Автор: Mobby_Dick
Дата: 19-12-03 18:52
Кич е:
Да си закичиш някоя снимка тука, и да мине някои накичен.. и да ти каже, че снимката ти е кич.После да му поразгледаш кичовете
, да си накичите по някое виртуално круше, да се сберат хиени, зяпачи...да стане едно големо кълбе..и после някои с лепенка на главата да каже, "Абе, аджеба..кво беше това кич"
"КИЧ - имитация на нещо, което навремето е имало своята логика, своя смисъл, но днес е просто фалшива флинтифлюшка"-професор Славов
Аз разбрах, аз съм АРТЪ с големо Ъ, и тази година НЕМА да си кичим елхата, да права фалшиви имитации за децата - ще ги водя у гората. Ако доиде бутафорния дядо Коледа, ще го пратя обратно през комина (освен ако не ми носи нещо де...)
Айде сега които ще апострофира, да си свали татуировките от ръцете, обиците от носовете и ушите, големите кръстове (златни или не)да прибере под дрехите, да смени ремъчката "Никон" от практиката, кръчмата "Капитанска среща", жената ако трябва за да не е уязвим и да критикари смело.
Кича е нещо относително: изнася ти - не ти изнася. Говориш срещу него, а в същото време правиш постановки с манекени по фотоваканциите, театрите ,витрините.
Каква е разликата..ако не можеш да си снимаш оригиналната Касандра, или някое момиче не може да си купи оригиналното златно бижу, или някоя старица - истинска икона от манастира, дето е запалила свещ, между електрическите свещички (защото питал съм...иначе се опушват много старините,което си е така)smilie3] - няма разлика. Както и няма разлика, когато заемеш работната си куртка на началника, да го снимат...или лъскавата си кола на приятел, за да се изфука Кича е много фотогеничен обект!
А аз мисля да поразровя СД и да пусна някои предпразничен кич, а ако някои ми нахули снимката, да знае, че окото на обектива просто "безпристрастно" регистрира кича, и го показвам не за друго, а за да го изобличЪ - и това ви го казва човек, които си пада по светкащите маратонки ![[smilie21]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley21.gif)
|
|