано" с глупости.
Автор: special_k   
Дата:   30-09-06 11:48

...а, и за .png да напомня ако Сашо чете тук:)
Значи идеята е да могат да се качват леъри без рамка. Това може да стане с .png, а може и ако има опция за махане на ТЧР/тънка черна рамка/ което сега е невъзможно. мерси!
Дата:   30-09-06 11:52

Това с махането на Тънка черна рамка трябва да е като опция - да има едно бутонче до кропа, Ч/Б-то...
Автор: Pehata   
Дата:   30-09-06 13:23

Уаааааааа, ша ма махат от рейтинг Б, уаааааааааааааааа https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/xdud3893.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2006-09/ctlf1127.JPG

Публикацията е редактирана (30-09-06 13:23)
Автор: Pehata   
Дата:   30-09-06 13:26

Аз пък откак гласувам с Б-рейтинг станах много по-отговорен. Не пускам гласче за кофти снимки, даже и авторът им да е гласувал за снимките ми.
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   30-09-06 15:35

baenas, много си прав, и в двата поста [smilie24]
boni, очакваме промените с интерес [smilie8]
наистина е адски трудно да се направи така, че хем всички да са доволни, хем да гледаме качествени неща, хем да има много хора на сайта...
нещо като мисията невъзможна ми се струва [smilie3]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена