Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно злорадите съфорумци...
Автор: MEGASTRAT   
Дата:   19-04-06 17:39

Относно злорадите съфорумци...

Чета си последните коментари в профила и попадам на това :

".....четох форума по повод на рейтинг Б...какво да кажа разбирам защо се чувстваш ощетен :) снимката е страхотна,браво и за идеята (която някой каза,че е изтъркана или нещо такова), и за изпълнението,естествено ще си я открадна в любими ..."

?!?! Аз - "ощетен" - глупости на таркалета!
Започвам да се чудя за какво точно става въпрос но нещо ми убягва.Какво съм пропуснал.Изпращам майл на дамата пуснала коментара но още преди да ми е отговорила реших да се поровя из форума и видя аджаба кои къде някъде там е коментирал мой снимки !

Не след дълго попадам на тема пусната от някои си :
Автор: pmartinov
на Дата: 19-04-06 в 01:18 часа
Незнаен потребител без нито една снимка в галерията си е пуснал тема във форума с линкове към мой снимки допълнени с интересен коментар за рейтинг!!!
Темата вече е затворен за което благодаря на администраторите.

След като става въпрос за мой снимки и цялата тема се е развила без моето знание и тъй като не приемам подобни намеси от друго лице смятам за нужно да си изкажа и моето мнение.[smilie9]

Какво ли става?Някои пише тема за мен и снимките ми и след това всички се хвърлят в коментари а в крайна сметка лайната се завъртат около мен.Ами аз съм автора и предполагам това не е бил нито първия нито ще бъде последният такъв случай но нека администраторите проверят ip адреса на въпросния pmartinov и ако някой друг потребител е влизал от това ip в сайта около часа на пущане на темата да го обявят.Иначе всеки може да си направи потребител и да злоради по този начин и срещу някои друг.

Като завършек ще кажа че аз самия нямам претенции нито към конкурси нито към точки. АЗ СЪМ ЛЮБИТЕЛ - СНИМАМ ЗА УДОВОЛСТВИЕ И КАЧВАМ СНИМКИТЕ СИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ !!!

Но няма да търпя така да петнят профила ми защото той е лицето ми във форума(само за това ме е яд)
...надявам се на помощ от администраторите!

Повече няма да коментирам такива абсурди.

Публикацията е редактирана (19-04-06 18:06)
 Re: Относно злорадите съфорумци...
Автор: niavaah   
Дата:   19-04-06 17:44

еегати джоинта братче...
никога не е късно за един [smilie19]
Автор: IChertov   
Дата:   19-04-06 17:47

[beer] [beer] [beer] ниава.. :))
Автор: n1x0n   
Дата:   19-04-06 17:47

Абе той да те похвали искаше, ама карай...
Автор: elrisha   
Дата:   19-04-06 17:48

споко - твойто не е нищо кой знае какво[smilie5] Аз пък сега се разправям (в друг форум) с някакво същество(явно без личен живот и емоции),който е решил,че е много забавно да се регистрира с моя ник и да дава оценки на други потребители,да пише из теми и т.н. Явно му е забавно,но така е когато хората не живеят собствен живот, а искат да се вмъкнат в този на другите[cool]
Дата:   19-04-06 17:56

Ами ще извинява pmartinov но при липса на снимки в профила му ми изглежда доста съмнителен !!! А и самата тема е абсурдна ей на вижте снимките и аидеее .

Не съм съгласен с такива деиствия а ако грешно съм разбрал ще се извинявам [beer]
но поне ще си има обеца на ухото [smilie5]

Аз виждам нещата от другата страна и затова е такава реакцията ми.
Ако pmartinov се включи и ми обясни темата си мога и да редактирам някои от цветущите изрази по нагоре [smilie18]

Публикацията е редактирана (19-04-06 18:04)
Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   19-04-06 18:03

Ми не знам точно какво е имало в тази тема и кое точно в изказването на П.Мартинов те смущава. Просто не съм в течение, не открих темата, не се постарах, П.Мартинов пише в доста теми и не открих тази, на която е автор и цитира някаква твоя работа, но те уверявам, че и той имаше снимки, но ги изтри преди време.[smile] Дали наистина е искал да те обиди с нещо??? Може да си го разбрал погрешно[smile]
Автор: counter   
Дата:   19-04-06 18:04

Неприятно наистина...сигурно и аз бих запалил така...[smilie2]
Автор: n1x0n   
Дата:   19-04-06 18:13

Поблъскай се малко с дебилите дето лазят по профилите - и ти ще си изтриеш всички снимки [smilie5]

Много от хората тук си изтриха всичко от профилите, така че нека броя на снимките там да не ти е критерий за това кой какво може.
Автор: tinman   
Дата:   19-04-06 18:20

Tова е то форумно изкуство - малко фотография, малко приказки, малко заяждания, какво толкова се превземаш като нещипана мома. Това е част от преживяването.
Автор: kalahan   
Дата:   19-04-06 18:21

Четох темата, той беше показъл 3 твои снимки, като идеята беше че снимките са много добри а са пропуснати от рейтинг Б, нямали нито една точка до момента. Общо взето ги критикува, а теб похвали:)

Дата:   19-04-06 18:22

Виждам ,че защитавате някого под въпросното име ! Ако го познавате и това е истинския му профил т.е. съществува като потребител кажете и темата се приключва аз черпя като извинение и това е.Но просто ми се стори много страно и няма да променя мнението си до доказване на противното.

n1x0n Вече изтърках от един но не ми се търка от този затова паля така [smilie3]
Автор: kalahan   
Дата:   19-04-06 18:25

Никой не защитавам, казвам ти за какво ставаше въпрос [smilie3]

Автор: Jamess   
Дата:   19-04-06 18:29

kalahan [smilie24]

Човека го хвалят - той пищи!
А ся де[smilie11]
Автор: GM   
Дата:   19-04-06 18:31

niavaah написа:

> еегати джоинта братче...
> никога не е късно за един [smilie19]

УУУУУ пропаднала наркоманка[ezik]
Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   19-04-06 18:39

ЦИТАТ:
Автор: n1x0n
Дата: 19-04-06 18:13

"Поблъскай се малко с дебилите дето лазят по профилите" -
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] тФа мноо ми хареса, да му кажем направо Закаляване на нервите, ба имаше Идин тъп съФетски роман "Как се каляваше стоманата...." У форумите или ти закаляват така добре нервната система или ти развиват уменията в риторика, а в тия работи лошо НЕМА, мисля си аз[ezik] [ezik] [ezik] Бе не знам, ма прекалено лесно се връзваш, мислех си,че аз се връзвам лесно, ми сФикФай[ezik] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: Георги   
Дата:   19-04-06 18:47

мартинов просто го е срам затова не ги показва :)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена