Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да помогнем и ние
Автор: pinko   
Дата:   11-08-04 00:05

Не знам колко от вас са гледал преди малко шоуто на Слави, аз не го гледам често, но тази вечер гостът му ме впечатли, направо се просълзих. С две думи историята е следната – преди 10-ти ноември 1989 г. един поп, отец Иван, бил вкаран от тогавашната власт в затвора за нещо си. Там той дал обет, ако излезе жив от затвора, да се грижи за сираци. Още през 1988 излязъл от затвора, започнал работа в църквата в Нови Хан до София и веднага започнал да строи сиропиталище. С помощта на спонсори и различни дарения успял и днес в неговото сиропиталище има деца, самотници и болни хора.

Днес беше дошъл в София, за да доведе четири от децата на зоологическа градина. В момента поради липса на средства в сиропиталището няма ток, светят си със свещи, въобще изпитват остра нужда от финанси, пък макар и само да си платят тока и да не стоят на тъмно децата.

Този човек и мисията му ме трогнаха, затова предлагам всеки, който има възможност, да даде колкото може, за да помогнем на този свят човек и неговото благородно дело.

Аз давам 20 лв., Мариана също дава 20 лв.

Ще се уточним допълнително тук във форума или на сбирката в четвъртък как да стане предаването на събраната сума, за да няма съмнения, предлагам да занесем и предадем събраната сума на място и лично на отец Иван.

Отговори на това съобщение
 Re: Да помогнем и ние
Автор: niagara   
Дата:   11-08-04 00:13

Ne uspiah da gledam shouto, no si predstaviam kakvo e...
Ideiata mi dopada, shte pomogna s kakvoto moga, samo kajete miastoto i chasa...[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: XiZoR   
Дата:   11-08-04 00:21

Пинко, кажи как да ти пратя с пощенски запис? До поискване на чие име?

Публикацията е редактирана (11-08-04 07:48)

Автор: gad   
Дата:   11-08-04 07:39

Пинко, кога и къде?

Автор: tonal   
Дата:   11-08-04 09:19

и аз давам , кажи къде и как

Автор: mio   
Дата:   11-08-04 09:45

И аз се включвам!

Автор: r_popov   
Дата:   11-08-04 09:58

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Само кажете кога и къде да донеса парите.
Понеже съм организирал две подобни кампании за набиране на средства за дом за сираци мога да споделя личен опит - свързах се с директорката на дома и тя ми даде списък на децата и възрастта им, както и от какво имат нужда - дрехи, обувки, бельо, видео и аудио касетки, касетофон и т.н. Събрах парите и тръгнах по магазините. Например купих за децата спортни комплекти от Пума - като им обясних за каква кауза е, ми направиха страхотна отстъпка и купих маркови и качествени дрехи на цени от Илиенци.
Накрая натоварихме всичко в колата и го занесохме в дома и го раздадохме на децата.
За да няма спекулации и да неби случайно парите да изчезнат.

Автор: PolarBear   
Дата:   11-08-04 11:06

Мисля, че това, което предлага r_popov е правилният начин. Преди време и аз със съпругата ми участвахме в нещо подобно. В момента съм далече, но когато бъде определено как да се съберат парите ще намеря начин да се включим.

Автор: volokin   
Дата:   11-08-04 12:52

пинко, дай една валутна сметка да ти пратя малко еврони, ако не искаш по нет-а пиши ми на :

timeresonance@yahoo.de

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   11-08-04 13:00

Благодаря на всички отзовали се.

Нека утре вечерта на Баба Яга се доуточним кой да бъде касиер, може би Росен Попов, той е финансист, а както виждам има и опит с такива акции.

Той сигурно и Слави ще помогне, но какво пречи и ние да съберем малко пари, който колкото даде, по 5, 10, 20 лева, все е нещо.

Аз също се притеснявам, че ако дадем пари кеш, с тях може да се злоупотреби, затова може да напазаруваме разни неща за децата, хранителни продукти, плодове, шоколади, бонбони, дрешки и обувки, такива неща, те на всичко ще се зарадват горките[smile]

Автор: TheMadMan   
Дата:   11-08-04 13:10

И аз съм там [smilie24]

Автор: djidji   
Дата:   11-08-04 13:20

и аз ще се включа (финансово)

Автор: emmmo   
Дата:   11-08-04 13:27

Ще помогна, но само при условие, че не ги снимаме!

Автор: pan   
Дата:   11-08-04 13:34

Съгласен!
e-mail: pan@pavlovonet.net

Автор: Stanev   
Дата:   11-08-04 14:03

С пари не съм сигурен че ще мога да се включа точно в момента, но имам събрани няколко чувалчета с дрехи, които не носим. Те са здрави и чисти и при всички случаи могат да бъдат полезни на хората.

Автор: boni   
Дата:   11-08-04 14:09

Вместо дрехи,на първо време можем да се опитаме да им платим сметката за тока....
Иначе и аз съм за !

Автор: niagara   
Дата:   11-08-04 14:10

I az shte pomogna i sas drehi.

Автор: asahi   
Дата:   11-08-04 14:33

Ще се включа. Добре ще стане ако извъртим едно съвместно благотворително мероприятие със спонсорите. Може да го измислим така, че всеки да е доволен. Бони?

i az shte s evkliucha s niakakva suma ...
Автор: opeldjia   
Дата:   11-08-04 14:39

.. broite me i men. [smilie24]
Programata mi e natovarena, taka che niama da moga da doida nito na predavaneto na tova koeto sme sybrali, noto na Baba Yaga utre, no shte ostavia parichki na Pinko da gi vnese ot moe ime!
I oshte neshto - NAPYLNO PODKREPIAM predlojenieto na emmmo da ne se snima

Автор: J0R0   
Дата:   11-08-04 14:39

Фото Форум няма спонсори.
Никой не го спонсорира.
За провежданите конкурси Фото Форум и съответната фирма са съорганизатори.
Така, че за да има яснота по тия въпроси, ще повторя още веднъж:

НИКОЙ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СПОНСОРИРА ФОТО ФОРУМ!

Дата:   11-08-04 15:00

Хайде да съорганизираме с някой горепредложеното мероприятие.

Дата:   11-08-04 15:16

С кого да съорганизираме, Асахи, с някоя голяма фирма ли или организация?

Що не ги питаш твоите шефове, сериозна и богата фирма сте.

Аз съм съучастник в една строителна фирма, може някой ремонт да уредя например.

Дата:   11-08-04 15:20

Най-леко се съорганизира с някой, дето харчи сериозни пари за реклама. Нашата, знаеш, не харчи в Бг. Твоята и тя не харчи. Обаче други харчат и ако някой си има приказката с човека, дето решава нещата, може да се съорганизира нещо. Често е достатъчно да свържеш този, който иска с този, който иска да даде.

Автор: boni   
Дата:   11-08-04 15:29

Абе Асахи,тая не е лесна. Едно е рекламодател и съорганизатор,друго е спонсор...
Трудно е да вземеш пари за такива работи.
Аз преполагам ,че ще пуснат банкова сметка след вчерашното предаване и ще може всеки да помогне.
Аз лично ще дам пари ако организираме такова нещо,но не мога да се ангажирам със спонсори по въпроса.

Автор: The_Driver   
Дата:   11-08-04 15:51

подкрепям идеята [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна