Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Въпрос към мойте снимки и мен самият . Защо ?
Автор: digifly   
Дата:   15-04-06 03:22

Искам да Ви попитам на смело сърце какво харесвате в моите снимки и защо гласувате за тях . Искам също да се извиня на тези който биха се отнесли с пренебрежение към този въпрос, но това мисля е въпрос свързан в тясна сила с форума . Защо съм в топ 100 и защо гласувам за рейтинг "Б" ? Какви са мойте заслуги? Питам защото това е форум .
Какво правя за този форум ? С какво съм полезен за Форума ?
Смятам че би било добре да попитам след година и половина пребиваване тук .
Благодаря Ви !

Публикацията е редактирана (15-04-06 03:34)
 Re: Въпрос към мойте снимки и мен самият . Защо ?
Автор: vizioner   
Дата:   15-04-06 03:35

защото успяваш да уловиш светлината,представяш ни ги в добра композиция, въпреки ярките цветове те са лаконични и точни, имаш нови оригинални идеи въпреки богатото разнообразие в тази област и др. :)харесвам още джордаш и оптима ! ти какво мислиш за тях?

Публикацията е редактирана (15-04-06 03:54)
Дата:   15-04-06 03:57

vizioner благодря ти !
С този отговор галиш моето себелюбие и ме принуждаваш да показвам по-добри произведения Ще го направя Благодаря ти !
Дата:   15-04-06 04:01

И Джордаш и Оптима са ми любимици и ти също си !Твърдя да отбележа това
Автор: orel   
Дата:   15-04-06 04:06

Сигурно защото не си вадиш хляба с това
Дата:   15-04-06 04:37

орел имал съм предложения да снимам за пари
Ще ти кажа нещо
отказвал съм защото не искам да превръщам любовта и хобито си в начин за печелене Това вече направих с професията си на музикант за което съжалявам
За да печеля пари бях принуден да свиря и пея поп песнички вместо да свиря любимият си джаз От тук нататък подобни компромиси не бих желал да правя Искам да творя
Автор: navy   
Дата:   15-04-06 06:02

................

сега остава останалите 20 000 регистрирани да седнат и да пуснат същия въпрос във форума [smilie7]
Автор: nsirakov   
Дата:   15-04-06 07:21

Нейви - не е точно така...
Автор: PolarBear   
Дата:   15-04-06 07:41

Аз харесвам снимките ти. Ще си спестя "техническите" подробности и анализа на изразните средства - на твърде много хора тук този анализ е любимо заимание и те ще го направят, някои - добре.

Харесвам това, че снимките ти отразяват един позитивен светоглед. Че от наситените тъмни тонове на земята извира светлина. Че си избрал за основен обект чудесата на нашата планета и ги представяш по един много български начин...

За какво си полезен за форума? Фотографски сайт се прави с труда и средствата на организаторите и с много...фотографи. Нали?
Автор: bobihot   
Дата:   15-04-06 09:24

Сега остава и тук да минеш в джаза и шъ спра да те гласувам!
Стой си сред природата и естеството на нещата!
Автор: kingboris   
Дата:   15-04-06 09:41

6te kaja samo, 4e 6tom ima6 ne6to zna4i si go zaslujil i vmesto da se pita6 razni raboti triabva da prodaljava6 da go zaslujva6 i da poddurja6 [smilie19] ni6to nqma ve4no ako ne se polagat usiliq [smilie19] a sq izka4ai s aparata da 6traka6 6toto toku vij sam te izmestil ot top 100[smilie19] .A ni6to ne kazah za nai vajnoto snimkite ti :)) -li4i si 4e sa praveni ot ratse na tvorets i 4ovek na iskustvoto[smilie24] [beer] [shtrak]
Автор: LevaniaK   
Дата:   15-04-06 09:55

Публикацията е редактирана (15-04-06 10:32)
Автор: ejko   
Дата:   15-04-06 10:01

Снимките стават за начина на снимане, който си избрал! А като гласуваш за рейтинг Б, защо не го пише на страничката ти?
Автор: nemchev   
Дата:   15-04-06 10:03

според мен трябва да продължиш в същия дух...много ми допада погледа ти към земята...нещо като стил...в топ 10 си на на моята класация[smilie24]
Автор: onlineivo   
Дата:   15-04-06 10:29

digfly, за пръв пър разглеждам профила ти, и ми харесва. [beer]
Автор: tnt   
Дата:   15-04-06 11:00

digfly, i az za parvi pat vijdam snimkite i tova, koeto vidiah mi kazva, 4e vlagash strast i obich v tiah... Tova e dostatachno spored men. No az sam palen laik, taka 4e priemi go kakto iskash. Imam samo edin vapros... Zashto tezi 4erni rramki po4ti navsiakde, vse edno poliata, vodopadite, zemiata e martva, a ne e taka, zashtoto snimkite ti vsashtnost sa palni sas jivot?????
[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: pabadjiev   
Дата:   15-04-06 11:15

Защото в снимките ти има подсъзнателно същата хармония, каквато има в музиката. Те са красноречиво доказателство, че принципите на изграждане на изображението са сходни с тези на изграждането на едно музикално произведение - джаз, класическа музика, но не и малоумната попфолк музика.
Поздравявам те за интелигентността в твойте фотографии! Би ми се искало да видя още по-добро техническо качество, макар че това съвсем не е основното във фотографията. Когато в снимките има личен почерк както е при теб фотографията става израз на личността. Изкуство.
Автор: fotografinq   
Дата:   15-04-06 11:24

Снимките ти са приятни.Не бях ти разглеждала профила.Личи си че са правени с любов.Обичам да гледам хубави пейзажи,все едно поемам частица от положителните ти чувства.Благодаря за това![thankyou]
Автор: taisia   
Дата:   15-04-06 11:31

много просто - умееш да снимаш хубави пезажи - имаш очи за това и знаеш как да ги заснемеш.
Автор: Стоев   
Дата:   15-04-06 11:36

ПиЙзажист [ezik] [smilie24] [beer]

Автор: fotografinq   
Дата:   15-04-06 11:49

Стоев, какво пие пейзажа [smilie10]
Автор: kingboris   
Дата:   15-04-06 12:09

Stoev ne zaka4ai peizajistite ,4e [smilie9] :)))[smilie19] [beer] [shtrak]
Автор: Стоев   
Дата:   15-04-06 12:13

Не е обидно - просто подсъзнателно деля снимащото воинство на птичари, пейзажисти, портретисти, сградоснимачи, фотошописти и т.н.[beer]

Автор: nsirakov   
Дата:   15-04-06 13:05

Похвала като тази на ПАБАДЖИЕВ тежи много.. кога ли ще дорасна до твоето ниво Румене[smilie24]
Автор: Todd   
Дата:   15-04-06 13:28

Щот си големец !!!!
Голямчоо !!!
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
И не задавай такива въпроси - кво правя тук .
Всичко е от нередовно пиене !!!
[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]
[shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена