Автор: Mobby_Dick
Дата: 18-05-06 11:58
nanapak
Аз съм пещерняк
Мен не са ме обирали, защото от демокрацията насам нищо не съм оставял без надзор така.
Иначе си прав, но и едно момиче е достатъчно да пази палатката там Трябва в днешно време да сме доволни и на това, а кражбата на облекло и оборудване да не я вземаме за нещо много сериозно
Преди в онова, милиционерското време, като отидехме с приятел там на пещери, палатката с багажа разбира се се оставяше така цял ден, докато скитаме цял ден из дупките в Задънен дол.
Дори сме спали на открито там нееднократно, в чували, без опасения.
Сега вероятно е така, не съм го изпитвал, но гледам да не създавам предпоставки за това. Сериозен проблем си е където и да скиташ в цяла България, явно много се привличат различията
Има села като Цибър, където ако замръкнеш, трябва да сте поне двама, и единият да дава въоръжен караул. Още през деня ромското разузнаване там достатъчно добре се информира за състоянието, хората, намеренията и инвентара...под формата на случайни разходки до теб в пустоща. Няма да забравя един случай, където половината село гледаше как сме закъсали с колата и боксуваме по дигата вечерта, и никои не дойде да сложи една ръка, с тайна надежда да я зарежем и потърсим помощ, т.е. изоставим за известно време.
Намекнах горе за това...с жиците.
Междувпрочем, жици отдавна няма и в Цибър, нито ток..нито ВиК.
Но това вероятно са зонални проблеми и са за зоната, а не за такива възвишени теми като тази в конкурса ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|