Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 админ
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-08-04 00:36

вземи отношение моля /съжалявам, че се налага аз да го казвам това:(/. Явно не може да се избегне по друг начин скандалната реклама...но гледам пасуваш!!
А като си спомня, какво триене беше на един мой коментар по снимка /по снимка, без псувни, обиди или заплахи за автора...който трети ден гледам стояли безмълвно:)/. Не ми се мисли това, което ми идва в главата.
Ако искаш, да вземеш отношение, ама искаш да си арбитър, и да си изясниш:) - моя майл го имаш, ще ти дам и координати на проявилият се юзер.

Re: админ
Автор: murnau   
Дата:   20-08-04 00:46

admin-a naj-veroiatno ne go e vidial...
tuk stana intersno ...
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-08-04 02:00

Дано просто не е видял. Но никой друг ли не видя?? Нали сме клуб, а обикновено нещо такова се вижда е-хе отдалеко[smile]
Моля не превръщатейте това в шоу, или забавление, докато админа не направи съответните проверки на юсера luboar.
Възможно е, просто някой да използва снимката /добре подбрана/ и колаж от снимки на нищо неподозиращ г-н Л.Арабаджиев /и просто никой от форума да не е забелязал, или да си мисли, че автора е истинския автор/. Да използва и майла му /ако се е добрал до pass или подобно/, даден в многобройните му сайтове в мрежата. Неграмотността /пр.грешки/, простичкия стил и послание не подхожда на фотограф с 3 десетилетна история като такъв, и с известни награди. Може да е игра на деца - по PC тата остават, знаете запомнени пароли. Аз не познавам въпросния човек, и затова трябва да се проверят и тези възможности според мен.
Мога да съдействам на админа със всичко, IP-та, телефони, адреси и т.н.
А може и да не съм прав, и потребителят luboar да може да се държи така? [smile]

Автор: Георги   
Дата:   20-08-04 08:00

ако може да изчезне това [smilie23] [smilie23]

..какво стана с червените питанки? ( ТРЕСНАТ - обижда с нецензурни думи други членове на форума... беше то едно време)

не се толерира обида в такъв пряк текст?
Автор: joy04   
Дата:   20-08-04 08:18

Когато ви засегнаха и вас, тогава надигнахте глас - иначе ви беше весело - така е - на чужд гръб и сто тояги са много- но аз отдавна казах,че админа не си гледа работата[smilie23]
Автор: admin   
Дата:   20-08-04 09:38

АЛОООУУУУ!!!! Детската градина!!!
Какво си представяте, бе, че админа е робот или, че са 7-8 човека на заплата и на 24 часови дежурства, дето да висят денонощно онлайн, и да четат кой какво пише и кой кого обижда?

Мнението на luboar под снимката е изтрито вече.
Автор: Krassy   
Дата:   20-08-04 10:21

Ха ха ха дааам [smilie7]
А не е ли така?
[beer]
Докато не намерите доброжелателни модератори така ще е, тормоз от юзерите до дупка [smilie7]
 Тюх!
Автор: GenaDP   
Дата:   20-08-04 10:46

Изпуснал съм интересното, като реших да поразгледам - вече беше късно. Ама няма нищо лошо в някоя и друга майна по отношение на Майор Деянов. Той го заслужава! :)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена