Автор: viggen
Дата: 20-07-06 13:03
Истината е следната:
ние сме голяма компания с едни мои приятели от Швеция, момичето което правеше снимки е моята позната, моля я да низа задели 5-7 пози и да ни направи снимки (на мен не ми се мъкнеше цялата апаратура в Аквапарк), Правим една поредица доста интересни снимки (веселяшки идеални за спомен на всички) с балони, чадъри и пр. Всичко е перфектно!
На края на дня отиваме на щанда със снимките намираме 7бр. снимки с нашето участие от постановките + още 3снимки от самите пързалки, общо стават 10бр. снимки, които доста се отличават на фона на всички останалите (понеже бяха наистина по-различни). Усмихвам се и най-учтива моля да измислим някаква отстъпка (ства дума за принцип не за пари) момичето на шанда започва да вайка, не! не може! не става! и ми обръща гръб - ами нормално е! да се ядосам и да си тръгна (хем моята позната ги предупреди, че ще дойдат познати и ще има голям брой снимки)
И преди малко разбрах, че всичко е унищожено (самите снимки и негативи)
Общо взето, крайно време хората да се научат, че трябва да са мобилни, гъвкави и усмихнати, особено онези които работят в сферата на услуги и тур.бранш. Че "$" се правят не от космически надценки и ед.продажби а от оборота и лоялно отношение към клиентите.
P.S. не съм цървул, но все пак имах морално право да поискам вместо 50лв. да платя 40лв и всички щяха да бъдат доволни, сега само обиди и развалени спомени, това е от мен. Малко емоции ...
:-(
Публикацията е редактирана (20-07-06 13:15)
|
|